- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.261
Esim. Bugün başladı göstermeye gülmekten öldüm yaaaBen tummytime kartlarını takip ettirmeye başladım çok kısa sürüyo ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim. Bugün başladı göstermeye gülmekten öldüm yaaaBen tummytime kartlarını takip ettirmeye başladım çok kısa sürüyo ama olsun
Uff evet yaa damlaya ragmen. Bu ne gaz..Bizde gazdan çok çekiyoruz ya çocuğum kıp kırmızı oluyor ıkınmaktan kıyamam
Bu kadar gazı vücutları nasıl üretiyor anlamış değilim. Benimkide her emzirme öncesi memeyle kavga ediyor birde yeni huy edindi damakları arasında sıkıştırıyor ucunu, canımdan can gidiyor.Uff evet yaa damlaya ragmen. Bu ne gaz..
Şimdi çıkarmaya çalıştım çıkmadi. Yine memeyi aldı. Cok sinirli tutuyo bide. Memeyi
Geçmiş olsun cnm inşallah çabuk iyilesirsin.Ben yine hasta oldum boğazım pert bebekle temastayım napcam ben
Bizimkide yapıyor onusilikon uç varya pek acımıyor... Onuda bırakamadık. Gitti valla. Sinir oluyorumBu kadar gazı vücutları nasıl üretiyor anlamış değilim. Benimkide her emzirme öncesi memeyle kavga ediyor birde yeni huy edindi damakları arasında sıkıştırıyor ucunu, canımdan can gidiyor.
Ben hipp organik almıştım ama hastanede ilk 2 gün Sma optipro verdiler gayet güzel içti bebeğim daha sonra ben hippe geçince adeta delirdi gazdan .Bende Sma optiproya devam ettim .Bence mama işi biraz bebeğin kendisine bakıyorHilleyi hastanede vermişlerdi ama çocuk doktoru onu onermedi ben de optiproya mi geçsem acaba çok kararsız kaldım
Benimde annem vardı yanımda gidecek artık ondan stres oldum birazHiç öyle düşünme ben Bayadır tekim akşamları eşim oluyor sadece
Sab simplex kullanıyorumKızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz
Bizde de durum şöyle. Eşim o kadar herşeyi kendi yapıyor ki anneme sıra gelmiyor. O da gerilmeye başladı beni niye süreçten dışlıyor diye. Evde gerilim yüksek. Öyle de olmuyor böyle de kısaca. Ama eşinizi dahil etmeye çalışın. Çocukların anane babaneden önce anne babaya ihtiyaçları var.Kızlar eşleriniz sizlere nasıl yardımcı oluyor ? sizde durumlar nasıl ? Benim annem yanımda olduğu için eşim geri planda duruyor.Sinir oluyorum açıkçası.
Nurse harveys 28 gunluguz ama daha cok etkisinu gormedimKızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz
BiogaiaKızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz
Bizimki 60 da bile kusuyo, 90 da düşünemiyorumKızlar günaydın
Mama ile ilgili mesajlara çok takıldım. Sarılıpımız var bu yüzden bir gece hastanede yattık. Doğumdan sonraki süreçte de hastenede bebeğe 1 ölçü yani 30cc mama vermemiz söylendi bize. Şimdiye kadar bir kere 30 verdik, onda da burnundan çıkacK şekilde kustu bende korktum açıkçası. Şimdi mama takviyesini günde 1 kere yapıyoruz ama onda da max 25cc veriyorum korkudan. Nasıl oluyor da bebek 60cc 90cc alıyır.? Çok değil mi? Kusmalarla nasıl baş ediyorsunuz?
Doktor bize onu probiyotik olarak vermisti gaz icin yeterli mi?Biogaia
Probiyotik içerikli diye aldık, vallahi bilmiyorum 3.4 gündür gece gaz mesaisi yaşıyoruz.Doktor bize onu probiyotik olarak vermisti gaz icin yeterli mi?
Ben ayrica nurse harveys kullaniyorum.ama son gittigim doktor sutle besleniyorsa probiyotige gerek yok anne sutu yeterli dedi.bunlarin kanitlanmis bir faydasi yok dedi her doktor farkli bisey soyluyorProbiyotik içerikli diye aldık, vallahi bilmiyorum 3.4 gündür gece gaz mesaisi yaşıyoruz.
26sinda dotkora gidince Sorcam bakalım