- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.681
Öksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?Geçmiş olsun canım malesef salgın var parol iç yorgan altına gir terle iyice zaten başka ilaç kullanamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?Geçmiş olsun canım malesef salgın var parol iç yorgan altına gir terle iyice zaten başka ilaç kullanamıyoruz
2 hafta oldu geçmedi benimÖksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?
Doktorun ne dedi bebege zarari varmi bu hastaliklarin çok korkmaya basladimya yarin gecmezse doktorumla konuşucam2 hafta oldu geçmedi benim
Bende de öksürük başladıÖksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?
Ben ıhlamur ayva limon kaynatıp içtim ballı süt içtim biraz rahatlattı canımÖksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?
Canım bende normal istiyorum ama şartlar ne gösterir bilinmez ki doktorum sezaryen olman gerek dese bende ikiletmem olurum sadece eğer imkan varsa normal olsun diye her şeyi deniyorum :)Teşekkür ederim keşke bendede doktorum normal dogyracaksin dese. Yinede bende kullanayım
Cok geçmiş olsun canım, herkes hasta ya parol içiyorum bende bir kaç gündür, birde sabahları limon, zencefil, bal karismi yapıyorumKızılar bende galiba hastalanıyorum sabahtan beri garip bir oksuruyum var nefes alamıyorum gibi acaba neden oldu. Bogazimda konusunca agrimaya basladi nerdem hastalandimya hep evin içindeyim
Ayy teşekkürler attım hemen sepeteeBunu aldım çok beğendim yumuşacık dokusu da %100pamuktu diye hatırlıyorumBabush Işlemesiz Çift Katlı(86*86CM) Penye Bebek Battaniyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babush Işlemesiz Çift Katlı(86*86CM) Penye Bebek Battaniyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
cnm bana doktorum grintuss yetişkin şurubunu verdi tamamen bitkisel ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum 185 tl idi enson hatta geçer geçmez bıraktım içmeyi bitmesin diye doğuma yakın yine olursa içerim dedim 3. yü almambence doktorunuza sorup kullana bilirsiniz çok çok etkili bi şurupbal ile yapılmış bi şurupÖksürük içim bişey yapa biliyormuyuz acaba?
canım sende bi sor doktoruna dediğim şurubu çok etkili tamamen bitkisel ve özel reçete karşılamıyor2 hafta oldu geçmedi benim
Ben ıhlamur ayva limon kaynatıp içtim ballı süt içtim biraz rahatlattı canım
Bende de öksürük başladı
Ballı süt ve göğsüme viks sürüyorum o biraz iyi geliyor
Teşekkür ederim kızlar eşim ayva kaynattı içtim. Ballı süt de bide pekmeZ.hadi inşallah geçer mide yanmasıfa birtaraftan bıktırtı sodalı su içiyorum şimdiCok geçmiş olsun canım, herkes hasta ya parol içiyorum bende bir kaç gündür, birde sabahları limon, zencefil, bal karismi yapıyorum
Teşekkür ederim canım sorayım bizim ülkede varmı böyle bişeycnm bana doktorum grintuss yetişkin şurubunu verdi tamamen bitkisel ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum 185 tl idi enson hatta geçer geçmez bıraktım içmeyi bitmesin diye doğuma yakın yine olursa içerim dedim 3. yü almambence doktorunuza sorup kullana bilirsiniz çok çok etkili bi şurupbal ile yapılmış bi şurup
Bende normal istiyorum doktorum 31ocak diyecek. Hemoroidden dolayı bilmiyoruz daha. Ocak annelerinde guzel dogum hikayeleri gorup hevese geliyorum normaleCanım bende normal istiyorum ama şartlar ne gösterir bilinmez ki doktorum sezaryen olman gerek dese bende ikiletmem olurum sadece eğer imkan varsa normal olsun diye her şeyi deniyorum :)
Allah gönlüne göre olanı versin canım ve tabiki senin ve bebeğin için en sağlıklısınıBende normal istiyorum doktorum 31ocak diyecek. Hemoroidden dolayı bilmiyoruz daha. Ocak annelerinde guzel dogum hikayeleri gorup hevese geliyorum normale
Böyle bişey mi?cnm bana doktorum grintuss yetişkin şurubunu verdi tamamen bitkisel ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum 185 tl idi enson hatta geçer geçmez bıraktım içmeyi bitmesin diye doğuma yakın yine olursa içerim dedim 3. yü almambence doktorunuza sorup kullana bilirsiniz çok çok etkili bi şurupbal ile yapılmış bi şurup
Eczanede mi satılıyor canım alayım vallacanım sende bi sor doktoruna dediğim şurubu çok etkili tamamen bitkisel ve özel reçete karşılamıyor
evet canım aynısıBöyle bişey mi?Eki Görüntüle 3375668
evet eczanelerdeEczanede mi satılıyor canım alayım valla
Böyle bişey mi?Eki Görüntüle 3375668
benim resmen hayat kurtarıcım oldu tam 2 ay çektim öksürüğü devletteki dr hiçbişey yapmadı en sonunda özeldeki dr uma söyledim çok zorluyor karnımın içi acıyor hatta gıcık girince kusma oluyor dedim hemen bunu verdi kurtuldum 2 gündeEczanede mi satılıyor canım alayım valla