- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.741
Hayır olmadı çok şükür ama yalnız kalmak çok zor gerçektenTek bakmaya başladıktan sonra ister istemez açlık yorgunluk daha çok olunca sütte azalma oldu mu? Çok korkuyorum ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olmadı çok şükür ama yalnız kalmak çok zor gerçektenTek bakmaya başladıktan sonra ister istemez açlık yorgunluk daha çok olunca sütte azalma oldu mu? Çok korkuyorum ondan
Takıldı takıldı Anneannesi, babaannesi, dedesi, amcaları ve yakın çevre takı taktıKızlar bebeğe takı takıldı mı hiç ? Kim ne taktı
Tam altını babam taktı aslında para gönderdi ben altın aldım , bir çeyreği dayım taktı diğer çeyreği eşimin kuzeni taktı , diğer akrabalar henüz bebeği görmeye gelmedi psikolojim bozuk diye annemdeyimKimler taktı kızlar mesela benim ilk çocukta baya gelmişti şimdi 2. Ya bakalım ne takılacak
Özellikle babaanne dede ne taktı çeyrek mi tam mıTakıldı takıldı Anneannesi, babaannesi, dedesi, amcaları ve yakın çevre takı taktı
Ya altın takacaklarsa gelsinler gelen altınlarla psikoloji düzeltirsinTam altını babam taktı aslında para gönderdi ben altın aldım , bir çeyreği dayım taktı diğer çeyreği eşimin kuzeni taktı , diğer akrabalar henüz bebeği görmeye gelmedi psikolojim bozuk diye annemdeyim
Bakalım kv görmeye gelecekler var diyor 40 çıkınca sanırım gelecekler bakalımYa altın takacaklarsa gelsinler gelen altınlarla psikoloji düzeltirsin
Size neler geldiYa altın takacaklarsa gelsinler gelen altınlarla psikoloji düzeltirsin
Babaannesi küpe ve ikimize de çeyrek taktı, dedesi de yani benim babam künye almış bana da kolye almışÖzellikle babaanne dede ne taktı çeyrek mi tam mı
Canimm ya, inan her günümüz öyle geçiyor, bizde Bugün yapışıkti resmen..Ayy kızlar bugün inanılmaz yoruldum
Emzir alt değiştir sagdigimi veriyorum sonra doymazsa mama sonra gaz sonra uyku sonra tekrar süt sağ
Gün aşırı yıka
Arada çamaşırları hallet yemek yap inanılmaz yoruldum
Temizlik yapmıyorum onu da yapsam pert
Yarın Oglusumun birinci ayi ona pasta yapacağım henüz yapamadım konseptli pasta ve foto çekmeyi planlıyorum instagramda paylaşacağım size de atmayı planladım ama o kadar çok yoruldum ki kızlar anlatamam
Kayinvalidem oğluma künye, bana bilezik.Kızlar bebeğe takı takıldı mı hiç ? Kim ne taktı
Bizde de genelde 40 ççıkınca gelinir şimdiye kadar annem bilezik almış görümcem çeyrek getirdiBakalım kv görmeye gelecekler var diyor 40 çıkınca sanırım gelecekler bakalım
Ayyy yerim hatıra diye saklanır kiiiBabaannesi küpe ve ikimize de çeyrek taktı, dedesi de yani benim babam künye almış bana da kolye almış
Ay benim eşim olmasa 1.ayi bende çekilmezdim üzerim batık şekildeydi..Günler o kadar yoğun geçiyor ki çocuğumla güzel bir fotoğrafım yok doğum yaptığım gün hariç zaten üstüm başım hep süt pijama bir gün şöyle hazırlanıp bi foto çekinmek istiyorum
Ooo ne bonkör kv Allah arttırsın ya masraflar çıksınKayinvalidem oğluma künye, bana bilezik.
Annemler tam altın.
Görümcem gram.
Kardeşim çeyrek.
Gerisi para ve kıyafet
Eşimin babannesi, ananeside 40 çıkınca gidince takar sanırım bakalım
Vallahi kayinbabam çıkardı bende şaşırdım bilezik beklemiyordum.Ooo ne bonkör kv Allah arttırsın ya masraflar çıksın
Takıldı ama bakalım haftaya mevlüt var ordan da bişeyler bekliyorum. Şimdilik hep yakın çevre taktı. Annem, kardeşim, babam kayınvalide, görümcem, kayınpederim, kayınbirader hepsi çeyrek taktı. Canım kayınpederim bana bileklik almış bir de. Eşimin dayısı ve kuzeni gram taktı. Devamı haftayaKızlar bebeğe takı takıldı mı hiç ? Kim ne taktı
Gule güle kullansın kuzumBabaannesi küpe ve ikimize de çeyrek taktı, dedesi de yani benim babam künye almış bana da kolye almış
İyi yapmışsın altın karlı,Tam altını babam taktı aslında para gönderdi ben altın aldım , bir çeyreği dayım taktı diğer çeyreği eşimin kuzeni taktı , diğer akrabalar henüz bebeği görmeye gelmedi psikolojim bozuk diye annemdeyim
Valla taksınlar sonuçta sen de bir can verdin onlara bal torun verdinVallahi kayinbabam çıkardı bende şaşırdım bilezik beklemiyordum.
Sağolsunlar.
Evet ya masraflar arttı