Uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık canım. Peki oje ve deodaorant hakkında ne düşünüyorsunRetinol kesinlikle kullanılmiyor. Kimyasal filtreli güneş kremi yasak. Aha bha asitler yok.(Özellikle yıkama jellerinde salisilik asit oluyor dikkat edelim içerik okuyalım.) Alkol denat olmamali.(özellikle toniklerde) C vitamini, hyaluronik asit, niacinamide kullanılabilir. Lekeler için azeleik asit kullanılabilir. Kesinlikle mineral filtreli güneş kremi kullanmak lazım. Ben soltis, avene mineral ve heliocare 360 mineral aldım ama henüz gelmedi. Dermoeczanem online alışverişte güvenilir. Trendyolda satıcıya dikkat etmek lazım sahte ürün geliyor o yüzden pek tercih etmiyorum, sadece güvenilir saticiysa alırım.
Onun dışında şampuan ve duş jelini doğal içerik tercih etmek lazım. Dalan marka olabilir. Ya da saf zeytinyağı sabunu. Bu dönemde mümkün mertebe ürün kullanmaktan kaçınmak lazim. Her ne kadar içerikler güvenli dense de markalar ne zaman temiz ürün çıkartıyorlar bilinmez. Ve ürünler hamilelerde test edilmiyor.gunes kremi, nemlendirici, Yıkama jeli, micel su kullanmayı düşünüyorum ben. Eğer cildim kurursa hyaluronik asit serum. Ve güneşin arttığı durumlarda güneş kremi öncesi c vitamini sürmeyi düşünüyorum. Etat pur markasının c vitamini temiz içerikli diyorlar. Nemlendirici olarak cream Co kullanıyorum. Cosmed day to day yıkama jeli kullaniyordum bitince başka bir marka alabilirim.Yıkama jeli asitsiz herhangi bir jel ya da köpük olabilir. Çok fazla lekem olursa
İnstagramda @doktorannemm hesabında baya içerik var. Öne çıkanlarda güneş yaz gebe bakim vs kısımlarına bakabilirsiniz. Onun dışında eczacı sayfalarında, uzman dermatolog sayfalarında arada kalmış birkaç bilgi ve ürün var. Ben denk geldikçe ss alıyorum. Mesela doktorannemm cerave nemlendirici onermis başka bir doktor kesinlikle önermemis gebelik icin.
İncia ve sivenol doğal içerikli. Ben incia kullanıyordum normalde de. Sivenol sipariş verdim. Alkol, paraben, alüminyum ve parfümsüz olmalı. Oje için kalıcı oje yaptırdım ilk defa, hamile kaldim :) salı günü doktoruma sorucam ama yine de bir daha yaptırmam. Kimyasal sonuçta. Normal ojeye dönersek aslında ojedense aseton daha zararlı. Oje sonuçta kana karismiyor. Ama yine de temkinli olayım derseniz su geçiren ojeleri tavsiye ederim. Minevital marka vardı bende. Onun dışında en temiz içerikli oje Yves Rocher de diye biliyorum.Uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık canım. Peki oje ve deodaorant hakkında ne düşünüyorsun
Uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık canım. Peki oje ve deodaorant hakkında ne düşünüyorsun
Ben de şampuanı yves Rocher aldım her ürünü doğal içerik diyorlarİncia ve sivenol doğal içerikli. Ben incia kullanıyordum normalde de. Sivenol sipariş verdim. Alkol, paraben, alüminyum ve parfümsüz olmalı. Oje için kalıcı oje yaptırdım ilk defa, hamile kaldim :) salı günü doktoruma sorucam ama yine de bir daha yaptırmam. Kimyasal sonuçta. Normal ojeye dönersek aslında ojedense aseton daha zararlı. Oje sonuçta kana karismiyor. Ama yine de temkinli olayım derseniz su geçiren ojeleri tavsiye ederim. Minevital marka vardı bende. Onun dışında en temiz içerikli oje Yves Rocher de diye biliyorum.
