- Konu Sahibi Buffalosos
- #40.941
Kızlar bir şey sormak istiyorum... Doğum sonrası için korse alan var mı veya tecrübeli anneler önceden ne kullandınız? Ben diğerlerinde kullanmadım yazdı, birde onunla uğraşmak istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aldım doğumdan 2 gün önce gideceğim doktoruma da sordum tek sıkıntı yara olmasın dikkat et dedi zaten normalde de yara hiç olmazKızlar ben ağda randevusu aldım en azından bir süre idare eder doğumda da rahat ederim dedim ama sizce bi sorun olur mu enfeksiyon gibi
Kızlar bir şey sormak istiyorum... Doğum sonrası için korse alan var mı veya tecrübeli anneler önceden ne kullandınız? Ben diğerlerinde kullanmadım yazdı, birde onunla uğraşmak iste
Nst sonuçlarında kalp atışları hangi aralıkta bebişin hep mi çok yüksek canım hareket ederken de nabzı yükselebiliyormuş diye okumuştum da
150 180 arasi genelde 160 170 lerdeydi cok nadir 180 cikti geçen nst daha yüksekti
Canım ebeye şaşırdım benimde hep 140-180 arası çıkıyor 165 ve üstü nadir oluyor ama150 180 arasi genelde 160 170 lerdeydi cok nadir 180 cikti geçen nst daha yüksektir dedi ebe
Selamlar Rabbim dua eden herkesten razı olsun. Ben kavuştum minik oğluma elhamdülillah 36+6 17:20de 3090gr doğdu darısı sizlere inşallah sağlıkla kolay doğumlarla kucağınıza alın.
Suyumu patlattılar bebeğin başını elle müdehale ederek kanala düzgün yerleştirdi dr sonrası hızlı ilerledi. Sancıları başta hafif hissettim ama açılmam hızlanınca zorlayan sancılar geldi. Son anda bebeğin ve benim nabzımda düştü herkese yalvardım sezeryane alın diye açılma 10cmdi şimdi iyiki normal doğurmuşum diceksin diye diye doğumhaneye aldılar 1ıkınma ve üstten bası ile hemencik çıkıverdi. Maşallah güzel emiyor.
Devlet hastanesi mi orasıDoktor izindeymis ya ebe douorki bu bebek 9 subati beklemez bana kalırsa bir an önce alınması lazım
M
Yatın sabah gidecrm acile doktorun bulunduğu hastaneye benimkinizinli ozel.hastane muhakkak bir kadın dogumcu bakacaktik bence bir doktora yonlendirirler diye düşünüyorumCanım ebeye şaşırdım benimde hep 140-180 arası çıkıyor 165 ve üstü nadir oluyor ama
Özel benim.doktor ama nstyi bugün devlette girdim ilçe olduğundan kadin dogum yok.burda ben aksehire özel hastaneye gidiyorum benim doktordan özelde izinliyim yarinn özele acilden giriş yapacam doktorumun izinli olduğunu souleyecem evmbe hemşirenin de bebekte yüksek ritm olduğunu söylediğini söyleyecem bu bebek 9 şubatı beklemez dedi dicem 2 nst de bebeğin yüksek riym.oldugunu söyledi alınması gerektiğini söylediğini soyleyecem bakalim ne dicek muhakkak özelden baska doktor çağırırlar demi bisiler yaparlarDevlet hastanesi mi orası
Benim 16p 180 arasiydi 180 nadir gösterdi ama 160 170 çok gordumCanım ebeye şaşırdım benimde hep 140-180 arası çıkıyor 165 ve üstü nadir oluyor ama
Canım hastanede başka doktor varsa o müdaheleni yapar kendi hastanende başka doktor vardır sanırım o yapabilir gerekirse..Özel benim.doktor ama nstyi bugün devlette girdim ilçe olduğundan kadin dogum yok.burda ben aksehire özel hastaneye gidiyorum benim doktordan özelde izinliyim yarinn özele acilden giriş yapacam doktorumun izinli olduğunu souleyecem evmbe hemşirenin de bebekte yüksek ritm olduğunu söylediğini söyleyecem bu bebek 9 şubatı beklemez dedi dicem 2 nst de bebeğin yüksek riym.oldugunu söyledi alınması gerektiğini söylediğini soyleyecem bakalim ne dicek muhakkak özelden baska doktor çağırırlar demi bisiler yaparlar
Var evet bi tane de ipek hanım varCanım hastanede başka doktor varsa o müdaheleni yapar kendi hastanende başka doktor vardır sanırım o yapabilir gerekirse..
Bence aç git ne olur ne olmaz. Ama sabahı beklemesen mi acaba ben bile stres oldumDogum çantamı falan alayım yanıma aç karna gideyim demi ne olur ne olmaz
Ya kıyamam panik yaptılar seni doğru dürüst bilgi vermemişlerDogum çantamı falan alayım yanıma aç karna gideyim demi ne olur ne olmaz
Canım şimdi acilden gidemez misin acaba kendi hastanene , keşke yakın olsaydık beraber giderdik eşin evde miVar evet bi tane de ipek hanım var
Allah razı olsun coxugumu koyacak kimse yok yatış verirlerse perişan olcak eşim artık evde 3 ay gitmeyecekmiş yola şoför buldu anlastiCanım şimdi acilden gidemez misin acaba kendi hastanene , keşke yakın olsaydık beraber giderdik eşin evde mi