- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.581
Benim gece mesaisi başladı eşim hasta oldu salona yolladım yatakodasında bebişle beraberiz gece uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzelmiş hangi hastaneye gidiyosun bana hiç böyle seçenekler sunulmuyırRahim ağzının açılması için bir kateter takıyorlar, ucunda da balon var, balon şişince doğumu tetikleyen hormonların salgılanmasını sağlıyor, ben bu şekilde biliyorum.
5 yıl önce bende bu forumda duyup araştırmıştım o zaman deneyimleyen arkadaşlara sordum sonra internetten bulduğum bütün bilgileri okudum. yabancı bir kadının videolarını buldum detaylı bir şekilde gösteriyordu nasıl yaptığını. Arkadaşlar bir kitap önermişti ama okumaya fırsatım olmamıştı. Bebeğim doğdu 10.gün annem gitti bismillah deyip başladım edindiğim bilgilerle.valet eğitimi verirken nerelerden faydalandınız? Ben de istiyorum aslında ama nereden başlayacağım bilmiyorum
İlkse işiniz daha kolay çünkü bütün ilginiz onda oluyor hiçbir sinyali kaçırmıyorsunuz. Benim annemde 10 aylıktı sen bunu tuvalete tut alışır dedi bigün dedim biz o işi çözdük bile nasıl sevinmişti. Kv görümce 2nyaşından sonra öğrendiler uyguladığım metodu o zamn bile söylendiler türlü saçmalıklar anlattılar.Benim ilk çocuğum olacak 8 aylık olana kadar uzaticam dogum iznimi inşallah yapabiliriz Tepkilerden ben de çekiniyordum açıkçası anneme soyledim azcık hiç sasirmadi evet eskiden öyle yaparlardı olur tabi dedi şaşırdım Tam zamanlı yapamasam da kaka sinyalini yakalarsam en azindan kakasini altına yapmasın istiyorum popişi temiz kalsın. Idrar yolu enfeksiyonu ve pisikten korunmak için çok mantıklı geliyor.
Klozete nasıl tuttunuz koltukaltlarından mi yoksa başka metodu var mı5 yıl önce bende bu forumda duyup araştırmıştım o zaman deneyimleyen arkadaşlara sordum sonra internetten bulduğum bütün bilgileri okudum. yabancı bir kadının videolarını buldum detaylı bir şekilde gösteriyordu nasıl yaptığını. Arkadaşlar bir kitap önermişti ama okumaya fırsatım olmamıştı. Bebeğim doğdu 10.gün annem gitti bismillah deyip başladım edindiğim bilgilerle.
Açıkçası pek ümidim yoktu başlarken yenidoğanı tuvalete tutmaya insan korkuyor ama bebeğinizde size ayak uydurursa çok kolay. Biraz iletişim kurma zamanı gelince her yapışında çiş yaptığını söyledik elimizi yumruk yapıp sallıyorduk bunu söylerken. Sinyalleri takip ediyorsunuz her sinyalde tuvalete. Bir süre sonra rutininiz haline geliyor.
İlkse işiniz daha kolay çünkü bütün ilginiz onda oluyor hiçbir sinyali kaçırmıyorsunuz. Benim annemde 10 aylıktı sen bunu tuvalete tut alışır dedi bigün dedim biz o işi çözdük bile nasıl sevinmişti. Kv görümce 2nyaşından sonra öğrendiler uyguladığım metodu o zamn bile söylendiler türlü saçmalıklar anlattılar.
Aslında önemli olan bebeğin size ayak uydurması küçük kızımda başarılı olamadık malesef asla tutmamı istemedi tuvalet için. Temizlik açısından büyük rahatlık gerçekten. Birde kızımda bezi attıktan sonra hiç gece kaçırma olayı olmadı geceleri tuvalete kaldırmadım hiç.
Umarım herşey gönlünüzce olur
Ben lazımlık kullandım ilk etapta kolayıma geldi. Yenidoğan olduğu için büyük çocuğu tutar gibi tutamazsınız. Kucağınızda neredeyse yatar pozisyonda tutup bacaklarını kanına doğru kaldırıyorsunuz ilk zamanlar. Anlatabildimmi bilmiyorum. Videosu varduı bulursam atarım sizeKlozete nasıl tuttunuz koltukaltlarından mi yoksa başka metodu var mı
Buraya atmayı beceremedim youtubeda bakabilirsiniz Prema sundari videolarında detaylı anlatıyor bende bunları izlemiştimKlozete nasıl tuttunuz koltukaltlarından mi yoksa başka metodu var mı
Ben yurtdışında yaşıyorum, burada bebek saglikli oldugu surece sezeryan onerilmiyorNe güzelmiş hangi hastaneye gidiyosun bana hiç böyle seçenekler sunulmuyır
Beni de ekler misin B Buffalosos canım 14 Şubat 38+4. 3140 gramB Buffalosos ekleyebilir misin müsait olunca 5Subat 38+0 da 3350gr dogdu bebisim
Ne güzel ya bende istemiyorum ama malesef artık seçeneğim kalmadıBen yurtdışında yaşıyorum, burada bebek saglikli oldugu surece sezeryan onerilmiyor
5. gün kontrolünde kaç kiloydu? Kilosu iyiyse ihtiyacı artmıştır belkiKızlar bebiş doymuyor ya iki memeyi emdi 60 ml mama içti hala aranıyor meme verdim 10 günlük normal mi ya
memede sertlik çok oluyor mu eğer varsa o zaman da tutamayıp çok sinirleniyorlarAz önce silikonsuz tuttu memeyi. Biraz emdi. Sonra ne olduysa sinirlendi tutturamadım. Çok ümitlenmiştim ya
Ben de az önce ilk kes silikonsuz emzirdim.Silikonla ucunu çekerken ne kadar acıyormuş meğer onu farkettimAz önce silikonsuz tuttu memeyi. Biraz emdi. Sonra ne olduysa sinirlendi tutturamadım. Çok ümitlenmiştim ya
Yenidoğan uzmanımıza kaç cc mama vereyim diye sorduğumda bebek belirler o ne kadar isterse demişti. Cclere takılma istiyorsa ver demişti.Kızlar bebiş doymuyor ya iki memeyi emdi 60 ml mama içti hala aranıyor meme verdim 10 günlük normal mi ya
Saat 11 den beri meme emdi iki tane 60 cc mama içti hala uyanık ve istiyor pertim çıktı meme ver mama yedir alt temizle sonra tekrar meme ver mama yedir böyle gidiyor deliricem uyku yok ağlıyorum deli gibiYenidoğan uzmanımıza kaç cc mama vereyim diye sorduğumda bebek belirler o ne kadar isterse demişti. Cclere takılma istiyorsa ver demişti.
2800 e düşmüştü ödemler gidince suan kaç bilmiyorum ama iyi besleniyor devamlı yediriyorum5. gün kontrolünde kaç kiloydu? Kilosu iyiyse ihtiyacı artmıştır belki
memede sertlik çok oluyor mu eğer varsa o zaman da tutamayıp çok sinirleniyorlar