- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.061
Döncez kızlar az kaldı hem biz alışcaz hem bebeklerimiz alıscak hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmez.Hem öyle olsa insanlar arka arkaya çocuk yapabilirler mi.Hiç enerjim yok uyku da sıfır bir umut işte normale dönmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döncez kızlar az kaldı hem biz alışcaz hem bebeklerimiz alıscak hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmez.Hem öyle olsa insanlar arka arkaya çocuk yapabilirler mi.Hiç enerjim yok uyku da sıfır bir umut işte normale dönmek
Aynı benimki de 5 bilemedin 10 dk. Acaba doymuyor mu diyordum araştırdım biraz internette bazı bebekler 5-10 bazı bebekler 20-30 dk emer diyor. Benimki memede uyuyor ve kendi bırakana kadar bekliyorum bazen uyuduğu için tıkanıyor falan garip bi haller yaniYa kızlar sizin bebekler kaç dakika emiyor? 5 10 dakika emip bırakıyor. Doymuyor diye korkuyorum bu sefer de ağzına tutturmaya çalışıyorum almıyor
Bende bibs bakıyordum muhtemelen onu deneyeceğimBenim kızım da Air night almadı midesi bulandı. Bibs yuvarlak kauçuk uçlu aldım. Çok sevmese de biraz olsun emiyor bunu. İsterseniz deneyin. Pişik aynı şekilde mustela ile başladım hiç işe yaramadı. Bepanthol çözdü sorunumuzu
Ben her gün yapıyorum burnundan sesler geliyor ama çoğu zaman pek birşey çıkmıyorKızlar her gün burun temizliği yapıyor musunuz ben daha hiç yapmadım yapmaktan da korkuyorum yanlış yaparsam diye
çekmeli olanla mı yapıyorsunuz fizyolojikleBen her gün yapıyorum burnundan sesler geliyor ama çoğu zaman pek birşey çıkmıyor
Günde 1 kere serum fizyolojik sıkıyorum her iki burnuna sonra yüz üstü kolumun üzerine yatırıp sırtına pat pat yapıyorum. Akşamları da duruma göre serum fizyolojik verip çekiyorum. Bu çekme işlemini günde 1 seferden fazla yapmak önerilmiyor tahriş açısındançekmeli olanla mı yapıyorsunuz fizyolojikle
İkinci raporu ne zaman vermiştinizİş göremezlik ilk ödemesi yattı bugün bana başka alan var mı iki parça yatacakmış diğeri de ikinci rapor bitince
Bende bunu soracaktım 10 günlüğüz ama ben emzirirken hırıltı ve rahatsızlık hissediyorum burnu tıkalı gibi, serum fizyoloji yapmaktan korkuyorum, pompalı alsam acaba çocuk daha küçük müKızlar her gün burun temizliği yapıyor musunuz ben daha hiç yapmadım yapmaktan da korkuyorum yanlış yaparsam diye
Doğum Haftası ,doğum tarihi, kilosu tek mesajda lütfennn
benim bebeğimde asla uyanmıyor be biberon be emme neyaparsam yapayım uyanmıyor sabah 6 ya kadar uyuyor gündüzde hep memede sürekliCanım pınarın protein sütleri var ya ondan iç. Kesinlikle arttırıyor. Bşraz pahalı geliyor sütekli okunca ama yapacak bir şey yok. Benim de sağda çok az emmek istemiyor ama solu yarım saate yakın emiyor. Sağı da arttırmam lazım. Benim de sorunum gece emmiyor çıldırıyorum. Uyandırmaya çalışıyorum asla ağzını açmıyor ne hikmetse biberona gelince uyanıyor. Gündüz iyiyiz ama çok şükür.
Bebeğinizin belirtilerine göre kolik gibi duruyor. Yaşamadım ama şöyle bir video mevcut umarım işinize yarar.daha önce 30luk mama verdiğimde burundan kustı o yüzden korkuyorum ama saat başı emiyor nerdeyse. Bir gün sadece 10 dk önce takılan bezi değiştirdiğimizde, başka bir gün ise kakasını yaptığı zaman sustu. Dün 15lik mamayla sustu. Tek standardı sürekli ağladığı saatler, gerisi sürekli değişiyor
Bende ya duş bile alamıyorum göğüslerim ekşi ekşi süt kokuyor sürekli yıkıyorumAy bide ilişki kismi var demi
yüzümü zor yıkıyorum su ara
Ay bende zaten ne çektik be ben spiral taktırıcam direkÇok dikkat edin valla kaza kurşunu gitmeyelim en tırstıgım o artık bir hamileliği daha kaldıramam
Zaten ağrılıydı ilişkiler şimdi daha beter olacak heralde ilk gün gibi korkuyorumBence evet resmen kapandı artık
Kiz. Bende ne koktum anlamıyorum artık kusmuk mu sut muBende ya duş bile alamıyorum göğüslerim ekşi ekşi süt kokuyor sürekli yıkıyorum