Benim şuan canım bir şey istemiyor ama isterse aynı senin gibi olurum rüyalarıma girerBu tür seyler saglıklı değil tabi ama ben ilk hamilelegim boyunca canım ne çektiyse yedim açıkcası canım cektignde aklımın kalması daha kötüydü rüyalarıma giriyordu günlerce insan ister istemez stres oluyor
Bizim konu sahibimiz kim editördü değişmiş ama gruba yazan biri değilBirde tablomuz olsa
Tablo ne oluyorBizim konu sahibimiz kim editördü değişmiş ama gruba yazan biri değil
Merhaba tabloyu güncelleyebilir misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-02-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO @EbeNihan ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Diğer anne gruplarının başında bilgi tablosu oluyor son adet tarihleri kese görme tarihleri gibi bilgiler olanTablo ne oluyor
2.trimestırda başlar genelde iştah balayı dönemi derlerBenim şuan canım bir şey istemiyor ama isterse aynı senin gibi olurum rüyalarıma girer
En son 4 haziranda aktif olmuşBizim konu sahibimiz kim editördü değişmiş ama gruba yazan biri değil
Yaa. Siz ne zaman gördünüz keseyi. Benim sata göre 6+3 ama daha kese yoktu. Geç döllenme diye. Salı günü randevum var o zaman kadar oluşur inşallahDiğer anne gruplarının başında bilgi tablosu oluyor son adet tarihleri kese görme tarihleri gibi bilgiler olan
Kanda pozitif gelince Perşembe hemen gittim. Bu salı tekrar gidicemKızlar aranızda doktora giden yokmu
Benim doktorum 6bin olmadan göremem karından demişti bugün düzenli arttıysa 4binlerde olması lazım. Salıya aldım ben de garanti olsun belki kesenin içinde bir şeyler görülür diyeYaa. Siz ne zaman gördünüz keseyi. Benim sata göre 6+3 ama daha kese yoktu. Geç döllenme diye. Salı günü randevum var o zaman kadar oluşur inşallah
Doktor bilgi verdi mi tahlil istedi mi yada kullanman gereken bir şey? Ben daha gitmedim deKanda pozitif gelince Perşembe hemen gittim. Bu salı tekrar gidicem
Grubu almak isteyen olursa birini etiketleyip alabiliyor galibaEn son 4 haziranda aktif olmuş
Gebelik şüphesi bile varsa hemen folik asit başlamak gerekiyor. Hatta gebelikten önce bile başlanıyor. 400 mcg folik asit. Tahlil istemedi ama ben bhcg baktirmistim onunla gittim. 48 72 saat arayla 2 bhcg değeriyle gidebilirsin. Aslında hemogram, biyokimya, hormon, tit isteniyor takiplerde. Ama bhcg baktirirken hemogram biyokimya baktirabilirsin.Doktor bilgi verdi mi tahlil istedi mi yada kullanman gereken bir şey? Ben daha gitmedim de
Gebelik şüphesi bile varsa hemen folik asit başlamak gerekiyor. Hatta gebelikten önce bile başlanıyor. 400 mcg folik asit. Tahlil istemedi ama ben bhcg baktirmistim onunla gittim. 48 72 saat arayla 2 bhcg değeriyle gidebilirsin. Aslında hemogram, biyokimya, hormon, tit isteniyor takiplerde. Ama bhcg baktirirken hemogram biyokimya baktirabilirsin.
Salı randevun varsa pazartesi aile hekimine gidebilirsin elinde tahlillerin olur. Demir eksikliği b 12 elsikligi anemi ya da herhangi bir eksiklik var mı önceden tahlil yaptırmak iyi olabilirDoktor bilgi verdi mi tahlil istedi mi yada kullanman gereken bir şey? Ben daha gitmedim de
Merhaba sizindi değil mi geç döllenme? En son kaç çıktı betanız?Hamilelik süreci boyunca aile hekimliğinizde takipleriniz yapilacak. 3 4 kez kan ve idrar tahlili vermek gerekecek zaten. kadın dogum uzmanına tahlil yaptirmadan gittiginizde de istediği tahlilleri aile hekimliğinizde yaptirabilirsiniz
Hayırlısı inşallahFazla artış görünce dış gebelik de düşündüm çoğul gebelikte bazıları da ilk bie kaç değer öyle artar sonra ikiye düşer diye hayrilisi olsa neyse
Hayırlı olsunMerhabalar. Sanırım ben de bu grupta olacağım. S.a.t. 27 Nisan. 3 hazirandan beri evde test yapıyorum çok silikken yavaş yavaş koyulasmaya başladı. 7 Haziran'da kan verdim bhcg 166 geldi. 8 Haziran'da uzmana gittim. Sat a göre 6 haftalık ama beta çok düşük dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik ya da geç döllenme olabilir yarın tekrar kan ver dedi. 9 Haziran'da çok şükür 462 geldi. Muhtemelen geç döllenme olmuş. Salı için takibimi yapacak doktora randevu aldım. Geç döllenmede gebelik haftası sata göre değil de usgye göre oluyor. Bakalım kaç haftalık bebişimbu arada normalde cilt bakimi saç bakımı aksatmazsim şimdi rutinimi değiştiriyorum. Bu konuda baya araştırma yapıyorum, eskiden beri ilgiliyimdir. Sizin de tavsiyeleriniz ve sorularınıza açığım. Ayrıca 78 kilo ile hamile kaldım hemen online diyetisyene başladım. İlk 14 haftada kilo vermeyi hedefliyorum.
ayrıca hamileliginizi aile hekiminize, aile sağlığı merkezinize muhakkak bildirin
4+6 bende var tuhaf hareketler hissediyorum gülüyor herkes banaKizlar 5hafta 5gunluk karninizda gurultu varmi ?