2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Canım bendede var baya buyumuş kabiz falan olmuyorum doktorum bebek baski yaptigi için çıkmış ola bilir dedi çarşanba çatı muayenem var doktorum hemoroidinede bakıcam ne kadar buyuklukde dedi. Ona gore karar verecek normal dogum mu degilmi diye. Yani merak etme seninkinede bakip der.
Canım yorumun için teşekkür ederim ben utanıyorum söylemeye ama haftaya çatı muaynesi yaparken söyleyeyim bari baksın 😔

Ay töbe töbe ben de bir garip oldum tuvalete bile zor gidiyorum korkudan dedikleri hormon psikoloji vs bu heralde çok fenaymış 40 gün yalnız kalmamalı durumuyla çok dalga geçerdim ama aşırı tedirginim eşim yatakta dönerken bile yüreğim hopluyor uykuda

annem beni yanliz bırakmadı 40gun yattım annemle. Çok şükür rüyamda kötü seyler görmedim.en çok şaşırdığm şey gece 3kere kalkiyorum yaticagim zaman rüyamda kaldığı yerde devamı görüyorum 😳

Kizlar bebek için uyku tulum aldınız mı. Bı yerde okudum aklımda kaldı yeni doğan 2 yasina kadar battaniye kullanmak sakıncalı diye okudum.battaniyeyi tutup çekme,sağ sola dönerken battaniye altında kalma falan nefesiZ kalma oluyormuş.😥

İşte yükseliyor kuzum hareket ettikçe doktor öyle dedi nabız yükseliyor arada bebeğin ama bak hareket ettiği kısımlarda dedi normal dedi ondan şaşırdım bir tuş veriyorlar ben hem özelde hem devlette nst girdim ikisinde de bebek hareket ettikçe baş dediler acaba unuttular mı ki sende
Bende biseye basmiyorum uzanıyorum sadece çikolata yiyip keyif yapıyorum 😂 ama bebek hareket ettikçe sayılar yükseliyordu 140 ile 170 arası gitti geldi çok iyi dedi doktor olması gerektiği gibi yorum yaptı . 170 görünce makina bangır bangir ses çıkartti biraz tedirgin olmadım değil🤭

Kızlar günlerdir birkaç saat bile uyumadım dünyanın en güzel hissi ama o kadar zor ki Allahım vallahi Allah hepimize yardım etsin, günlerdir gaz mama sarılık alt değişme emme sadece böyle gidiyor 🥹
Kim kalıyor canım yardımcı olan biri var mı anne vs

Kim kalıyor canım yardımcı olan biri var mı anne vs
Sadece annem var ama bebeğim maalesef gündüz uyuyan gece ise sürekli ağlayan bir bebek, sarılık sınırında şu an emmiyor sağım yapıyorum her yerim yara içinde mecburen mama başladı doktor gece aşırı ağlıyor üzülüyorum çok yetemiyorum diye herşeyi düzgün yapmaya çalışıyorum. Onu aşırı seviyorum benim herseyim ama ağlayasım geliyor

Sadece annem var ama bebeğim maalesef gündüz uyuyan gece ise sürekli ağlayan bir bebek, sarılık sınırında şu an emmiyor sağım yapıyorum her yerim yara içinde mecburen mama başladı doktor gece aşırı ağlıyor üzülüyorum çok yetemiyorum diye herşeyi düzgün yapmaya çalışıyorum. Onu aşırı seviyorum benim herseyim ama ağlayasım geliyor
Mama yesin canım ne olacak neden üzüyorsun kendini bol bol yesin kan can şifa olsun ben de takviye yapıcam bol bol yesin 🙏🏻🙏🏻 stres yapma bu konuda sakın üretemiyorum diye düşünme bir damla bile şifa olur ona anne sütü , oluk oluk gelecek diye kural yok canım şartlama kendini senin de sağlığın önemli

An itibariyle ellerim kollarım ayak altlarım kaşınıyor yarın muayene günüm söylerim uyku arasında başladı bugün tamamen 🥹

Kizlar bebek için uyku tulum aldınız mı. Bı yerde okudum aklımda kaldı yeni doğan 2 yasina kadar battaniye kullanmak sakıncalı diye okudum.battaniyeyi tutup çekme,sağ sola dönerken battaniye altında kalma falan nefesiZ kalma oluyormuş.😥
Ben bunu aldım kol kundak kısmı çıkabiliyor. 6 aydan sonra ayaklı tulum alırım. Bana ince geldi ama tog değeri 1miş.

Eklentiler

• IMG_6306.png
    IMG_6306.png
    237,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben arada yazmadım size, arada 1 günlük fototerapi alması gerekti bizim bücürün. Yoğun bakıma bırakmak istemezseniz hastanede oda tutup yanınıza getirtebiliyorsunuz küvözü aklınızda olsun. (Yarı doğum gibi bir ücreti oluyor ortalama ) Doğum + suit oda farkı + sarılık tedavisi 50 55 bin civarı tutmuş oldu.

İlk kızım da sararmıştı.

Sorun bizde ikisinde de beslenememek değil. Eşim b grubu, ben 0. Çocuklarım gidip babanın kan grubunu alıp 3. Gün hop sararıyor benim :KK70:

Sarılık olan olursa panik olmasın diye bilgi vereyim dedim.
Sariligin kan grubu ile alakalı olduğunu ilk defa burda okudum. Bence bununla ilgili değil. Ben 0 + esim 0- bebeğimiz 0+ olarak doğdu ve gebe sarılık yaşadık. Baba anne grubu ile alakalı değildir bu

Sariligin kan grubu ile alakalı olduğunu ilk defa burda okudum. Bence bununla ilgili değil. Ben 0 + esim 0- bebeğimiz 0+ olarak doğdu ve gebe sarılık yaşadık. Baba anne grubu ile alakalı değildir bu
Anne bebek arasında abo uyumsuzluğu olursa olabilir. Sizinki aynıymış zaten sizde o yüzden sebep o olmaz 🥰 ama H HaslanmisPattis in ABO uyumsuzluğu var mesela ondan olabilir

An itibariyle ellerim kollarım ayak altlarım kaşınıyor yarın muayene günüm söylerim uyku arasında başladı bugün tamamen 🥹
Bende fena kaşınıyorum Ast Alt değerlerim normal çıktı ama 🤷🏻‍♀️ benim ellerim ayaklarım değil de kollarım bacaklarım omuzlarım kaşınıyor.Kese yapıyorum cildimi nemlendiriyorum yok bana mısın demiyor 🤷🏻‍♀️

Anne bebek arasında abo uyumsuzluğu olursa olabilir. Sizinki aynıymış zaten sizde o yüzden sebep o olmaz 🥰 ama H HaslanmisPattis in ABO uyumsuzluğu var mesela ondan olabilir
Benim ilk kızımda sarılık olmstu ve doktor kan uyumsuzlugundan kaynaklı demişti ama ozmn çok doktora kulak aşmamstk ama olabiliyormuş ben a eşim o kan grubu🤔

X