- 30 Mart 2021
- 101
- 191
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.421
Kuzu istersen erkenden alma her bebek sevmiyor malesefŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu istersen erkenden alma her bebek sevmiyor malesefŞu karnı inip kalkan oyuncaktan çok istiyorum uyku arkadaşı olarak alsam mı ne yapsam çok içimde kaldı biraz pahalı ama napsak
anladım sağolunçok iyi maşallah zaten hep öyledir büyük ihtimal diğer yazdıkların gibi olsa iri bebek olurdu şeker hemen etkiliyor benim açlık 100 çıkarken bile 4500 gr doğmuştu 150 üzerini toklukta hiç görmemiştim 200 falan yazıyordun sen demek hiç öyle olmadı canım makinedenmiş
Amin inşallah Doktorum 1-7 Şubat arası istediğin bir zamanda olabilir dedi bende 2 şubat’ı sectimİnsallah sag salim kucaklarimiza alalim senmi istedin subat 2 yi doktorunmu verdi
Ben suni sanci aldim sonra sezeryana alindim normali blmiyorum ama iyiki sezeryan olmusum diyorum.benncati muayenesinde suyumu patlatmaya calisirken doktor cok zorlandim sonra sezeryan olsun diye hungur hungurnaglamistimBana da 18şubata randevu verdi mustafa bey ama henüz karar vermedik normal mi sezeryan mi diye 37de çatı muaynesi olup duruma göre bakacağız mustafa bey normali deneyelim diyor ama bilemiyorum ilk gebeliğim korkularım var
Güzel secim hem mübarek gün cuma gününe denk geliyorAmin inşallah Doktorum 1-7 Şubat arası istediğin bir zamanda olabilir dedi bende 2 şubat’ı sectim
Aynen hemde çift sayılar ben tek sayıları hiç sevmiyorumGüzel secim hem mübarek gün cuma gününe denk geliyor
Benim muhtemel son böyle olacak sanırım sezeryande şeyden korkuyorum yatakdan nasıl kalkıcam, wcye yardım almadan gidebilecekmiyim dikişlerime birşey olur mu vsBen suni sanci aldim sonra sezeryana alindim normali blmiyorum ama iyiki sezeryan olmusum diyorum.benncati muayenesinde suyumu patlatmaya calisirken doktor cok zorlandim sonra sezeryan olsun diye hungur hungurnaglamistim
Ben de normal doğumda ķesi olursa nasıl tuvalete giderim acıdan diye korkuyorum.Benim muhtemel son böyle olacak sanırım sezeryande şeyden korkuyorum yatakdan nasıl kalkıcam, wcye yardım almadan gidebilecekmiyim dikişlerime birşey olur mu vs
Doktora bı gitsen daha iyi olmazmi canimkızlar cok fena belim ağrıyor kopacak gibi hic bel ağrısı yasamamıstım hayatımda cok sızlıyor normal mi
kızlar cok fena belim ağrıyor kopacak gibi hic bel ağrısı yasamamıstım hayatımda cok sızlıyor normal mi
Bende bel agrisi cok yorulunca oluyor ve dinlenince geciyor sonlara yaklaatik artik dikkat etmemiz lazim.ama bu yeni gelen guncelleme bana sirtimda tek bir nokta acayip kulunc oluyor kendiliginden ve aksamlari beni oldurecek sekilde agriyor kac gundur sicak su vs yapiyorum.gunduz hic bisey yok aksama dogru sanci basliyor.kendimi yormuyorumda ama niye anlamiyomkızlar cok fena belim ağrıyor kopacak gibi hic bel ağrısı yasamamıstım hayatımda cok sızlıyor normal mi
Doğumunuz gerçekleşti mi anlamadım ben çok geçmiş olsun18 Aralık'ta Pazartesi günü tansiyonm çıktığı için acilen yatirdi magnezyum ve sakinlestirici serum taktılar.bisey daha koydu onu hatirlamiyorum.suni sancı vermedi bana.karanlik odaya almıştı. Tansiyon ve nstye bağlandı. sondada taktı vallahi sokarken bile acımadı.yurumem bile yasaktı.19 aralikda sabahta acilen ameliyata girdim belimde 10 saniyelik epidural iğne vurdu. Ayaklarım uyuştu.sezeryanla oldum.40dkdan çıktım.kan sulandırıcı kullandığım için kani durduramadilar karnımda lazerle yaktilar.yataga gectim 4saat sonra yürütülür beni.