- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.961
Oyş gülüşe bak yüzlerinden gülücük eksik olmasınBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyş gülüşe bak yüzlerinden gülücük eksik olmasınBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
Oy maşallahBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
oyyy çok güzeller hep böyle gülsünler birbirlerine hep sarılsınlar maşallahBiz 1 haftalık olduk
Eki Görüntüle 3380261
Ayyy hayırlı olsun çok sevindim rabbim size bağışlasın1 şubat 20.00 sezeryana girdim 21.10 da oradaydım 37 +2gunluk 2 950 gram 49 cm
Çok teşekkür ederim sağolun çok minik minik damla damla insallah artar ilk başta güzel kolostrom geldi sevindim sonra azaldı bayağıHiç moral bozmayın çok normal bir süreç vücut doğum yaptığının farkına varmadı daha bazen 2,3 günü bulabilir hastane şartlarını bilmiyorum eve geçince su geçirmez bantla yapistirirsiniz sezaryen yerini miss gibi sıcak duş aşağı doğru baş parmakla masaj, ya da memeleri yukarıdan aşağı tarakla tara gelir süt Allahin izniyle
Aminn Allah razı olsun canım benimOyş gülüşe bak yüzlerinden gülücük eksik olmasın
Aminn insallah Allah razı olsun canım benimoyyy çok güzeller hep böyle gülsünler birbirlerine hep sarılsınlar maşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruzEvetttt son hamile günüme uyandımmmm
Aminnn inşallahhhhHayırlı haberlerini bekliyoruz
Yok yok bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi olur onun midesi ne kadar ki etsin minnak bol bol çoğalacak insallahÇok teşekkür ederim sağolun çok minik minik damla damla insallah artar ilk başta güzel kolostrom geldi sevindim sonra azaldı bayağı
Maşallah Rabbım birbirinize bağışlasınBizde doğduk 31.01.2024 01.50 kısaca özet geçeyim gerçekten doğumdan sonra buralara uğramak zaman alıyor. 30 Ocak 38+2 de kontrole gittik sancı ve açılma ile yatış yaptık geceye bekledik açılma çok artmadı sezeryana geçiş oldu. Herşey yolunda tabi düzen kurmak karışık 51 cm 3530 kg. Öncesinde süt arttırıcı damla egzersizleri vs gibi şeyler kullanmak önemli bence acemilik çekiyorum ve mama takviyesi vermek zorunda kaldım hiç istemezdim nasip. Ara ara uğramaya çalışırım ve sezeryan acısı kötü yaa hala kesiliyor gibiyim inşallah isteyenler normal yaparsınız Rabbim kolaylık versin sağlıkla kavuşun güzel günler olsun
Bütün gece vardı sancılar sabaha hafifledi sonra tekrar başladı ama nst yi takip ettim benim sancılarımla uyumsuz ekstra sancılar çıktı onlara yalancı sancıdır dedik yakın takip önerisiyle taburcu oldum. Hissettiğim sancılar gerçekten şiddetli regli ağrısı gibiydi ama karnımın üstünde de bir uyuşmalar oluyordu. Gerçekten anormal bir ağrı varsa ihmal etmemek lazımmışSayfanın son mesajına zor geldim doğurdum ben diceksin dedim bi ara nasılsın hafifledi mi geliyo mu yoksa bebek? Regl ağrısı gibi kasık ağrısı eşlik ediyo mu?
Teşekkürler Eskiden ben de böyle dua ediyordum ama çatım uygunsuz çıktı bebek de iri. İnşallah açılma olmadan erken de gelmeden planladığımız günde olurYaa bebis aceleci çıktı hayırlısı bakalım inşallah su gibi kolay dogamulariniz olur açılma da olur umdugunuz beklediğiniz gibi dogumlariniz olsun
Benim de öyle olacak kendini göstermedi en son 20. haftadan az buçuk bir görüntüsü var. Bir de net olarak el hareketi çektiği videosuBizim kız hiç kendini göstermedi neye benzediğini bile bilmeden haftaya doğum yapacam.. Bana çok sürpriz olcak
Bugün 38+2. Planladığımız günde 39+1 inşallahİnşallah. Şu an kaç haftalık?
Nasılsınız bebiş nasıl8 de sezeryana giriyorum