- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.381
Daha çok erken, 4.-5. günden sonra yavaş yavaş artmaya başlıyor bu sırada enjektörle mama takviyesi verin biberona alışmasın bol bol emzirin emdikçe arttıracak sütünüzü bebişSütüm yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok erken, 4.-5. günden sonra yavaş yavaş artmaya başlıyor bu sırada enjektörle mama takviyesi verin biberona alışmasın bol bol emzirin emdikçe arttıracak sütünüzü bebişSütüm yetmiyor
Demezler canım bebiş bu ne yapalım susturucu mu takacağızYa acıkınca çok bağırıyor ortalık yıkılıyor ağzına bisey verince susuyor komşular bisey demez inş ya
Harika oluyor. Ben banyo değil de kaka yaptığı zaman Pamuk’la mendille tahriş etmeyeyim diye çeşme altında yıkıyorum hemen çok pratik oluyorelim alıştı ilk başta çok korkuyordumValla bende ütü işini yapmıyorum yaparım diyordum ama bu yoğunluktan ne ara yapayım kız muslukta nasıl yıkıyorsunuz ya ben korkuyorum
İki kişi yapıyoruz ama annem tek başına da yıkayabiliyor 5 dk da çok pratik mis gibi çıkıyor havluyla dürüm yapıp hemen giydiriyoruzValla bende ütü işini yapmıyorum yaparım diyordum ama bu yoğunluktan ne ara yapayım kız muslukta nasıl yıkıyorsunuz ya ben korkuyorum
33 gunluk oldukKac günlük? İlk haftalar öyle olur. Bizimki 50 günlük omuzda iken öyle hala. Yatarken kolda yatarken bacaklarını uzatiyo artık ama omza geciclnce kıvriliyo. Bacaklarını açmaya çalışmayın rahatsız olsa zaten debelenir. Zamanla normal duruma geçer
Evet aynen benim annem de şapka illa olacak üstü kesin örtülecek. Ev 25 26 derece ona rağmenBen böyle giydirsem annem bana çok kızar bizim ev 23 24 alta kolsuz zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum örtme kavgasını bere kavgasını hala aşamadık
Ben aldim.ama.muhtesem bir etki gormedimBiz de giderek gazlı bi bebek oluyoruz ıkınırken morarıyo resmen şu instagramda reklamları çıkan clinikid için ne düşünüyorsunuz size dnek geldi mi
Ben bu kadar sert yorum alacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Formül mamayı kötüleyecek bir şey de yazmadım gördüğünüz üzere. Amacım sadece derdimi paylaşmaktı, üzdüğüm kırdığım biri olduysa özür dilerim
Ay pardon ben yanlış anlamışım hormonlarDestek vermek için yazdım yahu
bizde aynı durumdayız bugün gaz damlası alıcam da herkes şu ss teki damladan memnun onumu alsam acaba diyorumBiz de giderek gazlı bi bebek oluyoruz ıkınırken morarıyo resmen şu instagramda reklamları çıkan clinikid için ne düşünüyorsunuz size dnek geldi mi
İyileşiyorrr
Ayy teşekkürlerEvet kaşınıyor çünkü iyileşiyor o yüzden
Oğlumda iyi gelen tek damla bu olmuştu diğerleri işe yaramamıştı..Ama kaç günlükken başlanabiliyordu onu hatırlamıyorum unuttum. Kızımın da sancıları başladı birkaç gündür, inşallah gerek kalmazbizde aynı durumdayız bugün gaz damlası alıcam da herkes şu ss teki damladan memnun onumu alsam acaba diyorum
Bizde dun 3te uyandık, 7ye kadar uyanıktı.. Anca uyudu.Gece uyumuyor yok bir buçuk saatte bir kalkıyor burnu tıkalı çekiyorum her uyandığında bir de çok sık acıkıyor 60 cc içmesine rağmen doktor yeter diyor üstünü verince zaten kusuyor
Bizz gecen günde üzerime işedi kapatamadanKızlar erkek bebeği olup her altını açtığında cıs yapanlar için ilk önce altını açıyorum kapatıyorum sonra karnın islak mendille siliyorum biraz bekliyorum o sıra işini yapıyor bunu yapmazsam üst baş her yer çiş oluyor
Bizim lavabo minicik kiz sizinki baya buyuk galibaİki kişi yapıyoruz ama annem tek başına da yıkayabiliyor 5 dk da çok pratik mis gibi çıkıyor havluyla dürüm yapıp hemen giydiriyoruz