- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.481
Bu arada bizim bebiş hiç ultrason resimlerine benzemiyor orda babasıydı doğdu tıpkı ben kendimi ve oğlumu tebrik ederim anasının emeğini boşa çıkarmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi darısı bana aşırı merak ediyorum tipini ya insallah tatlı bisey çıkarBu arada bizim bebiş hiç ultrason resimlerine benzemiyor orda babasıydı doğdu tıpkı ben kendimi ve oğlumu tebrik ederim anasının emeğini boşa çıkarmadı
Yaa benimki de öyle duruyor herkes babası diyodu ama son US görüntülerinde iyice kimseye benzememeye başladı tamamen sürpriz olcak bize de sanırımmBu arada bizim bebiş hiç ultrason resimlerine benzemiyor orda babasıydı doğdu tıpkı ben kendimi ve oğlumu tebrik ederim anasının emeğini boşa çıkarmadı
Ya o kadar farklı ki sürekli şey diyorum gerçekten güzel mi yoksa sadece bana mı öyle geliyor dünyanın en güzel bebeği sanki kucağımdaki ben ıkınma işini ilk yapamadığım için bebek kanalda bekledi biraz o yüzden şu yutmuştu ve morarmıştı onu öyle görünce çok korktum ama sonra oksijen verilince hemen toplanıyorHadi darısı bana aşırı merak ediyorum tipini ya insallah tatlı bisey çıkar
İlk gördüğüm zaman ben yine kimseye benzetemedim şoka girdim bu ne gibisindenYaa benimki de öyle duruyor herkes babası diyodu ama son US görüntülerinde iyice kimseye benzememeye başladı tamamen sürpriz olcak bize de sanırımm
İlk doğduklarında buruşuk kırmızı surat ve çirkin oluyorlar ama kirpi bile yavrusunu pamuğun diye sevmiş bize bal kaymak gelirİlk gördüğüm zaman ben yine kimseye benzetemedim şoka girdim bu ne gibisinden
Oy yavrum balık gibiler resmen sağ Salim aldın ya kucağına çok şükürYa o kadar farklı ki sürekli şey diyorum gerçekten güzel mi yoksa sadece bana mı öyle geliyor dünyanın en güzel bebeği sanki kucağımdaki ben ıkınma işini ilk yapamadığım için bebek kanalda bekledi biraz o yüzden şu yutmuştu ve morarmıştı onu öyle görünce çok korktum ama sonra oksijen verilince hemen toplanıyor
24 saat sonra dedi doktorumNormal doğum yapan kızlara sorum: nişan geldikten kaç Saat sonra doğumunuz başladı ? Hala düzensiz sancılarım var artmadı nişanın geldiği 4 saate yakın oldu.
Her doktor farklı bişey diyor cidden. Benin dün geldi nişanım ve bu sabah geldi. Az önce hastaneden geldim bir parmak açıklık var dedi Salı gel dedi sürebilirmiş daha. Ağrım var ama nst de sancı çıkmadı mesela.24 saat sonra dedi doktorum
Benim geçmedi hala akıntı yanma kaşıntı devam kullanılacak tüm fitilleri kullandım normal doğum istemiyordum zaten ama doktorum da istesen de bebeğe geçme ihtimalinden yapmazdım dedi banaKızlar vajinal enfeksiyon doğum şeklini belirliyor mu bilginiz var mı yarın çatı muanesi var biraz gerginim geçmeyen enfeksiyon var fitil kullandım sürekli kuru tutmaya çalışıyorum yok geçmiyor
Benimde çok kasılmam oluyor diye dün doğum acile gitmiştim alttan muayene etmişlerdi nst de 30 40 arasi vardı sancim gece 2 de nişanim geldi hafif ağrılarım var gitsem mi tekrar gitmesem mi diye düşünüyordum mesajınızı gördüm en iyisi biraz daha artmasını beklemek ağrının sanırım. Hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımızaHer doktor farklı bişey diyor cidden. Benin dün geldi nişanım ve bu sabah geldi. Az önce hastaneden geldim bir parmak açıklık var dedi Salı gel dedi sürebilirmiş daha. Ağrım var ama nst de sancı çıkmadı mesela.
Etkiliyor demekki böyle dediğine göre doktorun ıslaklık oluyor sanki suyum geldi sanıyorumBenim geçmedi hala akıntı yanma kaşıntı devam kullanılacak tüm fitilleri kullandım normal doğum istemiyordum zaten ama doktorum da istesen de bebeğe geçme ihtimalinden yapmazdım dedi bana
Bende öyleyim hep indirip bakıyorum bi de su geldi mi diye kafayı yemiş gibiyimEtkiliyor demekki böyle dediğine göre doktorun ıslaklık oluyor sanki suyum geldi sanıyorum
Süreçte kafayı yedik gerçektenBende öyleyim hep indirip bakıyorum bi de su geldi mi diye kafayı yemiş gibiyim
Canım asla saati tam ayarlayamama gerçeğimiz var bu arada ben direkt haritalara kadar çıkardım ama hastaneye yatış doktoru bekleyiş gelip gitmesi ameliyata inmesi çok fazla zaman aralığı oynayabiliyor o yüzden tamamen saldım hiç müdahale etmiyorumB Buffalosos 12 de doğum yaparsam kova ya yükselen balık oluyor 13 de doğum yaparsam kova ya yükselen koç oluyor . 13 rakamı uğursuz gibi de geliyor cok kararsız kaldım koç daha mı iyi