- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.101
Bnde özledimHahaha vallahi ya evde bakımsız bakımsız geziyorum valla özledim ya bakımlı hallerimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde özledimHahaha vallahi ya evde bakımsız bakımsız geziyorum valla özledim ya bakımlı hallerimi
Evett çok hassasArtık duş almakta eziyete döndü göğüs uclarima su değdikçe sanki diken batmışcasına acıyor ve bornozumu giyemiyorum uçlarına değince canım çok fena acıyor. Duş aşığı iken şuanda duş almaya korkar oldum ve hiç giresim gelmiyor ne zaman eskiye döneceğiz
Biz mamada içsek en fazla 3 saat sonra uyanıyoruzbende gece 11 gibi mama veriyorum emzirmeden sonra sabaha kadar uyuyor gece uyandırmaya çalışıyorum ama mümkün değil biberonuda almıyor
Merhaba en son 14e düştü +2saat daha fototerapi aldık. Doktor renginin yerine geldiğini bu kadarının yeterli olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrarkontrolümüz var. O zamana kadar renk değisimi vs olursa hemen getirmemizi söyledi. Şuan için durum bu canım umarım ilerlemeden atlatabilirizMerhaba. Son durumunuz nedir? Bebiş nasıl ? NewbieMommy
Kaç günlük oldu senin bebiş?yine 3 den beri uyku savaşı veriyoruz kör oldu gözüm ya
Selam canım kakası düzenli mi ? Belki onu yapmaya çalışıyordur, bnm oğlum da öyleydi kaka yapınca uykusu 1 saatten 1 buçuk saate çıktı en azındanyine 3 den beri uyku savaşı veriyoruz kör oldu gözüm ya
Henüz birşey bulamadım bendeKızlar bebeklerinizin gelişimini takip edebilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Aynı öyleyim ben de öncesinde de kalkıp kalkıp pışppış yapmaktan uyuyamadım, şimdi yine acıktı memeye aldım bayılacağım artıkyine 3 den beri uyku savaşı veriyoruz kör oldu gözüm ya
Çook teşekkür ederim canım
Ben hiç böyle düşünmedim bitene kadar kullandımFlakon şeklinde olan serum fizyolojiği kaç kerede kullanıyosunuz. Her deliğe 2 damla sıkınca bitmiyo ki o sürekli bitmeden atıyorum. Kutusunda da yazmıyor. Açtım kaç gün kullanabilirim ben onu
Happy Kids kullanıyorumKızlar bebeklerinizin gelişimini takip edebilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Temizlerken ıslak mendil mi kullanıyosunuz?Kızlar ya biz ne yapsak popodaki pişik geçmiyor. Streroidli krem bile istemeye istemeye doktor kontrolünde kullandık. Prima preniuma geçtik o da işe yaramadı tavsiyeniz var mı