2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Ben birkaç ekran görüntüsü ekledim galerimdem. Siz de ordaki hesaplara bakın lütfen cilt tipinize uygun olanı araştırın. Mümkün olduğunca az ve öz olsun ayrıca ben bir ürünü Trendyoldan bulup sorular ya da yorumlar kısmına hamile gebe yazıp yorum yapılmış da da hamileler kullanabilir mi diye sorulmus mu okuyorum. Cevap yoksa ben soruyorum

@eczabakim @bireczaciblogu @doktorannemm baya bilgiler var. Özellikle doktor annemde. ve @drzeynepkusku gebeler için videolar paylaşmış

Eklentiler

• Screenshot_20230611_111804_Instagram.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 35
Uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık canım. Peki oje ve deodaorant hakkında ne düşünüyorsun

Kızlar bizim yemememiz gerekenler neler peki? Ciğer, midye karides maydonozu biliyorum sadece

Uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık canım. Peki oje ve deodaorant hakkında ne düşünüyorsun
İncia ve sivenol doğal içerikli. Ben incia kullanıyordum normalde de. Sivenol sipariş verdim. Alkol, paraben, alüminyum ve parfümsüz olmalı. Oje için kalıcı oje yaptırdım ilk defa, hamile kaldim :) salı günü doktoruma sorucam ama yine de bir daha yaptırmam. Kimyasal sonuçta. Normal ojeye dönersek aslında ojedense aseton daha zararlı. Oje sonuçta kana karismiyor. Ama yine de temkinli olayım derseniz su geçiren ojeleri tavsiye ederim. Minevital marka vardı bende. Onun dışında en temiz içerikli oje Yves Rocher de diye biliyorum.

Ben de şampuanı yves Rocher aldım her ürünü doğal içerik diyorlar

Kızlar bizim yemememiz gerekenler neler peki? Ciğer, midye karides maydonozu biliyorum sadece
Paketli islenmis gıdalar, salam sosis sucuk, az pişmiş et ve yumurta, asitli gıdalar, aşırı kafein (günde 2 türk kahvesi sinirdi sanırım), bitki çaylarından kaçınmak lazim. Midye falan da yememeliyiz. Maydonoznormal şekilde yenebilir. Ciğer de yenir ama çig ciğere dokunmayın hamileyken derler :) aşırıya kaçmadikca sağlıklı her şey yenebilir

Bende öyle badem fındık leblebi falan sürekli atıyorum ağzıma ve biraz yemeden saat geçsin midem yanmaya ve başım dönmeye başlıyor bu diyetisyen meselesi iyi olabilir evet ücretleri ne şekilde acaba
Ben İnstagram da 1-2 kişiye sordum aylık 500-550 dediler. Ama bilmiyorum yapabilir miyim acaba

Şimdi baktım dediğiniz diyetisyene ama Online danışan almayı durdurmuş fiyat iyiymiş , ben de 1-2 kişiye sordum 500 ve 550 dediler.

Hamburger falan yiyemiyoruz dimi

Kızlar süt içiyor musunuz her gün?

Ben kendime pek güvenmiyorum ya birebir hazırlayıp uymam
Bende güvenemiyorum valla ama çok kilo almak da istemiyorum çünkü zaten 82 kiloyum şuan tüp bebek tedavisi boyunca 10 kilo aldım. Boyum 174 çok kötü görünmüyor o yüzden dışarıdan, ama ben kendimi rahatsız hissediyorum

Hamburger falan yiyemiyoruz dimi
Bu tür seyler saglıklı değil tabi ama ben ilk hamilelegim boyunca canım ne çektiyse yedim açıkcası canım cektignde aklımın kalması daha kötüydü rüyalarıma giriyordu günlerce insan ister istemez stres oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…