- 8 Aralık 2019
- 2.521
- 2.897
- 32
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.061
Siz de sağlıcakla kucaklayın inşallah kime gidiyorsunuzHayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum teşekkür ederim bende henüz konuşmadım cuma günü randevum var sorarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de sağlıcakla kucaklayın inşallah kime gidiyorsunuzHayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum teşekkür ederim bende henüz konuşmadım cuma günü randevum var sorarım
İşte aradığım örnek senin bebe ile benim ki aynı zipirlikta demekki inşallah benim ki de baş aşağı sabitlenirrrrBenim de öyleydi 32de baş aşağı dönüktü sevindim ama 33de bi baktık başı yukarda 34te yine kontrole gittim baş aşağıydı, 36da hareketlerini o kadar farklı algıladım ki yine baş yukarıya döndü sandım neyse ki dönmemişti
Fatma özlü akkuşSiz de sağlıcakla kucaklayın inşallah kime gidiyorsunuz
Kalın peluş bi battaniye,1 tane pamuk penye,1 tane de müslin koydum hangisine ihtiyacım olur karar veremedim
Kızlar bunlara ek bir de puset örtüsü aldınız mı? Gerek var mı yok mu çok arada kaldımA müslin de koydum ben 2 tane onu unutmuşum
Yok sıcak aslında benim de takılmıştı ama koyayım dedim sonradan.Olmazsa çıkarıp triko mu koysam bir tane de minik triko varSoğuk mu iliniz bizim soğuk diye ben de wellsoft koydum kalın olur mu diye aklıma takılmıştı
Kafasını yerleştirmeye çalışıyor ya da yerleşmiş olabilir hepsi normal, yarın sabah doğuma girecek misin karar verdin mi.Senin doktor istersen alacak gibiKızlar yürürken ön idrar torbası olan kasık bölgesine iğneler batıyor , aynı zamanda perine bölgesine makat vajinaya da iğne batıyor biraz zor yürüyorum niye acaba dünden beri çok zorlanıyorum allahtan hareketleri var bebeğin eskisi kadar olmasa da doktor yeri dar dedi
Kaçıncı haftadasınBenim parmak ucu kadar açıklığım varmış acaba çabuk ilerlemesi için ne yapmalıyım bir yanım salmak istiyor bir yanım bir an önce gelsin istiyor
Merdiven inip çıkmak bir de ballerina ablanın smoothiesiBenim parmak ucu kadar açıklığım varmış acaba çabuk ilerlemesi için ne yapmalıyım bir yanım salmak istiyor bir yanım bir an önce gelsin istiyor
Hemen eğil yerleri silmeye başla mis gibiiii açılman ilerlerBenim parmak ucu kadar açıklığım varmış acaba çabuk ilerlemesi için ne yapmalıyım bir yanım salmak istiyor bir yanım bir an önce gelsin istiyor
Hazırlıklı gidicez yarın nst sonucuna göre bakarız dedi kasılmalar arttıysa alacak yoksa cuma of aslında bir an önce olup bitse daha iyiKafasını yerleştirmeye çalışıyor ya da yerleşmiş olabilir hepsi normal, yarın sabah doğuma girecek misin karar verdin mi.Senin doktor istersen alacak gibi
37.haftadayımKaçıncı haftadasın
apartmanda yukardan assagi assagidan yukari turlamaya basliyim benMerdiven inip çıkmak bir de ballerina ablanın smoothiesi
Ay bunu denicem de bel ağrısı çok yapıyor doğrulamam diye korkuyorumHemen eğil yerleri silmeye başla mis gibiiii açılman ilerler
Merhaba canim sag salim bebegini kucagina alirsin insallahben 1 gun kaldim Allahin izniyle aksilik olmazsa1 gün kalirsinMerhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı günler hayırlı kandiller Ben mart annelerinden geliyorum. Ama doğumum 22 şubatta gerçekleşecek nasip kısmetse Doğum yapan anneler sağlıcakla büyütün yapacak anneler hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah NewbieMommy Bu gurubuda sık sık takip ediyorum aynı hastaneye gidiyoruz bir arkadaşımız daha vardı kendisi doğum yaptı nickini hatırlayamadım kendisi şimdi bebeğiyle meşguldür eğer bilgin varsa yardımcı olabilirmisin ben sezeryan olacağım kaç gece kalınıyor acaba hastanede?
Ben 2 battaniye daha koymuştum çıkarttım 1 gece için çok abartmışımİçim rahatladı benzer şeyler koymuşuz az koymamışım
Ben görümcemden aldım pusetiKızlar bunlara ek bir de puset örtüsü aldınız mı? Gerek var mı yok mu çok arada kaldım
Anlaşıldı valizi bir daha gözden geçirmem gerekecekBen 2 battaniye daha koymuştum çıkarttım 1 gece için çok abartmışım
Evet canım ben epidural+spinal oldum sonrasında taktılarSondayı spinalden önce mi taktılar kızlar
Teşekkür ederimHayırlı olsun maşallah. Bundan sonrası daha kolay geçer umarım uyku sorunu gittikçe düzelecek siz iyi olun da
Amin çok teşekkür ediyorum Seninde gözün aydın olsun sağlıklı uzun ömürü olsun inşallah Dediğin gibi bir aksilik olmasa Allahın izniyle bir gün iyi bende hemen eve geçmek istiyorumMerhaba canim sag salim bebegini kucagina alirsin insallahben 1 gun kaldim Allahin izniyle aksilik olmazsa1 gün kalirsin