- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.001
Oyy maşallah Allah beraberliklerini hiç bozmasinBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy maşallah Allah beraberliklerini hiç bozmasinBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
Maşallah canim Allah analı babalı eylesin hayırlı evlat olsun inşallahKizlar.mis.kokulumu kucagima aldim biraz agrilarim var birde asiri usuyorum henuz gecmedi..ayrintili tekrar donecegim 3450 gram 50 cm dogdu bekledigim.kilolar usgde 1 hafta once cikmisti 3450 gramm..
Gözünüz aydın olsun canımKizlar.mis.kokulumu kucagima aldim biraz agrilarim var birde asiri usuyorum henuz gecmedi..ayrintili tekrar donecegim 3450 gram 50 cm dogdu bekledigim.kilolar usgde 1 hafta once cikmisti 3450 gramm..
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün Maşallah kilosu çok güzelKizlar.mis.kokulumu kucagima aldim biraz agrilarim var birde asiri usuyorum henuz gecmedi..ayrintili tekrar donecegim 3450 gram 50 cm dogdu bekledigim.kilolar usgde 1 hafta once cikmisti 3450 gramm..
Ultrason ölçümleriyle uyumlu mu doğdu kilosu1 Şubat
38+2
2530
Bir bardak suya damlatıp içiyordum günde 3 kereydi sanırım..solgar da içtim diğer takviyeleri bilmiyorum ama lactamilin içeceklerini ve çaylarını aldım bir de arkadaş aktar tarifi paylaşmıştı ondan yapacağımBen de aynı düşüncedeyim benim de bir kaç günü bulmuştu oğlum da kuvezdeydi yoğun bakımda diğer annelerle birlikte sagim yapıyorduk çok ilginç ve komik bir deneyimdi hepsi o biberonlari doldururken benim az bir şey çıkıyordu süt arttırıcı çaylara damlalara ne zaman başlasak bunu ben de merak ediyorum bestlak nasıl kullanılıyor bir de bir içeceğe vs mi damlatiliyor hiç kullanmadım daha önce
Tebrik ederimmm. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömürlü bahtı açık olsunKizlar.mis.kokulumu kucagima aldim biraz agrilarim var birde asiri usuyorum henuz gecmedi..ayrintili tekrar donecegim 3450 gram 50 cm dogdu bekledigim.kilolar usgde 1 hafta once cikmisti 3450 gramm..
Aa ciğer geliştirici vurcak yani haftasında olsa bile. Ya ben de bi sorayım şu ciğer geliştiriciyi. Benim bide riskim var daha erken gelebilirBiz de kontroldeydik bugün. 36+6 hafta, 3450 dedi doktorumuz. Haftaya son kontrolümüz, sonra 12sinde doğum planladık inşallah. Doktor gelişimi 2,5 hafta ilerde ama yine de bir ciğer geliştirici yapalım dedi. Ama geliştirici kortizonlu olduğundan bir daha hiç tuz yok dedi. Bende yarın yaptırıcam artık
Amin inşallah canım benimOyy maşallah Allah beraberliklerini hiç bozmasin
Aslında 34-35 haftadan sonra steroid anlamsız bildiğim kadarıyla, ki 12sinde 38 haftayı geçiyor bebişiniz, çok ilginçBiz de kontroldeydik bugün. 36+6 hafta, 3450 dedi doktorumuz. Haftaya son kontrolümüz, sonra 12sinde doğum planladık inşallah. Doktor gelişimi 2,5 hafta ilerde ama yine de bir ciğer geliştirici yapalım dedi. Ama geliştirici kortizonlu olduğundan bir daha hiç tuz yok dedi. Bende yarın yaptırıcam artık
Bizim doktorumuz bebeğimiz erkek olduğu için gerekli gördü. Erkeklerin testesterondan dolayı ciğer ve kalp gelişimi daha geri oluyormuş. Kalp krizinden ölen erkek sayısının kadın sayısından çok daha fazla olması da testesteron sebebiyle erkeklerdeki kalp ve ciğer gelişiminin daha geç olmasıymış. Yine istatistiki olarak erkeklerin daha geç doğması da bundanmış. Siz yine de sorun, ama kız bebekse gerek görmeyebilirAa ciğer geliştirici vurcak yani haftasında olsa bile. Ya ben de bi sorayım şu ciğer geliştiriciyi. Benim bide riskim var daha erken gelebilir
evet ama burada okuduğumuz kadarıyla artık doktorlar ciğer geliştiriciyi vurmak istiyorlar sizce doğru mu belki doğsa ciğerleri gelişmiş ya da bir kaç gün küvezdekalacak bu daha mı kötüAslında 34-35 haftadan sonra steroid anlamsız bildiğim kadarıyla, ki 12sinde 38 haftayı geçiyor bebişiniz, çok ilginç
Tesekkurler. Solgari da aldım ben de momsel diye çay da aldım incir uyutması bol su ile olur heraldeBir bardak suya damlatıp içiyordum günde 3 kereydi sanırım..solgar da içtim diğer takviyeleri bilmiyorum ama lactamilin içeceklerini ve çaylarını aldım bir de arkadaş aktar tarifi paylaşmıştı ondan yapacağım
Evet benimki de erkek. Ben de okumuştum ciğer açısından daha geç olgunlaştıklarını. Eğer bir zararı yoksa mantıklı hareketBizim doktorumuz bebeğimiz erkek olduğu için gerekli gördü. Erkeklerin testesterondan dolayı ciğer ve kalp gelişimi daha geri oluyormuş. Kalp krizinden ölen erkek sayısının kadın sayısından çok daha fazla olması da testesteron sebebiyle erkeklerdeki kalp ve ciğer gelişiminin daha geç olmasıymış. Yine istatistiki olarak erkeklerin daha geç doğması da bundanmış. Siz yine de sorun, ama kız bebekse gerek görmeyebilir