Paketli islenmis gıdalar, salam sosis sucuk, az pişmiş et ve yumurta, asitli gıdalar, aşırı kafein (günde 2 türk kahvesi sinirdi sanırım), bitki çaylarından kaçınmak lazim. Midye falan da yememeliyiz. Maydonoznormal şekilde yenebilir. Ciğer de yenir ama çig ciğere dokunmayın hamileyken derler :) aşırıya kaçmadikca sağlıklı her şey yenebilirKızlar bizim yemememiz gerekenler neler peki? Ciğer, midye karides maydonozu biliyorum sadece
Ben İnstagram da 1-2 kişiye sordum aylık 500-550 dediler. Ama bilmiyorum yapabilir miyim acabaBende öyle badem fındık leblebi falan sürekli atıyorum ağzıma ve biraz yemeden saat geçsin midem yanmaya ve başım dönmeye başlıyorbu diyetisyen meselesi iyi olabilir evet ücretleri ne şekilde acaba
Şimdi baktım dediğiniz diyetisyene ama Online danışan almayı durdurmuş9bhasirand
çok teşekkür ederim. Ben Instagram'da uzman diyetisyen Kudret Badem i buldum. @dytkudretbadem insta hesabı. 1500 2500e çok yüksek fiyatlı diyetisyenler var. Bana çok daha uygun fiyat söyledi. Otomatik mesajdir muhtemelen hep aynı ücrettir. (450tl) ben online diyet istiyordum, sadece liste deilltelefonda haberleşmek, iletişimde olmak istiyordu. WhatsApptan tabak fotoğrafları atıyorum. Fazla yediğimde nasıl dengelemem gerektiğini söylüyor motive ediyor. Ayrıca gebelerle çok fazla çalışmis. Öne çıkanlarda çok fazla örnek var.
Hamburger falan yiyemiyoruz dimiPaketli islenmis gıdalar, salam sosis sucuk, az pişmiş et ve yumurta, asitli gıdalar, aşırı kafein (günde 2 türk kahvesi sinirdi sanırım), bitki çaylarından kaçınmak lazim. Midye falan da yememeliyiz. Maydonoznormal şekilde yenebilir. Ciğer de yenir ama çig ciğere dokunmayın hamileyken derler :) aşırıya kaçmadikca sağlıklı her şey yenebilir
Kızlar süt içiyor musunuz her gün?Paketli islenmis gıdalar, salam sosis sucuk, az pişmiş et ve yumurta, asitli gıdalar, aşırı kafein (günde 2 türk kahvesi sinirdi sanırım), bitki çaylarından kaçınmak lazim. Midye falan da yememeliyiz. Maydonoznormal şekilde yenebilir. Ciğer de yenir ama çig ciğere dokunmayın hamileyken derler :) aşırıya kaçmadikca sağlıklı her şey yenebilir
Ben kendime pek güvenmiyorum ya birebir hazırlayıp uymamBen İnstagram da 1-2 kişiye sordum aylık 500-550 dediler. Ama bilmiyorum yapabilir miyim acaba
Özellikle gebelerle çalışan birisi olmalı benceŞimdi baktım dediğiniz diyetisyene ama Online danışan almayı durdurmuşfiyat iyiymiş , ben de 1-2 kişiye sordum 500 ve 550 dediler.
Bende güvenemiyorum valla ama çok kilo almak da istemiyorum çünkü zaten 82 kiloyum şuanBen kendime pek güvenmiyorum ya birebir hazırlayıp uymam
Zaten birebir olmuyor. Aylik Liste olarak değil de vatsaptan günlük konuşacağıniz biri olmalı bence. Daha yapılabilir.Ben kendime pek güvenmiyorum ya birebir hazırlayıp uymam
Hafta içi sabah kahvaltısında 1 kutu laktozsuz süt verdi diyetisyenim. Öğlen ya da Akşamları da muhakkak yoğurt yiyorumKızlar süt içiyor musunuz her gün?
Evet bende öyle düşünüyorum. Sorduğum kişiler de gebe diyetisyeni. Birisi gebediyetisyenii diğeri hamilediyetisyeni İnstagramdan bakabilirsinizÖzellikle gebelerle çalışan birisi olmalı bence
Bu tür seyler saglıklı değil tabi ama ben ilk hamilelegim boyunca canım ne çektiyse yedim açıkcası canım cektignde aklımın kalması daha kötüydü rüyalarıma giriyordu günlerce insan ister istemez stres oluyorHamburger falan yiyemiyoruz dimi
Birde tablomuz olsaKızlar bu arada benim ablam da 9 sene önce şubat anneleri gurubundaydı , Whatsapp grupları var ve hala görüşüyorlar. Umarım bizim grubumuz da öyle uzun soluklu devam eder