2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Benim şuan canım bir şey istemiyor ama isterse aynı senin gibi olurum rüyalarıma girer

Merhaba tabloyu güncelleyebilir misiniz

Diğer anne gruplarının başında bilgi tablosu oluyor son adet tarihleri kese görme tarihleri gibi bilgiler olan
Yaa. Siz ne zaman gördünüz keseyi. Benim sata göre 6+3 ama daha kese yoktu. Geç döllenme diye. Salı günü randevum var o zaman kadar oluşur inşallah

Yaa. Siz ne zaman gördünüz keseyi. Benim sata göre 6+3 ama daha kese yoktu. Geç döllenme diye. Salı günü randevum var o zaman kadar oluşur inşallah
Benim doktorum 6bin olmadan göremem karından demişti bugün düzenli arttıysa 4binlerde olması lazım. Salıya aldım ben de garanti olsun belki kesenin içinde bir şeyler görülür diye Salı güzel haberler veririz gruba inşallah

Doktor bilgi verdi mi tahlil istedi mi yada kullanman gereken bir şey? Ben daha gitmedim de
Gebelik şüphesi bile varsa hemen folik asit başlamak gerekiyor. Hatta gebelikten önce bile başlanıyor. 400 mcg folik asit. Tahlil istemedi ama ben bhcg baktirmistim onunla gittim. 48 72 saat arayla 2 bhcg değeriyle gidebilirsin. Aslında hemogram, biyokimya, hormon, tit isteniyor takiplerde. Ama bhcg baktirirken hemogram biyokimya baktirabilirsin.

Hamilelik süreci boyunca aile hekimliğinizde takipleriniz yapilacak. 3 4 kez kan ve idrar tahlili vermek gerekecek zaten. kadın dogum uzmanına tahlil yaptirmadan gittiginizde de istediği tahlilleri aile hekimliğinizde yaptirabilirsiniz

Merhaba sizindi değil mi geç döllenme? En son kaç çıktı betanız?

Hayırlı olsun normal nemlendirici kullanabilir miyiz yüz ve el için onlar zararlı mı inanın bende çok tecrübesizim ne kötü ne iyi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…