- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.241
Hiç öyle düşünme ben Bayadır tekim akşamları eşim oluyor sadeceKızlar dışarıya çıkabiliyor musunuz yardım eden biri var mı evde tek başıma kalmak istemiyorum bunalım geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç öyle düşünme ben Bayadır tekim akşamları eşim oluyor sadeceKızlar dışarıya çıkabiliyor musunuz yardım eden biri var mı evde tek başıma kalmak istemiyorum bunalım geliyor bana
Hiç birseyBebeğiniz gündüz çok uyuyunca akşam uyanıp gözleri cin gibi olunca ne yapıyorsunuz ya ? Oyalanmıyor 10 dakika geçince ağlıyor, nasıl oyalayacagım ben bunu
Evet ya az büyük olsalar oyun falan oynarız ne bileyim eline biseyler veririzSaatlerce meme yapıyoruz oyalanmak için çok küçükler..ya meme ya alt değiştirme ya uyku başka seçenek yok henüz
Garip Sesler çıkarıyor bazen bizimki de. Kusma ve gaz öncesiKızlar peki bu az önce dediğim bağırma olayını hiç yaşadınız mı? Ağlama değil bildiğiniz aaa aa diye iki kez bağırdı sonra gaz çıkardı. Farklı bi tepkiydi bu seferki o yüzden şaşırdım, normalde ıkınır ağlardı gazı varken
Göğüs pedi kullanıyorum ben, ona ragmen bile akiyo bazen ona denk gelmeyinceValla süt akmasından bıktım kıyafet çamaşır değiştirmekten sıkıldım göğüslerim yara mecburen gümüş kapak kullanıyorum ondan da hep akıyor göğüs kalkanı almıştım e bebeğin oda göğsümün altını yara yapıyor ama güzel tutuyordu sütü ne yapıcam bilmiyorum
Plastik gogus kalkanı mi. Canım, bende vardi onu mu taksam bende napsamGöğüs kalkani kullanıyorum ilk günden beri bayağı memnunum akan sütü topluyor göğsüm hava alıyor üstüm ıslanmıyor. Uyurken kayıyor sadece haliyle. Hemde süt boşa gitmiyor enjektörle veriyorum hemen
Göğsümü almayana kadar emziriyorum tek göğüs bazen 10dk bazen yarım saat daha sonrasında 90 mama veriyorum anca yetiyor. Bazen sağdığım sütü de veriyorum bu durumda 60 mama yetiyor. Bazen emip uyuyor ama bir saatte kalkıyor. Mama verdiğimde 2 3 saat uyuyor
Yaa cok geçmiş olsun insallah çabuk toparlarsın yaBen yine hasta oldum boğazım pert bebekle temastayım napcam ben
Her ihtimale karşı maske mi taksan çok geçmiş olsun inşallah hemen geçici bir şeydirBen yine hasta oldum boğazım pert bebekle temastayım napcam ben
Bu gece bize de uzun gibi gözüküyor Allah yardımcımız olsunHiç birsey
Suan hatta cin gibi gözler, banyoda yaptı ama Baya dinç..
Gece uzun gibi.. 2saatlik uykuylayim
Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğinize benim eşim ve annem giydirdi sağolsunlar tek başıma lavaboya bile gidemedim hem dikişler hem baş dönmesi sebebiyleBende pazartesi sezeryan olucam. Bildiğim kadarıyla depent kilot gibi giyiliyor. O dikişlerle eğilip çıkarıp yenisini giymek zor olmuyor mu
Evet canım benim bayağı işimi gördü tavsiye ederim kesinlikle. Sadece eğilince süt varsa eğer deliklerden akıyor bu doğru. Bazen boş bulunuyorumPlastik gogus kalkanı mi. Canım, bende vardi onu mu taksam bende napsam
Evet başladık 1. İşlemeBu gece bize de uzun gibi gözüküyor Allah yardımcımız olsun
Bende takayım, onu unutmuşum yaaEvet canım benim bayağı işimi gördü tavsiye ederim kesinlikle. Sadece eğilince süt varsa eğer deliklerden akıyor bu doğru. Bazen boş bulunuyorum
Biz ilk 4gun kayınvalideyle kaldik, sonra 4gun tektim..Kızlar eşleriniz sizlere nasıl yardımcı oluyor ? sizde durumlar nasıl ? Benim annem yanımda olduğu için eşim geri planda duruyor.Sinir oluyorum açıkçası.
Baya olmuş ya nasıl duruyorlar hayret ediyorum.. Bizimkide dun gece 1den sabah 5e kadar uyanıktı.22:00 dan beri uyanığız bakalım ne zaman uyuyacağız tekrar ?
Ben tummytime kartlarını takip ettirmeye başladım çok kısa sürüyo ama olsunEvet ya az büyük olsalar oyun falan oynarız ne bileyim eline biseyler veririz
Bizde gazdan çok çekiyoruz ya çocuğum kıp kırmızı oluyor ıkınmaktan kıyamamEvet başladık 1. İşleme
Bol kakalı bez sonrası çığlık çığlığa memeye yapıştı..
Insallah gazi olmaz yaa. Dun çok kötüydü