- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.001
Bebek hareket ettikçe tuşa basmadın mı?Baksanıza kızlar nstsi böyle çıkan var mı bana anormal geldi oysa benim doktor şöyle 1-2 saniye bakıp bi şey yok demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek hareket ettikçe tuşa basmadın mı?Baksanıza kızlar nstsi böyle çıkan var mı bana anormal geldi oysa benim doktor şöyle 1-2 saniye bakıp bi şey yok demişti
Üstteki kalp atışı değil miydiBaksanıza kızlar nstsi böyle çıkan var mı bana anormal geldi oysa benim doktor şöyle 1-2 saniye bakıp bi şey yok demişti
Ne tuşu kızBebek hareket ettikçe tuşa basmadın mı?
Nst de eline bir alet veriyorlar bebek hareket ettikçe buraya bas diye. Bebek hareket ettikçe sancı kalp atışı gibi şeylerde oynama oluyor normal kabul ediyorlarNe tuşu kız
Ya masallah subanallah çok sevindim tekrardan gözünüz aydın benimde öyle olacak yüksek ihtimalle olsun sağlıklı olsunlarda büyürler Allah’ın izniyleÇok teşekkür ederim sorduğunuz için. Ben sezeryanlıyım diye biraz zorlanıyorum dikişlerim ağrıyor. Bebiş iyi çok şükür ama biraz küçük doğduk 2500 doğduk 2 gün sonra ödemi attığı için 2200 geldi herşeyi bol geliyor bide çabuk büyürler küçük alma dediler diye hep 3 6 ay aldım çocuğumun üstünden dökülüyor
Nasıl kokusu mis dimi artık ben de bebek kokusu istiyorum burnumda tütüyorÇok teşekkür ederim sorduğunuz için. Ben sezeryanlıyım diye biraz zorlanıyorum dikişlerim ağrıyor. Bebiş iyi çok şükür ama biraz küçük doğduk 2500 doğduk 2 gün sonra ödemi attığı için 2200 geldi herşeyi bol geliyor bide çabuk büyürler küçük alma dediler diye hep 3 6 ay aldım çocuğumun üstünden dökülüyor
Bende bayadır olan bi his bu bebiş hareketleri falan normal olunca üstüne düşünmedim benBende bilemedim böyle oluyor kabız gibi ama doktora gitmek gerekir mi nst ye girmek gerekir mi bilmiyorum . Doktor bugün için ağrın sızın olursa gel demişti ben böyle idare ediyorum gitmesem diyorum
Evet kalp atışları anormal geldi banaÜstteki kalp atışı değil miydi
Ay yokk ilk defa duydum tuşuBebek hareket ettikçe tuşa basmadın mı?
Aaa e o zaman onlar sancı olmayabilir bebek hareketiyle göstergeler inip artıyor çünküEvet kalp atışları anormal geldi bana
Ay yokk ilk defa duydum tuşu
Yok ben zaten sancıya takılmadım ya bebeğin kalp atışlarının çok yükselmesine takıldım sizin bebişlerin yükseliyor mu hiç bu kadarAaa e o zaman onlar sancı olmayabilir bebek hareketiyle göstergeler inip artıyor çünkü
İşte yükseliyor kuzum hareket ettikçe doktor öyle dedi nabız yükseliyor arada bebeğin ama bak hareket ettiği kısımlarda dedi normal dedi ondan şaşırdım bir tuş veriyorlar ben hem özelde hem devlette nst girdim ikisinde de bebek hareket ettikçe baş dediler acaba unuttular mı ki sendeYok ben zaten sancıya takılmadım ya bebeğin kalp atışlarının çok yükselmesine takıldım sizin bebişlerin yükseliyor mu hiç bu kadar
Yok kuzum ya 2 kere özelde 1 kere devlette girdim hiçbirinde vermediler öyle bi tuş çok garip neyse ne kadar rahat bi doktor olsa da anormal bi şey olsa öyle rahatça bi şey yok demezdi heralde diye umuyorumİşte yükseliyor kuzum hareket ettikçe doktor öyle dedi nabız yükseliyor arada bebeğin ama bak hareket ettiği kısımlarda dedi normal dedi ondan şaşırdım bir tuş veriyorlar ben hem özelde hem devlette nst girdim ikisinde de bebek hareket ettikçe baş dediler acaba unuttular mı ki sende
Bana hiç vermediler öyle bişeyNst de eline bir alet veriyorlar bebek hareket ettikçe buraya bas diye. Bebek hareket ettikçe sancı kalp atışı gibi şeylerde oynama oluyor normal kabul ediyorlar
Benim ilk sezaryendan sonra hemen inmişti karnım bakalım inşallah buda öyle olurOf bu beni üzdü bebek ve su çıkınca bayağı küçülür diye düşünmüştüm
Yoo bana hiç öyle bi tuş vermedilerNst de eline bir alet veriyorlar bebek hareket ettikçe buraya bas diye. Bebek hareket ettikçe sancı kalp atışı gibi şeylerde oynama oluyor normal kabul ediyorlar