Ben bunun canlı örneğiyim, kızım o kadar ağlıyordu ki
bana göre doymuyordu. Gece emzirip beşiğe koyardım ben daha üzerimi örtmeden ağlardı. İlk bir aylık kontrole gitmeden bir gün önce gece bir göğsümü hiç vermedim, Sabah sağdım 30cc çıktı. Doktora gidince ben başladım söylenmeye çok ağlıyor çok huzursuz, sütüm 30cc çıktı diye bu arada doktor kızımı tartıp ölçüyor. Kızım 1200 gr almıştı. Doktor dedi ki, öncelikle haklısın 30cc ile doyması mümkün değil ama bak kızın gayet güzel kilo almış. Sütün ona yetecek kadar var ve besleyici. Sen istiyorsunki ben mama başlatayım ama bu çocuğa mama vermem seninki huysuz
yapacak birşey yok. Bebek senden alacağını yeterince alıyor, demişti.
İkincide bu bilgiden dolayı çok rahattım. Bebeğim de sakindi. Çok şükür. Ve onunda kilo alımı da gayet iyiydi.
Bu da 15 günlük kontrolde az almıştı. Ama sütüm azdı o zamanlar. Şimdi daha iyi bakalım. Ben sürekli emziriyorum. Her ağladığında veriyorum. En huzur bulduğu keyif aldığı şey meme şimdilik, dünyata alışınca zaten düzene girecektir
pazartesi 1 aylıkaşısı var bakalım ebe ne diyecek. Kilo almış mı?
Ama hiç birinde gögüslerimden süt sızmadı, sütten ağrımadı. Ve ben Çocuklarımı 2 sene emzirdim.
Demem o ki cc lere takılmayın, doktorunuzun önerileri yeterli olacaktır. Başkalarına kulaklarınızı tıkayın