- 31 Ocak 2021
- 265
- 267
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.181
Evet omuzlar kulaklar fena benimkinin saçlar dökülüyor onlar da dökülecektirKızlar bebeleriniz tüylü mü dökülecek mi bunlar omuzları fenaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet omuzlar kulaklar fena benimkinin saçlar dökülüyor onlar da dökülecektirKızlar bebeleriniz tüylü mü dökülecek mi bunlar omuzları fenaaa
Kulaklarında bile var uzun uzun umarım dökülür ufak bir mamuş doğurmuşum benKızlar bebeleriniz tüylü mü dökülecek mi bunlar omuzları fenaaa
kardesim öyle doğmuş şimdi kar gibi hiç tüyü yoktur dökülmüş hepsi :) tertemiz bir teni vardırKızlar bebeleriniz tüylü mü dökülecek mi bunlar omuzları fenaaa
Teşekkür ederim sorduğun için. Kızçem değil oğluşum dün uyandık geç kalmışız dra aceleyle alt değişimi yapıp çıkacaktım evden açtım baktım duruyor yerinde altını temizledim bezi taktım zıbınını indirecektim baktım düşmüş Öyle stres olmuşuz ki evde bayram havası esti birden kalan kısım kuruyor yakmaya gerek yok dedi. İyice kurusun rahat rahat yıkamak istiyorum oğlumu artık
Kurt adam diye seviyoruz öyle tüylü 36+6da doğdu yüzü kulakları tüm sırtı tüylü erken doğunca dökememiş yavrum küçük kızım doğduğunda sırtında avuç içi kadar tüylü yer vardı 2yaşında hala duruyor o dökülmedi bunlar dökülür umarımKızlar bebeleriniz tüylü mü dökülecek mi bunlar omuzları fenaaa
Oh ohh maşallah çok sevindim, gözün aydınaklımda kız kalmış diğerleri kızdı dimiTeşekkür ederim sorduğun için. Kızçem değil oğluşum dün uyandık geç kalmışız dra aceleyle alt değişimi yapıp çıkacaktım evden açtım baktım duruyor yerinde altını temizledim bezi taktım zıbınını indirecektim baktım düşmüş Öyle stres olmuşuz ki evde bayram havası esti birden kalan kısım kuruyor yakmaya gerek yok dedi. İyice kurusun rahat rahat yıkamak istiyorum oğlumu artık
Az kaldı canım, belki yarın belki yarından da yakın... Hepsi geçecek ve mis kokulu kuzun kucağında olacak inşallah az daha sabırKızlar ben dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum hala doğum yapmadım zaten. Belim ayağım vücudum ağrıyor ya. Vajşna altından bacağıma kramp giriyor ödemim de arttı sanki gözlerim acıyor ödemden . Doktorum da suyun nişanın gelmeden gelmene gerek yok dedi
Geçmiş olsun normal mi deneyecektin canım ben kaçırmışımKızlar ben dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum hala doğum yapmadım zaten. Belim ayağım vücudum ağrıyor ya. Vajşna altından bacağıma kramp giriyor ödemim de arttı sanki gözlerim acıyor ödemden . Doktorum da suyun nişanın gelmeden gelmene gerek yok dedi
Yaa çok motive oldun şu anda, ne kadar güzel hikayeniz olmuş maşallah inşallah darısı bizim gibilerePişman olmazsın bence. Ben hiç pişman olmadım. Hepsinin bir zorluğu var ama sorun yoksa vajinal doğumu dene tabiki. Ben son ana kadar kararsızdım. Açıklık muayenelerim yapılırken bile 7 cm olmuş açıklığım doktoruma ben yapamıcam sezeryana alın diyodum doktorum almadı tabiki yüreklendirdi. Epiduralsiz suni sancısız doğumum oldu çok şükür. Doğumhaneye girdim 7 dk sonra doğdu. Eşim annem kardeşim bekliyodu kapıda zaten. Kardeşim bebeğin doğduğunda ilk ağlayışının sesini kayda almış. Çok duygulanıyorum dinledikçe. Doğumhanede verdiler bebişimi kucağıma birlikte odaya gittik. Babasının kucağına ben verdim bebeği. Dikişim vardı 2 gün oturup kalkarken zorlandım. 3. Gün o da çok azalmıştı. Şu an hiçbir şey yokmuş gibi çok şükür. Kesinlikle dene. Dediğim gibi sorun yoksa pişman olmayacağın bir deneyimin olur inşallah.
Evet burada sezeryan opsiyonu yok bir komplikasyon olmadigi sureceİlla ki normali mi bekliyorsunuz?
Canım bende de var aynı şikayetler doktorum idrarda yanma için sonda takıldığından dolayı yanma bir kaç gün daha devam edebilir dediKızlar benim yine bir sorum olacak sezeryandan beri idrar yaparken dikis bolgesi kasıklarda agri oluyor idrar yaparken yanmada oluyor 1 hafta oldu ameliyat olali artik gecmesi gerekmiyo muydu
Evet şu an onu kullanıyorumNurse Harvey denediniz mi
O parçayı aldılar mı doğum esnasındaHem hamilelik başında 3 ay lekelenmem oldu. Hemde doğum esnasında rahjmde bı parca görüldü neden verdi bilmiyorum canım bilinen kanama bozukluğum yok normalde