- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.441
Aa doğru, bizim oda suan iyi duruyor bakalimPoposu bize de oluyor da butlardan sıkıyor diye 1i yarıda bıraktık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa doğru, bizim oda suan iyi duruyor bakalimPoposu bize de oluyor da butlardan sıkıyor diye 1i yarıda bıraktık
Benimde bebeğim aşırı gazlı beslenme sonrası gaz çıkarınca uyanıyor ve tekrar uyutmam gerekiyor tek uyuduğu yerde meme. Başka hiç bir yolla uyumuyor. Gaz çıkarmadan yatırınca da aşırı sancı çekiyor ıkınıyor ne yapacağımı şaşırdımAyy hepimiz dogurduk galiba benim bebe 20 gunluk oldu bile ama çok gaz sorunumuz var hiç uyumuyorum yavrum gazdan emerken uyuya kalıyor yavrum gazı çıkmıyor bu yüzden neolur paylaşın memede uyuyan bebenin gazini nasıl çıkartıyorsunuz memede uyuyunca gazini çıkartıp tekrar yatırımcı uyumuyor tekrar meme istiyor tekrar gaz yine acıkıyor uyku döngü bitmiyor asla hiç uyumadı bugün yavrum kıvrana kıvrana gazdan ağladı nasıl gark yaptırıyorsun sizler paylaşın lütfen
Fotoğraf var mı görmüyorum inşallah işe yarar ya ben de deniyimSilikon ucu bırakmaya çalışan annelerim merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittiğimde silikonla alakalı bir şey söylemediler ama memeyi tam boşaltmam gerektiğini söylediler onun dışında yavaş yavaş alıştırabilirsin dediler ben de YouTube'dan izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla silikonun ucunu aşama aşama kesmeyi deneyeceğim bir tanesinin ucunu kestim akışı da gayet hızlandı çocuğun ağzı bir anda süt doldu normal meme emiyormuş gibi daha sonra meme ucumda çıkınca uçsuz vermeye başladım aldı ve ben Şok oldum size de öneririm hatta şimdi silikonun ucunu nasıl kestiğimin resmini atacağım o deliklerden 2 adet kestim daha sonra o orta kısmını kesicem derken orayı böyle kademe kademe kesip yuvarlak yapacağım daha sonra zaten benim çıplak meme emmiş olacak inşallah
AdChoices
ADVERTISING
Bizde aynıyız, emerken uyuyo gazçıkarırken uyanıyor ağlıyor. Emerek direk yatirsan 10dk sonra Kıvranıyor..Ayy hepimiz dogurduk galiba benim bebe 20 gunluk oldu bile ama çok gaz sorunumuz var hiç uyumuyorum yavrum gazdan emerken uyuya kalıyor yavrum gazı çıkmıyor bu yüzden neolur paylaşın memede uyuyan bebenin gazini nasıl çıkartıyorsunuz memede uyuyunca gazini çıkartıp tekrar yatırımcı uyumuyor tekrar meme istiyor tekrar gaz yine acıkıyor uyku döngü bitmiyor asla hiç uyumadı bugün yavrum kıvrana kıvrana gazdan ağladı nasıl gark yaptırıyorsun sizler paylaşın lütfen
oglum emerken gülüyor bende ağlıyorum..arkadaşımın geldi dün bir iki konuştuk basladim. AğlamayaAnneler sizlere de arada duygusal depresif bir ruh hali çöküyor mu? Böyle ağlayasım geliyor durduk yere. Bazen oğlumun yüzüne bakınca bile gözlerim doluyor.
Bende yapicam simdiRezene kimyon anason karıştırıp kaynatıp içiyorum gerçekten içtiğim günler bebek rahat ediyor
Yüz üstü asla yatamam valla yan yatarken bile yeni yeni kendime geliyorum hemoroid ben de de var ama onun gibi bir ağrı değilTuvalette hemoroid dışında bir sorunum yok ona da doktor krem verdi kullanıyorum ama karnım cok hassas bir gün yüz üstü yattım pişman oldum sizinde öyle mi ya? Korkuyorum yüzüstü yatmaya ve dokununca bile acıyor karın bölgem.
Şifa olsun hem sana kuzunaBende yapicam simdi
Hemoroid var ama onun ağrısı değil farklı bir ağrı ya böyle enfeksiyon olur ya idrar yollarında yaparken ağrı olur aynı o şekilde ama ben de myom vardı doktor onlarıda aldı acaba ondan mı böyle oldumNasıl bir ağrı? Kaç gün oldu?
Aynı bizimde böyle siz bi çözüm bulursanız yazın lütfen bende bulursam yazarımBenimde bebeğim aşırı gazlı beslenme sonrası gaz çıkarınca uyanıyor ve tekrar uyutmam gerekiyor tek uyuduğu yerde meme. Başka hiç bir yolla uyumuyor. Gaz çıkarmadan yatırınca da aşırı sancı çekiyor ıkınıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ilık havlu denedim ben o da ise yaramadı bizde siz bi çözüm bulursanız yazın lütfen bende bulursam yazarımBizde aynıyız, emerken uyuyo gazçıkarırken uyanıyor ağlıyor. Emerek direk yatirsan 10dk sonra Kıvranıyor..
Vallahi böyle bi döngü..
Bu gece uyumadan ılık havlu uygulamayı düşünüyorum karin bölgesine
Teşekkür ederim içim rahatladıSarılık tehlikeli ama düşüşteyse korkma canım uzayabilir de fizyolojik sarılık olabilir oğlum da yaşadığım için bunda daha sakinim oğlumda 2 ay fizyolojik sarilikti zarar veren bir şey değil
Fotoğraf var mı görmüyorum inşallah işe yarar ya ben de deniyim
Rica ederim canım ama doktor kontrolünü ihmal etme bizimki haftalik bakılıyor halaTeşekkür ederim içim rahatladı
Sagol canım benim inşallahŞifa olsun hem sana kuzuna
Yazarim canım yaa, zor gerçekten inana çok üzülüyor..Ilık havlu denedim ben o da ise yaramadı bizde siz bi çözüm bulursanız yazın lütfen bende bulursam yazarım
Youtube dan video izledim biberonu bırakın diyor da yeri geldi mi 90 ml mama veriyorum. Allahım bu yolda güç kuvvet versin. Bana akıl veren hemşireyi de bildiği gibi yapsın. Çok sinirliyimCanım bı tanesinin ucunu kestim 4 delik var ya ikisini birleştirdim uzun çizgi gibi oldu yarın yada bir gün 4 unu birleştirip yuvarlak yapicam.sonra daha derin bir oyuntu yapcam.
Fotoğraf çektim ama siteye yükleyemiyorum
Bizde aynı durumdayız ne yapacağımızı bilmiyorum yarın probiyorık takviyesi alacağım gaz içinBenimde bebeğim aşırı gazlı beslenme sonrası gaz çıkarınca uyanıyor ve tekrar uyutmam gerekiyor tek uyuduğu yerde meme. Başka hiç bir yolla uyumuyor. Gaz çıkarmadan yatırınca da aşırı sancı çekiyor ıkınıyor ne yapacağımı şaşırdım