- 7 Haziran 2023
- 854
- 1.011
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #35.381
Hayırlısı bakalımCanım ben sezaryenle oldum gerçekten korkulacak bişey yok belinde epidural iğne vuruldu ayaklarım uyuştu ameliyathanede 40dk sonra çıktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı bakalımCanım ben sezaryenle oldum gerçekten korkulacak bişey yok belinde epidural iğne vuruldu ayaklarım uyuştu ameliyathanede 40dk sonra çıktım.
Bende ümit korucuogluna takipteyim TOBB da doğum olcak Allah yar ve yardımcımiz olsun öğrenince benide etiketle 3 5 aynıdırBende cmt gideceğim gittiğimde sana sa yazarım evet Ankara özellikle Memorial bayağı pahalı bu konuda maalesef
Ay bu bebeğin kafası da baya büyükmüş normalde çok zorlar sanki maşallahı var.Kızlar bebelerin karnımızdaki halleri böyle herhalde
Aynen öyle bizde eşimle minyonuz bizim bebeler minyon olacak rabbim sağlıkla sıhhatle versin insallahbenimki de 31+5 te 1774tü karın çevresi bir kaç gün geride dedi, ama can sıkacak anlamlı bir sonuç değil dedi, ölçümden de kaynaklanıyor bence çünkü pozisyondan boyunu ölçemedi kilosunu da doğru ölçememiştir diye düşündüm ben zaten kendimden 4 kg bir bebiş çıkmaz minyon olacaklar bizim kuzular
Çok sevindim ikinizinde iyi olmasına rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin amin tekrardan kendinize iyi bakınMerhaba canm iyim çok şükür tansiyonumda düzeldi. Bebeğimde iyi burunda oksijeni aliyo. Şükür 910gr oldu.yavas kilo almaya başladı.
Bakalım ikinci kim olacak merak ettim hepinize sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin inşallah
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah sağ Salim çocuklarımıza kavuşalım da insallahBelki biraz daha beklerler yakın takiple. Hayırlısı olsun ama düşününce insan heyecanlanıyor baya az kaldı kavuşmaya
İndirim kodu ile falan mı düşüyor sepette, düşmedi çünkü 2. Ürün , ben yapamadımDüşünen varsa arkadaşlar indirim varmış
Sleepy Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol inşallah doğru yapmışımdır paylaşımıİndirim kodu ile falan mı düşüyor sepette, düşmedi çünkü 2. Ürün , ben yapamadım
TOBB bir tık daha pahalı olabilirBende ümit korucuogluna takipteyim TOBB da doğum olcak Allah yar ve yardımcımiz olsun öğrenince benide etiketle 3 5 aynıdır
Evet hemen hemen aynı gibi sanki ama fazla da olabilir bilmiyorum haftaya gitcem ozaman ogrencem bakalım sigortamiz var belli bir kısmını karsiliycak üstünü ödeme yapcaz Allah yardımcımız olsun bakalımTOBB bir tık daha pahalı olabilir
Biraz zencefil bal ikilisi iyi gelebilir. Artı ılık şeyler için, yasak olmayan tabii ki. Çok geçmiş olsunKızlar günaydın boğazım çok ağrıyor ne yapmalıyım sizce doğal
Geçmiş olsun iyi ki gitmişsiniz. Doktor kontrolünde olmak daha iyi.Karnım ağrıyor demiştim ya kızlar bana yatış verdi doktorum.Bebegime ciğer geliştirici yaptılar tedbir amaçlı.nstde sancılarım çıktı. böyle bir şey beklemeyerek geldim içim rahatlasın diye sırf ama bebeğimin gelişimi 15 gün geride ve suyu sınırda olunca tedbiren yatırdılar sanırım
Benim sürekli olur o tarz intihaplar doğumdan sonra tekrar baktır ayrıntılı. Ben olunca karbonatlı suyla yada tuzlu suyla gargara yapıyorum o şekilde geçiyor bir süre sonra çok geçmiş olsunKızlar yine hastayım tam iyileştim diyorum tekrar oluyor. Şöyle birşey başına gelen var mı dilimin köküne yakın yerde ve dilin yan taraflarında beyazlık ve kabarıklıklar. Bademciğe yakın yerlerde de küçük küçük çil gibi bişeyler çıkıyor ( aft değil) sanki boğazımda bişey takılı kalmış gibi yutkunmak zor ve dilim bembeyaz asla tadı yok pas gibi ne yesem anlamıyorum. Bu olay hamilelikte çıktı 5.kez ya da 6. Kez tekrarlıyor. Doktor test falan yapmadı ağzımı açtı baktı sadece1 kez antibiyotik kullandım ama enfeksiyon geçmedi CRP 29 falandı benim doktor CRP çok yüksek değil normal dedi . Benim derdim bu ne yani niye oluyor sürekli