2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Benim de ilk duyduğumda içimden geçmedi değil ama ilk artışlar biraz fazla oluyormuş diye duyunca sormamistim burdaki hanımlara bir fikir edineyim merak ettim bende
Benimki 2 güne bir baktırdım 2.5 kat artıyordu sizinki 4 kat artmış çoğul gebelik olabilir gibi geldi

Fazla artış görünce dış gebelik de düşündüm çoğul gebelikte bazıları da ilk bie kaç değer öyle artar sonra ikiye düşer diye hayrilisi olsa neyse

Mineral filtreli güneş kremi lazım. Ben soltis, avene mineral ve heliocare 360 mineral aldım dermoeczanemdem. Henüz elime geçmedi. Retinol bu süreçte kesinlikle yasak. Salisilik asit yasak. Yıkama jellerinde salisilik asit oluyor dikkat edin. Mümkün olduğu kadar kimyasal kullanmamak lazım. Temiz içerikli yıkama jeli, nemlendirici, güneş kremi ve güneş krmeini çıkarmak için micellar su kullanmayı düşünüyorum. Lekem olursa azeleik asit kullanabilirim. Bu arada doktor musunuz?

Merhabalar. Sanırım ben de bu grupta olacağım. S.a.t. 27 Nisan. 3 hazirandan beri evde test yapıyorum çok silikken yavaş yavaş koyulasmaya başladı. 7 Haziran'da kan verdim bhcg 166 geldi. 8 Haziran'da uzmana gittim. Sat a göre 6 haftalık ama beta çok düşük dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik ya da geç döllenme olabilir yarın tekrar kan ver dedi. 9 Haziran'da çok şükür 462 geldi. Muhtemelen geç döllenme olmuş. Salı için takibimi yapacak doktora randevu aldım. Geç döllenmede gebelik haftası sata göre değil de usgye göre oluyor. Bakalım kaç haftalık bebişim bu arada normalde cilt bakimi saç bakımı aksatmazsim şimdi rutinimi değiştiriyorum. Bu konuda baya araştırma yapıyorum, eskiden beri ilgiliyimdir. Sizin de tavsiyeleriniz ve sorularınıza açığım. Ayrıca 78 kilo ile hamile kaldım hemen online diyetisyene başladım. İlk 14 haftada kilo vermeyi hedefliyorum.

ayrıca hamileliginizi aile hekiminize, aile sağlığı merkezinize muhakkak bildirin

Merhaba , hayırlı olsun bende diyetisyen arayaşındayım , bizim ki tüp bebek olduğu için tedavi sürecinde de çok kilo aldım ben 82 kiloyum şu an. İlk aylarda kilo vermek istiyorum dediğiniz gibi. Kiminle anlaştınız acaba ?

Hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıklı olsun tutunsun da insan çok merak ediyor işte hiç ikiz görmediğim için çevrede
Allah her şeyin hayırlısını versin bizim de ikiz olma ihtimali var. Tüp bebek benimkisi , çift embriyo transfer ettiler çok merak ediyorum ne olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…