uvercinka65 kızım başta tutmak istemedi ama çok ağlayan bir bebekti, s aha kadar belki 10 defa kalkarım, denemediğin emzik kalmamıştı 2 3 aylıkken artık bezgin bir vaziyette kızım nolur tut bak sana renk renk emzik alacağım dedim kız bir yapıştı emziğe
ben şok. Sonra ben çocuk doktorumuza sordum. Emzik tutmaya başladık diye, 8 9 aylıkken bıraktır dedi, ben yine bir şok
ama dedim asıl o zaman lazım işe başlayacağım, bırak bakan düşünsün dedi şaka yollu, sonra bıraktırma daha zor oluyor dedi. Kızıma annem bakmıştı Allah razı olsun. Gidip gelirken unutuyordum falan, uyurken veriyorduk, annem ben vermiyorum dedi. Böylece biz 10 aylıkken bırakmış olduk.
Ama kızım bir biberon delisiydi, memeyi bırakırken ağlamayan çocuk 4 yaşında yine bir doktorun bizi uyarmasıyla çok zor bıraktık. 12 yaşında şimdi bile görünce içi gidiyor farkediyorum
Çalışmaya başlayınca sütümü vermek için biberona başlamıştık,sonra süt, komposto, su derken kızım sürekli biborenla bir şeyler içiyordu.
Doktor kontrolünde boyu kilosu iyi ama vitaminleri düşük çıkınca doktor, biberonu bırakın demişti.