Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün ben başladımEvet canım ihmal etme.en kötü özele git 25 levotiron başlatır ama tahminime göre
İkimize de geçmiş olsun inşallah, ben de korkmuştum araya haftasonu girdi pazartesiye kadar zarar görür mü bebis diye içimi ferahlatıcı mesajın canim teşekkürlerNormal gebeliğe göre biraz yüksek canım 2.5 altı olması gerekiyormuş bende bugün ilaca başladım 3 gün önce öğrenmiştim
Benim tsh 2.99Evet referans içinde ama gebeliğe göre yüksek oluyor
Canım bende salı günü sağlık ocağında kan vermiştim ve değerim 3.54cıkmıştı bugün özelde randevum vardı doktora da e nabızdan degerleri gordu biraz yuksek dedi ama dusmus olabilir bidaha bakalim dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi ve bugün kan sonuçlarında değer 1.5 falan olmuştu. Çok kafana takmamaya çalış durumuKizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Yarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offfCanım bende salı günü sağlık ocağında kan vermiştim ve değerim 3.54cıkmıştı bugün özelde randevum vardı doktora da e nabızdan degerleri gordu biraz yuksek dedi ama dusmus olabilir bidaha bakalim dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi ve bugün kan sonuçlarında değer 1.5 falan olmuştu. Çok kafana takmamaya çalış durumu
Yok canım sorun değil o kadar için bende senin gibi stres doluydum benim tsh 4.9 filan çıktı .Ama ben bu süreçte ceviz suyu içtim iyi gelir mi bilmiyorumİkimize de geçmiş olsun inşallah, ben de korkmuştum araya haftasonu girdi pazartesiye kadar zarar görür mü bebis diye içimi ferahlatıcı mesajın canim teşekkürler
Valla bende öyle düşünüyordum ama kuzenlerim uyardılar kuzenim bu şekilde 2 çocuk düşürmüş trioid yüksekliği ortaya çıkmış sonra kadın doğumcuların bazıları bu hususa dikkat etmiyor siz edin lğtfenYarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf
Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı
Panik olma kuzum o kadar yüksek bir değer değil senin ki ama takipte kal kendiliğinden düşedebilir bayramdan sonra mutlaka tsh için değer ölçtürYarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf
Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı
Canım ben gecen ay gebe değilken bakmıştım 2 çıkmıştı tekrar bakayımmıValla bende öyle düşünüyordum ama kuzenlerim uyardılar kuzenim bu şekilde 2 çocuk düşürmüş trioid yüksekliği ortaya çıkmış sonra kadın doğumcuların bazıları bu hususa dikkat etmiyor siz edin lğtfen
29 yaş, ilk çocuk şehir ankara, son adet tarihi 10 mayıs canumYaş , kaçıncı çocuk son adet tarihi isteğe bağlı şehir bilgisi nedir
Baktır mutlaka benimde 2 küsürdü gebe kalmadan önceCanım ben gecen ay gebe değilken bakmıştım 2 çıkmıştı tekrar bakayımmı
Eskiden her şey doğaldı maalesef dengeliyordu vücut her şeyi şimdi öyle bir şey olmayınca böyle oluyorKızlar şuan tedirgin olup testler vs yaptırmayın doktor istemediği sürece hem kendinizi strese sokmayın unutmayın eskiden bu kadar ilaç kullanımı vs yoktu ben bir çok kan vermiştim sağlıkçı arkadaşlarım hepsini almıştı kadın doğum uzmanı ne gerek var bu kadar teste demişti hem şuan gebeliklerimiz çok yeni insanlar bu zamana kadar öğrenememiş bile oluyor
Yaa keşke bugün baksaudıö.sabah gittim sağlık ocağınaBaktır mutlaka benimde 2 küsürdü gebe kalmadan önce
En sonuncuda bunlar varHayır o ultrason aparatıyla ilgili bişey sanırsam. Keseni en sonuncu kagıtda yzıyor yada gs yazıyor
Benim şehire Bakü yazarmısın canımYaş , kaçıncı çocuk son adet tarihi isteğe bağlı şehir bilgisi nedir