- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
İnşaallah bişey yoktur kuzum işte salı gidicez kontrole. Sürekli de gitmek istemedim zaten kötü bişey varsa gelişimi geri kalmış vs olur ona göre aksiyon alırım diyeSabah okudum mesajı arıyorum ne ara yazdı diye çok üzülmüştüm çok şükür sevindim bende yaa
Hepimizin yüreğini hoplattı minnakİnşaallah bişey yoktur kuzum işte salı gidicez kontrole. Sürekli de gitmek istemedim zaten kötü bişey varsa gelişimi geri kalmış vs olur ona göre aksiyon alırım diye
Aynı canım benim de akıntım çok çok açık kahve sarı gibi mi diyim bı değişik fitilden de olabilir. Regl olacak ağrısı geldi bugün 2-3 kere hemen geçti ama. Rahim büyüdüğünden de olur mu kigecmis olsunBu gün biraz ağrım var ve akıntının içinde sanki pembe damar gibi bir şey geliyor
İnşaallah canım ya içimde hala muthis bir korku var. Sen de sağlıkla kavuş sağlıkla büyüt yavrunuHepimizin yüreğini hoplattı minnaksağlıkla gelsin kuzumuz
Çok şükür iyiyim bir ara aklım çıktı gerçekten .Muhtemelen gaz sancısından kaynaklı oldu .Ayrıca regl olarak döngünün içindeydim gebe kalmasaydım o yüzden de olabilir diye düşünüyorumolinaoz canım nasılsın
Valla ben de yiyorum hiç kısmıyorum bende de aileler yapıyor hazır gelince yiyorumKızlar kilo konusunda da ailelerin yanındayım biseyler koyuyorlar sürekli yiyorum veya sabahları kızartma falan. Evde olsam yapmıyorum. Buraya gelince hep 2 kilo vs artış gibi görünür ödem falan. Gidince de hemen veririm bir haftada. Yine öyle olacak sanırım benim de
Gaz sancısı bende de var rahim ağrıyor sanıyorum bazen şimşekler giriyor içime sonra fokur fokur başlıyor ordan anlıyorum gaz olduğunu sindirimimiz yavaş bu dönem bebiş için çekiyoruz mecburÇok şükür iyiyim bir ara aklım çıktı gerçekten .Muhtemelen gaz sancısından kaynaklı oldu .Ayrıca regl olarak döngünün içindeydim gebe kalmasaydım o yüzden de olabilir diye düşünüyorum
Bana da 3 aydan sonra vereceğim dedi …21 çıktı ama vermedi nedense
Ben fitil kullanmıyorum canm . Bende öyle düşündüm rahim büyümesinden kaynaklı belki eski kan filandır diye düşünüyorumAynı canım benim de akıntım çok çok açık kahve sarı gibi mi diyim bı değişik fitilden de olabilir. Regl olacak ağrısı geldi bugün 2-3 kere hemen geçti ama. Rahim büyüdüğünden de olur mu kigecmis olsun
Boş ver sen fırsat varken bol bol uyu bebiş gelince fırsat bulamıycaz . Kapatma tuşumuz bozulacakBenim bu progrsterondan sonra sanki tuşuma basılmışta kapatılmam gerekiyomuş gibi uykum geliyo. 3/4 saat sonra geçiyor. Sizde de öyle mi
Kız aynısı shsjsjjs tusuma basılmış gibi djdjdjBenim bu progrsterondan sonra sanki tuşuma basılmışta kapatılmam gerekiyomuş gibi uykum geliyo. 3/4 saat sonra geçiyor. Sizde de öyle mi
Benim de kanamam yok aslında ama devam dedi doktor canım sen de danış yine de biBen fitil kullanmıyorum canm . Bende öyle düşündüm rahim büyümesinden kaynaklı belki eski kan filandır diye düşünüyorum
Bende aynıyım canım..merhabalar herkese.İnsallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize.bu baslıga ilk kez yazıyorum.8+2 deyim.Göğüslerim şiş ve damarlanma gözüküyor.Göbeğim şiş duruyor.Kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum ayaklarım ağrıyor.Sizlerde durumlar nasıl ?
İnşallah birşey çıkmaz da olmaz daİnşaallah bişey yoktur kuzum işte salı gidicez kontrole. Sürekli de gitmek istemedim zaten kötü bişey varsa gelişimi geri kalmış vs olur ona göre aksiyon alırım diye
Benim de kanamam yok aslında ama devam dedi doktor canım sen de danış yine de bi
Şimdilik gelen giden yok olursa görüşürüm doktorla canm sen kaç haftalıksın şu andaBenim de kanamam yok aslında ama devam dedi doktor canım sen de danış yine de bi
Fazla almışsın canım ya toplam on kilo alinmasi tavsiye ediliyor gebelere..Hanımlar herkese merhaba, 8. Haftadayim ve gecen süre zarfında iki buçuk kilo aldımNormal mi?
Amiinnİnşallah birşey çıkmaz da olmaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?