- 31 Ocak 2021
- 265
- 267
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.341
Benimki de öyleBizimki gaz cikarirken omzumdan hep asagi inip kivrilip cenin pozisyona giriyor buna nasil engel olucam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de öyleBizimki gaz cikarirken omzumdan hep asagi inip kivrilip cenin pozisyona giriyor buna nasil engel olucam bilmiyorum
Doyurmadan önce altını değiştir. Tokken değiştirince benimki de kusuyorBenimkide çok kusuyor üstüne bide hıklırıyor ksç dakika. Ennçok altini degisirken kusuyor ne kadar dikkat etsrmde
Gazı varken öyle yapıyor benimki deBizimki gaz cikarirken omzumdan hep asagi inip kivrilip cenin pozisyona giriyor buna nasil engel olucam bilmiyorum
Yenidoğan aknesi normal korkmayın bizde de çok varKızlar bebeğinizin yüzü sivilcelendi mi?bizinkisi artık baya arttı boynunda falanda çıkıyor.
Genelde darlıktan oluyor canım ama çocuk dr bize de benim alanım değil ama alan darlığından olduğunu düşünüyorum ama mutlaka ortopedi görsün ortopedinin alanı o tanı koyabilir dedi. İstersen bi ortopediye gösterirsinGeçen hafta doğduk. Bir ayak içe doğru benim bebeğime de hep yeri dar dediler biraz da iriyiz. Çocuk doktoru gördü bugün d vitamini verdi bilmiyorum başka doktora da gösteririm
Evet bende ciddi sandım ama ortopedi masajla geçer bu dedi sorun yok dedi benimki de kasıklarıma dayadı ayaklarını ikizi kafasıyla onun ayaklarını sıkıştırdı geçer umarım kısa sürede masajda basit bir masaj öyle zor değil sürekli yapıyorum gün içindeBenim büyük kızım öyleydi.
Kaburgama dayamıştı bacağını, resmen benim kaburgamı da yamultmuş gibiydi. (hala sol kemiğim öndedir sağdakilere göre)
4 kiloya yakın doğmuştu, 2 ayda falan geçti diye hatırlıyorum masajla. Hatta ben ciddi bir durum sanmıştım, değilmiş.
Merak etme geçiyor çok esnek şu an kemikleri eklemleri..benim oğlum iriydi 2 bacağı böyle doğdu 3 ay içinde düzelmişti tamamenBenimki de 3900 doğdu, anne karnındaki duruştan demek ki inşallah ciddi değildir bizimki de
Evet benimkindeYanaklarda var. Doktor normal dedi bugün
Kac günlük? İlk haftalar öyle olur. Bizimki 50 günlük omuzda iken öyle hala. Yatarken kolda yatarken bacaklarını uzatiyo artık ama omza geciclnce kıvriliyo. Bacaklarını açmaya çalışmayın rahatsız olsa zaten debelenir. Zamanla normal duruma geçerBizimki gaz cikarirken omzumdan hep asagi inip kivrilip cenin pozisyona giriyor buna nasil engel olucam bilmiyorum
Beslenme oncesi yapılacak herseyi yapın. Alt değişimi kıyafet değişimi burun temizliği vs vs. En son beslenme kalsın. Sonrasında omuzda gaz cikartin gaz ciksada 15 20 dk omuzda dik şekilde yatmasini sağlayın. Uykuya gececekse çok hareket ettirmemeye çalışın. Hıçkırık tutunca az daha emzirin yada emzik verin çok kısa sürede hıçkırık geciyo. Eger kusma sebebi reflu değilse azalıyor anlattım şekilde yaparsanız.Benimkide çok kusuyor üstüne bide hıklırıyor ksç dakika. Ennçok altini degisirken kusuyor ne kadar dikkat etsrmde
Isilik de olabilir ev sıcaklığı kıyafet seçimini de gözden geçirinKızlar bebeğinizin yüzü sivilcelendi mi?bizinkisi artık baya arttı boynunda falanda çıkıyor.
27 derecede rahat uyuyamaz. 23 24 derece hatta bi kaç derece altı bebeklerin uykusunu rahat almasini sağlıyor. Bizim gündüzleri hava sıcak olunca o derecelere geliyo zibinla tutuyorum üstüne tülbent atıyorum yoksa sıcaktan çok huzursuz olup agliyoBizim ev 27 derece ben bebeğim üşür diye 23-24 koyamiyorum. Bazen takip çıkarıyorum şapkasını. Her kes 23-24 iyi derece diyo amma ben üşür diye dusunuyorum. Peki kiyafet ne giydiriyosunuz 23derecede?
Oğlumda bir buçuk aylikti diye hatırlıyorum bu doktor iki aylık olsun dedi ısrarla sordum iki ayı dolduracak miyiz diye evet dedi doğru çıkmayabiliyor dediBiz 1. Ay kontrolüne gittiğimiz de doktor çektirdi doğru çıkmıyor muymuş? Tedirgin oldum şimdi
Merak etme geçiyor çok esnek şu an kemikleri eklemleri..benim oğlum iriydi 2 bacağı böyle doğdu 3 ay içinde düzelmişti tamamen
Tamam öyle yapalımGenelde darlıktan oluyor canım ama çocuk dr bize de benim alanım değil ama alan darlığından olduğunu düşünüyorum ama mutlaka ortopedi görsün ortopedinin alanı o tanı koyabilir dedi. İstersen bi ortopediye gösterirsin
Benimki de 3900 doğdu, anne karnındaki duruştan demek ki inşallah ciddi değildir bizimki de
Emzirme ve 60 cc mama mı yoksa sadece 60 cc mama mı?Gece uyumuyor yok bir buçuk saatte bir kalkıyor burnu tıkalı çekiyorum her uyandığında bir de çok sık acıkıyor 60 cc içmesine rağmen doktor yeter diyor üstünü verince zaten kusuyor
Gündüz meme + 60 cc mamaEmzirme ve 60 cc mama mı yoksa sadece 60 cc mama mı?
Kuzum bana doktor öğünde kısma mama aldığı kadar ver zaten fazlasını kusar doymazsa uyumaz demişti ondan sordumGündüz meme + 60 cc mama
Gece sadece 60 cc mama , meme yok