- 7 Haziran 2023
- 854
- 1.011
- 29
Evet benimdi. Çarşamba 166 cuma 462. Sat 27 nisanMerhaba sizindi değil mi geç döllenme? En son kaç çıktı betanız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimdi. Çarşamba 166 cuma 462. Sat 27 nisanMerhaba sizindi değil mi geç döllenme? En son kaç çıktı betanız?
Bende De olmaya başladı sürekli acıkıyorumKızlar ben sürekli acıkıyorum ya , sizde de oluyor mu ?
İçeriğine bakmanız lazım. Gebelik döneminde kullanılır mi diye firmaya sorabilir ya da Trendyolda ürünü bulup satıcıya sorabilirsinizHayırlı olsun normal nemlendirici kullanabilir miyiz yüz ve el için onlar zararlı mı inanın bende çok tecrübesizim ne kötü ne iyi hiç bilmiyorum
Benim de sat 10 mayıs, cuma 60, cumartesi 80 çıktı. İlk bebeğimde betam yüksekti bunda bu kadar düşük olması beni geriyor. Kahverengi lekelenmelerim de var.Evet benimdi. Çarşamba 166 cuma 462. Sat 27 nisan
Normal nivea nın nemlendiricileriİçeriğine bakmanız lazım. Gebelik döneminde kullanılır mi diye firmaya sorabilir ya da Trendyolda ürünü bulup satıcıya sorabilirsiniz
1 gün arayla yaptığınız için düşük çıkmış 2 güne bir 2 kat oluyorBenim de sat 10 mayıs, cuma 60, cumartesi 80 çıktı. İlk bebeğimde betam yüksekti bunda bu kadar düşük olması beni geriyor. Kahverengi lekelenmelerim de var.
1 gün anlamsız 2 ya da 3 gün sonra bakmak gerekir. Bugun ya da yarın baktirmaniz lazım. O zaman belli olur. Belki bu sefer daha erken öğreniyorsunuz hamileliginiziBenim de sat 10 mayıs, cuma 60, cumartesi 80 çıktı. İlk bebeğimde betam yüksekti bunda bu kadar düşük olması beni geriyor. Kahverengi lekelenmelerim de var.
Nivea’nın çok masum olacağını sanmam kimyasal hiç olmasın derseniz her şeyi doğal almalısınız. İnstagram’da prema ve onun anneliği diye bir sayfa var ordan bakabilirsiniz kremden rolona her leyin doğalını, içeriğini paylaşıyor.Normal nivea nın nemlendiricileri
1 gün arayla yaptığınız için düşük çıkmış 2 güne bir 2 kat oluyor
Evet biliyorum cuma günü ilk doktora gittiğimde dış gebelik ya da sağlıksız olabilir diyince ertesi gün soluğu özelde aldım ondan üst üste beta bakıldı. 2. doktor böyle demek için erken dedi ama ben ilkinde çok kolay bir hamilelik geçirdim şimdi bunda lekeler olup beta satıma göre düşük olunca korkuyorum1 gün anlamsız 2 ya da 3 gün sonra bakmak gerekir. Bugun ya da yarın baktirmaniz lazım. O zaman belli olur. Belki bu sefer daha erken öğreniyorsunuz hamileliginizi
Bana da aynısı söyledi. İstersen bugün tekrar ver bakalım.Evet biliyorum cuma günü ilk doktora gittiğimde dış gebelik ya da sağlıksız olabilir diyince ertesi gün soluğu özelde aldım ondan üst üste beta bakıldı. 2. doktor böyle demek için erken dedi ama ben ilkinde çok kolay bir hamilelik geçirdim şimdi bunda lekeler olup beta satıma göre düşük olunca korkuyorum
Gideceğim inşallah haftaya doktoraBilemedim şuanda ufak ufak geliyorsa bazen hamilelikte normal karşılıyorlar ama yine de bi doktora gidin
Yarın sabah randevum canım, çarşamba da durumunu kesinleştirmiş oluruz dedi.Bana da aynısı söyledi. İstersen bugün tekrar ver bakalım.
Benim 4+6 günlük sizin ne kadar?S
Sizin kaç haftalık acaba ?
Hadi bakalım güzel haberlerimiz olur inşallahYarın sabah randevum canım, çarşamba da durumunu kesinleştirmiş oluruz dedi.
Teşekür ederim bakacağımNivea’nın çok masum olacağını sanmam kimyasal hiç olmasın derseniz her şeyi doğal almalısınız. İnstagram’da prema ve onun anneliği diye bir sayfa var ordan bakabilirsiniz kremden rolona her leyin doğalını, içeriğini paylaşıyor.
ay sağol canım benim :)Retinol kesinlikle kullanılmiyor. Kimyasal filtreli güneş kremi yasak. Aha bha asitler yok.(Özellikle yıkama jellerinde salisilik asit oluyor dikkat edelim içerik okuyalım.) Alkol denat olmamali.(özellikle toniklerde) C vitamini, hyaluronik asit, niacinamide kullanılabilir. Lekeler için azeleik asit kullanılabilir. Kesinlikle mineral filtreli güneş kremi kullanmak lazım. Ben soltis, avene mineral ve heliocare 360 mineral aldım ama henüz gelmedi. Dermoeczanem online alışverişte güvenilir. Trendyolda satıcıya dikkat etmek lazım sahte ürün geliyor o yüzden pek tercih etmiyorum, sadece güvenilir saticiysa alırım.
Onun dışında şampuan ve duş jelini doğal içerik tercih etmek lazım. Dalan marka olabilir. Ya da saf zeytinyağı sabunu. Bu dönemde mümkün mertebe ürün kullanmaktan kaçınmak lazim. Her ne kadar içerikler güvenli dense de markalar ne zaman temiz ürün çıkartıyorlar bilinmez. Ve ürünler hamilelerde test edilmiyor.gunes kremi, nemlendirici, Yıkama jeli, micel su kullanmayı düşünüyorum ben. Eğer cildim kurursa hyaluronik asit serum. Ve güneşin arttığı durumlarda güneş kremi öncesi c vitamini sürmeyi düşünüyorum. Etat pur markasının c vitamini temiz içerikli diyorlar. Nemlendirici olarak cream Co kullanıyorum. Cosmed day to day yıkama jeli kullaniyordum bitince başka bir marka alabilirim.Yıkama jeli asitsiz herhangi bir jel ya da köpük olabilir. Çok fazla lekem olursa
İnstagramda @doktorannemm hesabında baya içerik var. Öne çıkanlarda güneş yaz gebe bakim vs kısımlarına bakabilirsiniz. Onun dışında eczacı sayfalarında, uzman dermatolog sayfalarında arada kalmış birkaç bilgi ve ürün var. Ben denk geldikçe ss alıyorum. Mesela doktorannemm cerave nemlendirici onermis başka bir doktor kesinlikle önermemis gebelik icin.
benim de anlamadığım bi şekilde tüylenmem arttı lazer yapıyordum normalde baya azalmıştı şimdi tekrar başladı sankiBunu ben de çok merak ediyorum. Yüzümü sivilceler bastı bir şey de süremiyorum bilmeden
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlısı inşallah
Ben de 4+6 günlük hamileyim, 9 gündür lekelenmem varİyi akşamlar 4+5 günlük hamileyim daha doktora gitmedim bugün kahverengi lekelenmem oldu endişe etmem lazım mı?