- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.701
Ben çok aldım kitap hepsini bi araya getirdiğimde aklımda mutlaka atarımKızlar Oğluşumun kitapları.
Daha önce sormuştum ama ss i kaybettim. Tavsiye edeceğiniz kitap, oyuncak var mı son son eksikleri de tamamlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok aldım kitap hepsini bi araya getirdiğimde aklımda mutlaka atarımKızlar Oğluşumun kitapları.
Daha önce sormuştum ama ss i kaybettim. Tavsiye edeceğiniz kitap, oyuncak var mı son son eksikleri de tamamlayalım
Siz atmıştınız daha önce ama mesajlarda bulamadım sslerde de bulamadım. Çok sevinirim teşekkürlerBen çok aldım kitap hepsini bi araya getirdiğimde aklımda mutlaka atarım
Bende gayet atıyorumKızlar hani şu bacak bacak üstüne atma deneyi var ya ben onu her gün deniyorum ve rahat atıyordum bu akşam denedim ikisini de atamıyorum
Dinliyorlar benim kardeşimin Ankara’da uzmanlık sınavı vardı annem ona gitti küçük kardeşim nişanlandı hep annecim teyzelerinin işleri bitsin öyle gel olur mu dedim dedim oglusum da dinledi şimdi her şeyi bitirdik onu bekliyoruz heyecan ve dört gözleİnş laf dinleyprdur bebişlerimiz
Evet olmuşİmza alanı değiştirdim oldu mu acaba diye bakıyorum
Çok iyiymiş ya çoook teşekkür ederimmmbenim resmen hayat kurtarıcım oldu tam 2 ay çektim öksürüğü devletteki dr hiçbişey yapmadı en sonunda özeldeki dr uma söyledim çok zorluyor karnımın içi acıyor hatta gıcık girince kusma oluyor dedim hemen bunu verdi kurtuldum 2 günde
Ayyy sizinde sağlıcakla gelsin çok güzelSaglikla gelsin canim benm oglusumda 2 sinde gelicek nasipse
Rica ederim canım nedemek benimde en çok korkularından birisi öksürük birde doğuma yakın olması daha çok can yakar inşallah tez zamanda sizde iyileşirsinizÇok iyiymiş ya çoook teşekkür ederimmm
Gerçekleşeni yazmak daha mantıklı olur haftayla beraber yazıyorum ama doğum yapan anneler tek sıra halinde doğum tarihi ve haftasını kilosunu yazmalı aksi halde mesajlar karışıyor :/Kızlar acaba tabloya beklenen doğum tarihi ve kiloları yazsak mı ?
Benim bu haftalar çıkmaya başladı tansiyon 17 10 gördüm ilaç yazdı tansiyon takip etmelisin 13 8 altında tutmalıyız dedi. Şeker bende de vardı aşırı değildi ama 160 180 oluyordu insülin kullanmadım şimdi de düşük seyrediyor şon haftalar artık vücut dalgalanma yapıyor sanırım dengesi şaşıyorKizlar merhaba 37 haftadayız ,insallah 30 ocakta planlanmış sezeryanım var.Şekerden dolayı 37+6 da alacak.Tansiyon kac olursa tehlikeli.ben ölçüyorum sürekli geneldr 120 70 filan çıkardı.ama bugün 134 84 cikti ve düşmüyor.
Sizede geçmiş olsun..Aslında seker düzenliydi ne olduysa dün oldu biraz stres yaptim tansiyon yükseldi ,üstüne şekerde yükseldi acilde takip ettiler nst filan normal cıkınca eve geldik.zaten 37+6 da alacak doktorum sezeryana ama zaman daralinca sanirim benim dengeler değişti.Benim bu haftalar çıkmaya başladı tansiyon 17 10 gördüm ilaç yazdı tansiyon takip etmelisin 13 8 altında tutmalıyız dedi. Şeker bende de vardı aşırı değildi ama 160 180 oluyordu insülin kullanmadım şimdi de düşük seyrediyor şon haftalar artık vücut dalgalanma yapıyor sanırım dengesi şaşıyor
Ben sizin dışınızda 1 Şubat hatırlamıyorum. Bebişlerimizden birisi sürpriz yapıp ocağı şubata bağlayan gece gelmezse sizin bebeğiniz ilk gerçek şubat bebişi olcak benceŞubat annesi grubunda olup şubatta doğan ilk bebek acaba hangimizinki olacak gece gece manyak seyleri merak ettim uykum kaçtı
Amin inşallah hepimizin bebişleriFeryasu gözün aydın canım, sağlıkla huzurla büyüt
Kasılmalarım sıklaştı benimde özellikle akşamları 15dkda bir geldiği oluyor düzenli sonra birden kesiliyorGeçen hafta doğum yapan arkadaşım da aynı durumda olduğunu söylemişti göbeği bacaklarına değiyormuş ve vajinada iğne batması yaşıyorum demişti.37+0 da doğum yaptı.
36+1 olduk. Hamileliğin başından beri oluyor benim kanamam ama bebeği etkileyen bir durum yok şükür kendimi yorarsam,çocuğu kucaklarsam,cinsellik sonrası, yürürsem hep kanamam oluyor dr istirahat diyor ama ne mümkün. Kolaylıklar diliyorum size başlarda insan biraz bocalıyor ama 3 aya kadar düzen oturuyor herkes alışıyor2 yaş sendromu sanirim cok zordur ama sabir sonu aydinlik insallah bnde firsat buldukca anneme gidiyorum o geliyor 1 hafta kaldi hayirlisiyla gecseydi gerci sonrasi icin durumda malum ama olsun cözulecek bi sekilde kanama neden olmus peki kacinxi haftadasin
Ne kadar aşağı inerse insin hiç rahatlamadı benim mide yanmalarım ayakta dururken bile sürekli mide asidi boğazımda eğer ayaklar mide tarafındaysa. Yalancı kasılmalar iyi su ve magnezyum tüketimi ile azalabiliyor büyük oranda birde gün içinde çok aktifseniz çok oluyor kasılmalarBenim de indi karnım aşağı 2 gündür. Mide yanmam biraz azaldı sanki ama yine de rahatsız ediyor. Bebeğin hareketleri de göbek deliğimin oralara yaklaştı. Ama daha kanalda değil sanki. Alakalı mıdır bilmem kasılmalarım çok azaldı.
Delikli kitap serisi var, bir yaş civarı kendi açıp kapattığında parmak kaslarının gelişimi için vs çok güzel tavsiye ederimSiz atmıştınız daha önce ama mesajlarda bulamadım sslerde de bulamadım. Çok sevinirim teşekkürler