- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.441
Valla anksiyetem fena tavan elbet çıkacak bu çocuk diyorum hamile kalmaya çalışırken hiç bugünleri hesaba katmamıştım yarın insallah güzel geçer sürekli çarpıntım var korkudanAy şaka gibi hamile kalmaya çalışırken ki hallerimiz geliyor aklıma. Hamiş kaldığında paylaştığın testleri falan hatırlıyorum. İçini ferah tut. Bunu dünyada ilk kez sen yaşamıyorsun bunu düşün ve rahatla. Senden önce kimbilir kaçççç tane çeşit çeşit hasta geldi geçt ellerinden. Her şey bir anda göz açıp kapayıncaya kadar sürecek ve sonra bebeğin kucağında olacak.
Doğum bekleyen herkesin dilerim doğumu su gibi akıp geçer. Sorunsuz, sıkıntısız, keyifli, güzel anılarla dolu
O test yaptığımız günler ne heyecanlıymış meğer ne güzel günlermiş
Kesin erkek oldu dimi süpriz gelmedi minnosssB Buffalosos canım 5.2.2024 38+6 3100
Kuzum ver bebeleri yat uyu biraz valla gelen elini taşın altına koysun zaten senin ailen yapıyor onlar da yapacak ağrım sızım var de azıcık ağlar gibi yap yat valla nazlanmak iyidir iyiyim diyince kimse umursamıyor abartmak lazım şu zamanları en güzeliBiraDan annesi gelecekmis bende cenemi tutanayablirm hatta gidip o gidene kdar uyumayi dusunuyorum kotuyum diyip yoksa evde kiyamet kopar