- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.432
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.541
Arkadaşlar tam 1 haftadır bebeğim akşam 4 5 saat uyanık kalıyor bi türlü uyumuyor 5 dk da bir uyanıyor asla uyumuyor direniyor resmen. Atak haftası felan diye mi böyle neden böyle oldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delirtiyorsun beni varya..Bu erkeklere noluyor böyle anlamıyorum ya. Ne destek oluyorlar ne anlayış gösteriyorlar
Maşallah fotodaki bebiş mi30cc verdim bugün hep o kadar kusmadı kuzum, belkide fazla geldi anlamadım
Bizimde Öyle hatta az önce bende ağladım sinirden.Arkadaşlar tam 1 haftadır bebeğim akşam 4 5 saat uyanık kalıyor bi türlü uyumuyor 5 dk da bir uyanıyor asla uyumuyor direniyor resmen. Atak haftası felan diye mi böyle neden böyle oldu ki
Evet teyzesiMaşallah fotodaki bebiş mi
Benimki sabahtan beri uyanık toplasan 2 saat uyumuştur.Bizimde Öyle hatta az önce bende ağladım sinirden.
Aksam. 7de uyandı hala. Uyanık meme, mama, gaz, kusmuk, kaka ama. Uyuduğu 10 dk şekerleme. Memede
İlk 5. hafta atak haftası diyorlar ama Ben 37.de doğum Yaptım.Arkadaşlar tam 1 haftadır bebeğim akşam 4 5 saat uyanık kalıyor bi türlü uyumuyor 5 dk da bir uyanıyor asla uyumuyor direniyor resmen. Atak haftası felan diye mi böyle neden böyle oldu ki
Oyyyy o daha fena yaa.. Allah yardımcın olsun.Benimki sabahtan beri uyanık toplasan 2 saat uyumuştur.
Saol canım nadiren gündüz uyuyor. Gece 2 ye kadar uyanık nasıl düzene sokacaz böyle çok zor yaOyyyy o daha fena yaa.. Allah yardımcın olsun.
Bizimki öğle sabah uyudu.
Aksam. Bisyeler oluyor
Bizim göz kapağımız da öyle. Ama babasının da öyle. Genetik olduğunu düşündüğüm için sorun etmedim:)Kızlar bebegim 53 gunluk ve bir goz kapagi digerine gore daha dusuk gibi sizde de var mi bu sorun.ve goz muaynesi yaptiran var mi?
Zor olmaz mı ya. İnşallah zamanla. Oturur yaSaol canım nadiren gündüz uyuyor. Gece 2 ye kadar uyanık nasıl düzene sokacaz böyle çok zor ya
Bende de çizgi duruyor ve göbeğim de hala büyük hamile gibiyim ben hala süt yapacağım diye tıkınıyorum kilo aldım aynaya bakmak istemiyorum moralim çok bozuluyor. Botoks emzirirken yapılmıyor emzirme biter bitmez yaptıracağım ben deanneler, hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi ne zaman geçecek? Benim hala olduğu gibi duruyor. Görüntüsü çok çirkin bence.
Bir de emzirme sürecinde botox yaptırmanjn bir zararı olur mu sizce?
Benimde diyorum bu süt bizi en fazla 3 ay götürürAkşamları memeler çok boş ya çok moralim bozuluyor
Benimki de dünden beri kusmaya başladı. Doktor bugün reflü olabilir dedi, öksürüğü de var çünkü. Çok korktum tansiyonum çıktı korkudan, gece yatarken falan boğazına kaçar diye. Nasıl bi önlem alıyorsunuz?Benim kız sürekli kusuyor birde çoğu zaman bezini açınca işiyor her yer çiş beline kadar çıkan kakişler var birde
Yan yatırıyorum ve Allah’a emanet ediyorum başka yapılacak birsey yok zatenBenimki de dünden beri kusmaya başladı. Doktor bugün reflü olabilir dedi, öksürüğü de var çünkü. Çok korktum tansiyonum çıktı korkudan, gece yatarken falan boğazına kaçar diye. Nasıl bi önlem alıyorsunuz?
Benimde duruyor o kahverengi çizgi ama baya incelmiş yakında kaybolur diye düşünüyorum. Botox konusunda bilgim yok malesef ama muhtemelen emzirme zamanı botox yapılmıyorduranneler, hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi ne zaman geçecek? Benim hala olduğu gibi duruyor. Görüntüsü çok çirkin bence.
Bir de emzirme sürecinde botox yaptırmanjn bir zararı olur mu sizce?
Ay 6 ay bari emziriyim öyle böyle ya. Keşke 4 tane memem olsaydıBenimde diyorum bu süt bizi en fazla 3 ay götürür
2 tanesiyle zor baş ediyoruz 4 taneyle nasıl baş edecektikAy 6 ay bari emziriyim öyle böyle ya. Keşke 4 tane memem olsaydı
Pompalaması zor olurdu da bebişi sırayla emzirirdim işte oh2 tanesiyle zor baş ediyoruz 4 taneyle nasıl baş edecektik