2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bir şey sormak istiyorum... Doğum sonrası için korse alan var mı veya tecrübeli anneler önceden ne kullandınız? Ben diğerlerinde kullanmadım yazdı, birde onunla uğraşmak istemedim 🙈🙈

Tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun sağlıkla büyütün😍😘
Selamlar Rabbim dua eden herkesten razı olsun. Ben kavuştum minik oğluma elhamdülillah 36+6 17:20de 3090gr doğdu😊🥰 darısı sizlere inşallah sağlıkla kolay doğumlarla kucağınıza alın.
Suyumu patlattılar bebeğin başını elle müdehale ederek kanala düzgün yerleştirdi dr sonrası hızlı ilerledi. Sancıları başta hafif hissettim ama açılmam hızlanınca zorlayan sancılar geldi. Son anda bebeğin ve benim nabzımda düştü herkese yalvardım sezeryane alın diye🤣 açılma 10cmdi şimdi iyiki normal doğurmuşum diceksin diye diye doğumhaneye aldılar 1ıkınma ve üstten bası ile hemencik çıkıverdi. Maşallah güzel emiyor.

Devlet hastanesi mi orası
Özel benim.doktor ama nstyi bugün devlette girdim ilçe olduğundan kadin dogum yok.burda ben aksehire özel hastaneye gidiyorum benim doktordan özelde izinliyim yarinn özele acilden giriş yapacam doktorumun izinli olduğunu souleyecem evmbe hemşirenin de bebekte yüksek ritm olduğunu söylediğini söyleyecem bu bebek 9 şubatı beklemez dedi dicem 2 nst de bebeğin yüksek riym.oldugunu söyledi alınması gerektiğini söylediğini soyleyecem bakalim ne dicek muhakkak özelden baska doktor çağırırlar demi bisiler yaparlar

Özel benim.doktor ama nstyi bugün devlette girdim ilçe olduğundan kadin dogum yok.burda ben aksehire özel hastaneye gidiyorum benim doktordan özelde izinliyim yarinn özele acilden giriş yapacam doktorumun izinli olduğunu souleyecem evmbe hemşirenin de bebekte yüksek ritm olduğunu söylediğini söyleyecem bu bebek 9 şubatı beklemez dedi dicem 2 nst de bebeğin yüksek riym.oldugunu söyledi alınması gerektiğini söylediğini soyleyecem bakalim ne dicek muhakkak özelden baska doktor çağırırlar demi bisiler yaparlar
Canım hastanede başka doktor varsa o müdaheleni yapar kendi hastanende başka doktor vardır sanırım o yapabilir gerekirse..

Bisi olmaz demi ya İnternete baktim iyi şeyler yazmıyor bebekle anne arasındaki kan alışverişini sıkıntılı olduğu durumlarda ve bebekte kalp anomalisi olduğu durumlarda olurmuş artık bilgi kirliliği mi uoksa gerçekmiş bilemedim

X