- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
- Konu Sahibi Buffalosos
- #36.281
Hadi ya arkadaşım sezaryende bayılmıştıBen izlediğim ilk vajinal doğumda bayılmıştım stajda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya arkadaşım sezaryende bayılmıştıBen izlediğim ilk vajinal doğumda bayılmıştım stajda
Çünkü boya kimyasal içerikli olduğu için kullanılmaması gerekiyor ama saç kestirmede kimyasal içerikli herhangi bir işlem yapılmadığı için tabikide saç kestirmenin bir sakıncası yok.Bilmiyorum hani boyatmayın falan diyorlar yaaa onun gibi
İlk aylarda boyatmayı önermiyorlar evet sonuçta kimyasal ama bazı doktorlar ilerleyen gebeliklerde boyatmanın bir zararı olmadığını söylüyorlar. Kestirmenin herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum doğrusu sonuçta kimyasal bir durum söz konusu değil kiBilmiyorum hani boyatmayın falan diyorlar yaaa onun gibi
Çünkü boya kimyasal içerikli olduğu için kullanılmaması gerekiyor ama saç kestirmede kimyasal içerikli herhangi bir işlem yapılmadığı için tabikide saç kestirmenin bir sakıncası yok.
İkinize de teşekkür ederim sağolunİlk aylarda boyatmayı önermiyorlar evet sonuçta kimyasal ama bazı doktorlar ilerleyen gebeliklerde boyatmanın bir zararı olmadığını söylüyorlar. Kestirmenin herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum doğrusu sonuçta kimyasal bir durum söz konusu değil ki
Sizin oğlunuz mu olacak sanki kızınız olacaktı benim aklımda öyle kalmış nedenseBende çocuk hiç sevmezdim özellikle yaramaz her şeye cevap veren çocukları şimdi kesin oğlum öyle olur
20. Haftada erkek olduğunu öğrendim kız diye biliyorduk bizde sağolsun bizimkinin şeyi pek kıymetli çıktı 20. Haftaya kadar sakladıSizin oğlunuz mu olacak sanki kızınız olacaktı benim aklımda öyle kalmış nedense
Ya ben pamuk işiyle uğraşma sabrını kendimde göremedim doğrusu o yüzden ıslak mendil aldım inşallah bir sorun olmazuvercinka65 ben ecowell aldım. Ecowell almasaydım incia alcaktım. Hemen sürmeyi düşünmüyorum. Islak mendil yerine pamuk ve kaynamış su kullanmayı ve kaka sonrası hemen yıkamayı iyice kurulayıp hava aldırmayı düşünüyorum nasıl olcak bilmiyorum ama bakalım
Duruma göre yönlenirsin canim bnde bu soruyu hep sormuştum kendimeben normalde islak mendil ve kurulamak icin pamuk kullandim hep ama kizariklik basladigi zaman sadece ilik suyla pamukla siliyorum.tek sıkınti vücut bagisiklik kazaniyor tek kremde bi sure sonra fayda etmiyor bizde degistirip kullaniyorum surekliAslında sürekli havalandırmak önemli ama kış bebesi bunlar hemşire arkadaşım bana imkanın varsa bez değiştirdikten sonra hemen yıka demişti ama üşür öyle sanki zaten sürekli kaka yapıyorlar ilk zaman
Kestirmek ile ilgili o söylenilenler hurafe de boyatma ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim.Ben sağlığı açısından boyatmayayım tercih ettim.Sizler nasıl uygun görüyorsanız artıkKızlar selam inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız size bir sorum olacak bakar mısınız kafamı çok kurcalıyor..
Ben 2 aylık gebeyim saçlarımı kesmek istiyorum bir sorun sankincası var mı yaaa sizce
Küçükler ama kaka makinesi gibiler ben de kendime güvenemiyorum pek yine de temiz içerikli ıslak mendil aldım :)Ya ben pamuk işiyle uğraşma sabrını kendimde göremedim doğrusu o yüzden ıslak mendil aldım inşallah bir sorun olmaz
Arkadaş instagramda kendi sezeryan doğumunu paylaşmış açık açık ben de bayılcaktım. Direkt çıktım takiptenHadi ya arkadaşım sezaryende bayılmıştı
Bende sezeryan istiyorum..Kesinlikle katılıyorum
İkisinde de defalarca bulundum ve tercihim sezaryen
Evet ya kakaları başlarına kadar çıkıyor bir de o yüzden sürekli yıkamak beni bir süre sonra krize sokarKüçükler ama kaka makinesi gibiler ben de kendime güvenemiyorum pek yine de temiz içerikli ıslak mendil aldım :)
Allahtan kış bebekleri bizim bebekler. Yazın daha çok pişik oluyorlarmışDuruma göre yönlenirsin canim bnde bu soruyu hep sormuştum kendimeben normalde islak mendil ve kurulamak icin pamuk kullandim hep ama kizariklik basladigi zaman sadece ilik suyla pamukla siliyorum.tek sıkınti vücut bagisiklik kazaniyor tek kremde bi sure sonra fayda etmiyor bizde degistirip kullaniyorum surekli
1 ve 2 benceya kızlar ben şimdi çikolata alıp etiketleri kendim yapacağım peki ama hangisi ?
iki farklı etiket yapacağım
Eki Görüntüle 3366405 Eki Görüntüle 3366406
Eki Görüntüle 3366407 Eki Görüntüle 3366408
Ayrıca da herkesin çocuğunu sevmek zorunda mıyız Allah AllahBana şey demişlerdi sen çocuk sevmiyorsun bence çocuk yapma. Yani ne alaka sanki başkasının çocuğu benimkiyle kıyas olur gibi
Kesinlikle içimde hissettiğim için bağlandım çok fena bir his bu
Ben kendim kestim evde, yakında yine kesmeyi düşünüyorum. Normalde saçlarını kendi kesen birisi değilim ama kalabalık olur, enfeksiyon açısından riskli olur, Brezilya fönü, keratin vs yapılıyordur havasız kalır kuaför diye tercih etmek istemedimKızlar selam inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız size bir sorum olacak bakar mısınız kafamı çok kurcalıyor..
Ben 2 aylık gebeyim saçlarımı kesmek istiyorum bir sorun sankincası var mı yaaa sizce
Erkek bebeklerde de pek hava aldırmaya gelmiyouvercinka65 ben ecowell aldım. Ecowell almasaydım incia alcaktım. Hemen sürmeyi düşünmüyorum. Islak mendil yerine pamuk ve kaynamış su kullanmayı ve kaka sonrası hemen yıkamayı iyice kurulayıp hava aldırmayı düşünüyorum nasıl olcak bilmiyorum ama bakalım