- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.101
Anne bebek çantası almayan varsa hepsiburadada stylo marka çantalar baya indirime girmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkür ederimAy ben daha doğum yapmadım doğum yapan arkadaşlarımın önerisiyle koydum bunları. Zaten birine bebek sarılıyor doğum sonrası, diğeri de dediğim gibi bebeğin yatağına ser sert oluyo dediler onun için aldım. Çok üstüne örteceğimi sanmıyorum hastane zaten sıcak oluyor, bebeği sarmak için soruyosan 1 tane yeter canım hadi bide yedek götür ne olur ne olmaz diye bence yeter
Bence verilir canım kaşık biberonu normal biberona alıştırmamak için doktorum önermiştiBen kaşık biberon almadım acaba lazım mı sipariş versem bile biz ameliyattayken gelir geç kaldım biberonla içmez mi hiç
Ay tabii ne önemi var her türlü alıyor besiniMecburum ucum hiç yok, emsinde onunla emsin kafasındayım
E bebekte vardırBen kaşık biberon almadım acaba lazım mı sipariş versem bile biz ameliyattayken gelir geç kaldım biberonla içmez mi hiç
Bende stylo marka almıştımAnne bebek çantası almayan varsa hepsiburadada stylo marka çantalar baya indirime girmiş
Kesinlikle yumus Polat bi battaniye ekstra koymak gerekli. Benim kız ilk gün o rahatsız beşikte yattı. Doğumun ertesi günü kv gelirken getirmiş allahtan. 2. Gece yatağa yatirinca uyumuyodu. Sonra Polar battaniyeyi serdim. Yumuşacık sıcacık mışıl mışıl uyumuştu. Hastahane ev yakın olanlar için sorun değil ama uzak olan kişiler için ekstra almakta yarar var.Ay ben daha doğum yapmadım doğum yapan arkadaşlarımın önerisiyle koydum bunları. Zaten birine bebek sarılıyor doğum sonrası, diğeri de dediğim gibi bebeğin yatağına ser sert oluyo dediler onun için aldım. Çok üstüne örteceğimi sanmıyorum hastane zaten sıcak oluyor, bebeği sarmak için soruyosan 1 tane yeter canım hadi bide yedek götür ne olur ne olmaz diye bence yeter
Valla artık ben de öyle düşünüyorum ama zor oluyor uğraşması keşke bıraksalar. Annem benim hiç ucum yoktu diyor ama emmişiz kardeşimle. Kolaya kaçırdı hemşire hemen silikon uç önerince ben de öyle yaptımBen hata olarak görmüyorum ama bıraksa da fena olmaz
Ucum yok alamıyor Hiç.bugün bebek. Doktoruna sordum silikon ucu, emsinde neyle emerse emsin dedi
Şimdi düşünüyorum da bana hemşire memeni zorla uç zamanla olur demişti ben silikon göğüs uucna kaçmıştım ilk bebeğimdeValla artık ben de öyle düşünüyorum ama zor oluyor uğraşması keşke bıraksalar. Annem benim hiç ucum yoktu diyor ama emmişiz kardeşimle. Kolaya kaçırdı hemşire hemen silikon uç önerince ben de öyle yaptım
Zorlamak lazım kesinlikleŞimdi düşünüyorum da bana hemşire memeni zorla uç zamanla olur demişti ben silikon göğüs uucna kaçmıştım ilk bebeğimde
Bu kez öyle yapmayayım iyi ki dediniz
Ben de almadım canım çok kullanışsız ve büyük görünüyordu e bebekte var. Şırıngayla verilmesini tavsiye ediyor doktorlar daha sonra memeyi reddetmesin diye, biberon meme reddine yol açabiliyorBen kaşık biberon almadım acaba lazım mı sipariş versem bile biz ameliyattayken gelir geç kaldım biberonla içmez mi hiç
Kahve hareket etmek bolca bebeği gogse yatırıp stresi azaltmakKızlar spinalden sonra ne tükettiniz kahve komposto vs ve yapmamız gerekenler tecrübeleriniz neler
Evet bıraksa bizede rahat olur hem.Valla artık ben de öyle düşünüyorum ama zor oluyor uğraşması keşke bıraksalar. Annem benim hiç ucum yoktu diyor ama emmişiz kardeşimle. Kolaya kaçırdı hemşire hemen silikon uç önerince ben de öyle yaptım
normal doğum istiyorsan mecburen başka doktora geçmen lazım..ama son anda da her doktor kabul etmez bugün gittiğin doktor kabul ediyor mu?Kızlar bugün 40+3. Doktorumun dün normal doğuma uygun olmadığımı rahim ağzımın geride olduğunu ve bebeğin zorlancağını söylediğini söylemiştim. Sonra içime sinmedi farklı bi doktora daha göründüm bugün. O da bebeğin kanala çok güzel yerleştiğini hiç bir sıkıntının olmadığını normal doğuma engel hiç bir durumun olmadığını söyleyince kafam allak bullak oldu. Normalde ilk doktorum perşembe gününe sezaryen için gün vermişti. Ama ben bugün sancımı beklemek istediğimi söyleyince 41den sonra takip yapmıyorum dedi bana. İkinci doktor ile mi devam etmeliyim bu kadar zaman sonra napmalıyım arada kaldım gerçekten. Doğum harici bide bunun stresine girdim
Evet kabul ediyor referans alarak gittiğim bir doktorE
normal doğum istiyorsan mecburen başka doktora geçmen lazım..ama son anda da her doktor kabul etmez bugün gittiğin doktor kabul ediyor mu?
Çok zor kararlar içine sindiyse doktor mecbur buna geçeceksin.Bebeğin suyu kan akımı plasentası iyi durumdaysa beklenebilir tabi ama 40tan sonra risk oluyor sanki biraz..nst’de sancı çıkıyor mu? Suni sancı falan deneyemez miymişsin peki belki başlar doğumEvet kabul ediyor referans alarak gittiğim bir doktor
Hayırlı doğumların olsun inş o değişiyor canım kendimi şartlamaKızlar benimde meme ucum cok kucuk yok kadar acaba benimkide mi ememiyecek? Yarın sezeryam oluyorum çok heyecanlıyım kalbim agzimda vuruyor