- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.461
Doğum tarihi aldın mı bu arada?Sanırım bebeği çıkardıkları an bakacağım ilk yer olacak benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum tarihi aldın mı bu arada?Sanırım bebeği çıkardıkları an bakacağım ilk yer olacak benim
Benimkinde de var gözlerinde. En son 9 çıkmıştı değeri kandan bakıldı. Boynundakiler falan azaldı gibi ama neden gözleri öyle anlamadım. Biz de götürcez yarın inşallah artmamıştır. Ben her öğünde veriyorum ya mamaBen dün gözleri sararınca korkup doktora götürdüm mama verme dedi ama vermemeye cesaretim yok açıkçası. 1 kere ver o zaman dedi ama 3 kere verdim ona rağmen gözlerindeki sarı artıyor yarın tekrar götürcez kandan bakılacak o zaman
Ben anlayamadım mamaya neden karşı doktorunuz aç kalmasından iyi değildir sanırım.Hemen sütümüz gelmeyebilir ve bu çok olağan bir şey yaniBen dün gözleri sararınca korkup doktora götürdüm mama verme dedi ama vermemeye cesaretim yok açıkçası. 1 kere ver o zaman dedi ama 3 kere verdim ona rağmen gözlerindeki sarı artıyor yarın tekrar götürcez kandan bakılacak o zaman
Babasını sevmeyen eşim şuan babacı oldu utanmasa oğlanın adını babasının adı yapacak ben de şoklardayım.Bugüne kadar gram desteğini görmedim yok gibiydi babam daha babadır yani eşime .İşim kötü tarafı henüz doğurmadım , doğurunca daha kötü olacak demek kiAnnem babam bizde kaliyor onlar yardim ediyorlar babam bile mutfak temizliyor yemek yapiyor ama gel gorki yaranamiyorlar .onun anasi babasi 1 kere geldiler sonra toz oldular anca telefonda ogullari dogurdu ya onu ariyorlar bos bos bi düskun oldu.annemgile gidin diyorum 40 gün olmaz diyorlar ama boylede azıyor
Çok teşekkür ederim canım cevapların için bebişinle sana bol kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsunEstafrllah insallah hastane basıyor kısıtlı ortam bide birde kan tahliline aliyorlar 1800 gibi birsey 26 ya geliyor canim
Ayy yarın sabah of çok fenayım korkudanDoğum tarihi aldın mı bu arada?
iyiyim cnm tşk ederim sütüm biraz indi artık hergün süt götürüyorum oğlumun burnundaki hava çıkmış kendisi zorlanmadan nefes alıp veriyor biberon denemişler henüz emme refleksi yokmuş önümüzdeki hafta içi çıkar dedi dr bakalım inşallah tez vakitte çıkarMucizem4564 nasılsınız canım gelişme var mı
sağlıcakla al kucağına inşallah cnmAyy yarın sabah of çok fenayım korkudan
Ah ah bu psikolojik durumlar hep annelik hormonlarından o bebiş var ya annesinin yanında diye dünyalar onun . Lütfen kendini iyi hisset sen de her şey geçecek ama güzel geçsin bari iyi olun da dönün hemenFenalardayım valla. Lohusalik çok fena çarptı mental olarak bitik durumdayım. Minnoşum geceleri çok huzursuz ve emzirmek çok zor uyanmak istemiyor. Göğüslerim mastit olma yolunda ilerliyor sürekli sağım yapıyorum. Buralara gelemiyorum bütün gün kızımla ilgileniyorum. Bende durumlar böyle sağol hatırladığın için
Allah kolaylık versin canımFenalardayım valla. Lohusalik çok fena çarptı mental olarak bitik durumdayım. Minnoşum geceleri çok huzursuz ve emzirmek çok zor uyanmak istemiyor. Göğüslerim mastit olma yolunda ilerliyor sürekli sağım yapıyorum. Buralara gelemiyorum bütün gün kızımla ilgileniyorum. Bende durumlar böyle sağol hatırladığın için
Bende neden ağlamıyor dedim oysa ki daha tamamen çıkmamışBenim ilk sorum kaç kilo oldu erkek mi diye sormak aklıma gelmedi suratı erkek suratıydı tam
Bebeği çıkarıp popoya vurma olayı doğru mu Türk filmlerinde hep öyle yapıyorlar yaBende neden ağlamıyor dedim oysa ki daha tamamen çıkmamış
Canim insallah olmaz korkutmak.istemem.seni ama goruyorsun grup geneli bu durumdan muzdaripBabasını sevmeyen eşim şuan babacı oldu utanmasa oğlanın adını babasının adı yapacak ben de şoklardayım.Bugüne kadar gram desteğini görmedim yok gibiydi babam daha babadır yani eşime .İşim kötü tarafı henüz doğurmadım , doğurunca daha kötü olacak demek ki
İsim konusunda bir süpriz yapmaz dimi valla ben kimseye güvenmiyorum keşke anne imzası olmadan erkekler tek kimlik çıkaramasaBabasını sevmeyen eşim şuan babacı oldu utanmasa oğlanın adını babasının adı yapacak ben de şoklardayım.Bugüne kadar gram desteğini görmedim yok gibiydi babam daha babadır yani eşime .İşim kötü tarafı henüz doğurmadım , doğurunca daha kötü olacak demek ki
Aynı canım benim senin yolundan gittim dayanamadım ben de doguruverdim cümlemizin inşallah.Seni yol arkadaşı gibi hissediyodum. Nasıl sevindim anlatamam. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömürleri olsun. 1 hafta önce neler konuşuyorduk kavuştuk.
Bende neden ağlamıyor dedim oysa ki daha tamamen çıkmamış
Kızlar siz hala hamile görünüyorsunuz imzalar kalmış öyleAynı canım benim senin yolundan gittim dayanamadım ben de doguruverdim cümlemizin inşallah.
Ay ben o imzayı hiç kullanmadım nasıl düzeltilir bakayım biKızlar siz hala hamile görünüyorsunuz imzalar kalmış öyle
bizdede durumlar aynı. Ben artık altını soyup bezi açmadan biraz bekliyorum debelenip biraz yapıyor sonra açıyorum birde pipi külahı yaptım onu kapıyorumErkek bebeklerin altını açınca çiş yapmalarıyla galiba çok dalga geçtim. Oğluşumun fıskiye hiç durmuyor yahu. Neresi olursa sulanıyoruz