Maşallah çok sevindim. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızbenimde reglimden 10gun gecti test yapdim hamileymishim ,,subatda olucak qaliba benish
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok sevindim. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızbenimde reglimden 10gun gecti test yapdim hamileymishim ,,subatda olucak qaliba benish
Hayırlı olsun beta testi yaptınız mıbenimde reglimden 10gun gecti test yapdim hamileymishim ,,subatda olucak qaliba benish
Yerleşme kanaması da olabilir ama beta testinden artışı takip etseydinizİyi akşamlar 4+5 günlük hamileyim daha doktora gitmedim bugün kahverengi lekelenmem oldu endişe etmem lazım mı?
Beli ,,hec gozlemediyim anda oldu,,bir test aliyim bakalim nolucak dedim ,,hemen an da ciktiHayırlı olsun beta testi yaptınız mı
Inwallah sizde son regl ne zaman ?Maşallah çok sevindim. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Size atacamdim resmiHayırlı olsun beta testi yaptınız mı
Gecen ay hamile oldugumu sandim yalan olmasin 50tane test yapdim cikmadi hic ,,ve reglim gecikti ,,bu ay yene gecikti ,,dedim her alde birwey oldu o yuzden gecikti ,,aldim br bakayim dedim ve pozitiv ,,banada suproz olduİyi dayanmışsınız 10 gün test yapmadan
Son reglimiz ne zaman ?İyi akşamlar 4+5 günlük hamileyim daha doktora gitmedim bugün kahverengi lekelenmem oldu endişe etmem lazım mı?
Henüz kan vermedim kendim yapmıştım testi pazartesi kan vermeyi düşünüyordum adet günümden 2 gün öncede aynı lekelenmem olmuştu 2 kere olur mu acaba yerleşme kanamasıYerleşme kanaması da olabilir ama beta testinden artışı takip etseydiniz
8 mayısSon reglimiz ne zaman ?
Hayir daha yaptirmadimHayırlı olsun beta testi yaptınız mı
Bendede 2mayis 1hafta farkimiz var8 mayıs
Banu çiftçiyi indirdim güzelmiş onu beğendim :)Happymom var birde banu çiftçinin uygulaması seviyoeum ben
Bugün biraz da kahverengi akıntım oldu sankiEvet aynen acaba bundan sonrası şiddetli bulantılar mı koku hassasiyetim çok fazla ya kapalı dolaptan içindekilerin kokusunu alıyorum
Benim de bugün kahverengi akıntım oldu karnımda da hafif ağrı olduBugün biraz da kahverengi akıntım oldu sanki
Bi kere kimyasal geçirdim tekrar kimyasal olmaz insallah kahverengi akıntısı olan var mi ?
Baya koyu çıkmış sizinkinin beta değeri yükselmiştirSize atacamdim resmi
Bilemedim şuanda ufak ufak geliyorsa bazen hamilelikte normal karşılıyorlar ama yine de bi doktora gidinHenüz kan vermedim kendim yapmıştım testi pazartesi kan vermeyi düşünüyordum adet günümden 2 gün öncede aynı lekelenmem olmuştu 2 kere olur mu acaba yerleşme kanaması
Direkt kontorole giderim o zaman 5 6 güne kese görünür inşallahSizin değerleriniz yüksek artışınız da güzel içiniz rahat etsin diyorsanız verin ama değeriniz yüksek gerek olmayabilir.