Arabaya inerken artık sancılarım başladı karnım kasılıyordu amma sancılı kasılma her 5dakikadan bir hastanedede nsq bagladilar corap giydirdiler falan filan derken saat 7falan civarı alındım sezeryana sezeryanım biraz zorlu geçti amma her şeye değer ya. İğneyi vurarken hic acimadı korkmayın. Sadec ebenim amelliyyat baslamamıştan tansiyonum düştü gözlerim karardı hep kusmak istedigimi soyledim bide ancak titriyodum boyle titreme yok donuyordum soguktan sanki. Sonra ameliyyat baslayincada simdi tansiyonum yükseldi ay kalbim sıkışıyordu bogazım dugumlendi başım falan cok agridi sonea geçti. Ya bebegi çıkarırken insan o kadar mutlu oluyorki tarif edilemez bir duygu allah her kese yaşatsın amin
biraz beni çok aç bıeaktılar tansiyonum düşük oldugundan ayaklarım tam acilana kadar beklettiler kusma ihtimaline karşı. Bebegimi emzirdim saat 1civari sag goğsumde sut geldi amma cox az solda hic yoktu simdi sagiyorum gelmiyor bebege mecbur mama verdiler şimdi uyuyor hep uyuyo ya. Uyandirinca yine meme vericem neyse bu kadar kızkar sizi seviyorum vakit bulunca bakıcam buralara