2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Normal gebeliğe göre biraz yüksek canım 2.5 altı olması gerekiyormuş bende bugün ilaca başladım 3 gün önce öğrenmiştim
İkimize de geçmiş olsun inşallah, ben de korkmuştum araya haftasonu girdi pazartesiye kadar zarar görür mü bebis diye içimi ferahlatıcı mesajın canim teşekkürler

Kizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Canım bende salı günü sağlık ocağında kan vermiştim ve değerim 3.54cıkmıştı bugün özelde randevum vardı doktora da e nabızdan degerleri gordu biraz yuksek dedi ama dusmus olabilir bidaha bakalim dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi ve bugün kan sonuçlarında değer 1.5 falan olmuştu. Çok kafana takmamaya çalış durumu

Canım bende salı günü sağlık ocağında kan vermiştim ve değerim 3.54cıkmıştı bugün özelde randevum vardı doktora da e nabızdan degerleri gordu biraz yuksek dedi ama dusmus olabilir bidaha bakalim dedi ondan sonra gerekirse ilaç veririm dedi ve bugün kan sonuçlarında değer 1.5 falan olmuştu. Çok kafana takmamaya çalış durumu
Yarı yarıya düşebilen bir değer mi şimdi beni de bir panik aldı offf :KK43:
Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı

İkimize de geçmiş olsun inşallah, ben de korkmuştum araya haftasonu girdi pazartesiye kadar zarar görür mü bebis diye içimi ferahlatıcı mesajın canim teşekkürler
Yok canım sorun değil o kadar için bende senin gibi stres doluydum benim tsh 4.9 filan çıktı .Ama ben bu süreçte ceviz suyu içtim iyi gelir mi bilmiyorum

Tsh 2.99
T4 1.41 çıkmış bende 14 haziranda doktor normal bu değerler dedi iki ayrı doktor da Burda kızlar yüksek dedi suan çok panik haldeyim anksiyetem çıktı
Valla bende öyle düşünüyordum ama kuzenlerim uyardılar kuzenim bu şekilde 2 çocuk düşürmüş trioid yüksekliği ortaya çıkmış sonra kadın doğumcuların bazıları bu hususa dikkat etmiyor siz edin lğtfen

Tsh 2.99
Panik olma kuzum o kadar yüksek bir değer değil senin ki ama takipte kal kendiliğinden düşedebilir bayramdan sonra mutlaka tsh için değer ölçtür

Valla bende öyle düşünüyordum ama kuzenlerim uyardılar kuzenim bu şekilde 2 çocuk düşürmüş trioid yüksekliği ortaya çıkmış sonra kadın doğumcuların bazıları bu hususa dikkat etmiyor siz edin lğtfen
Canım ben gecen ay gebe değilken bakmıştım 2 çıkmıştı tekrar bakayımmı

Bugun 6+3 olarak doktora gittim kalp atışı dinlemek için fakat dr önce 6+1 dedi kalp sesi de vajinal ultrasonda duyuldu ama biraz daha hızlı olmasını bekleriz dedi. Diğer her şey normal. Sizce kalp sesi neden yavaş olmuş olabilir. Bunu yaşayan var mı?

Kızlar şuan tedirgin olup testler vs yaptırmayın doktor istemediği sürece hem kendinizi strese sokmayın unutmayın eskiden bu kadar ilaç kullanımı vs yoktu ben bir çok kan vermiştim sağlıkçı arkadaşlarım hepsini almıştı kadın doğum uzmanı ne gerek var bu kadar teste demişti hem şuan gebeliklerimiz çok yeni insanlar bu zamana kadar öğrenememiş bile oluyor

Kızlar şuan tedirgin olup testler vs yaptırmayın doktor istemediği sürece hem kendinizi strese sokmayın unutmayın eskiden bu kadar ilaç kullanımı vs yoktu ben bir çok kan vermiştim sağlıkçı arkadaşlarım hepsini almıştı kadın doğum uzmanı ne gerek var bu kadar teste demişti hem şuan gebeliklerimiz çok yeni insanlar bu zamana kadar öğrenememiş bile oluyor
Eskiden her şey doğaldı maalesef dengeliyordu vücut her şeyi şimdi öyle bir şey olmayınca böyle oluyor

D Dr X size de sormak istedim doktorum Piyeloseptyl günde 3 kere 10 gün başlattı. Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bu kadar erken antibiyotik kullanınca, içimi rahatlatmaya ihtiyacım var. İdrar yolu enfeksiyonu için verdi. İdrar kültürü de verdim, sonuç bekliyorum

Benim doktorum 5+5 için gidip keseyi gördüğümüzde 2 hafta daha bekleyelim kalp atışlarını duyalım şuan test yapsak 2 hafta sonrada yapsak aynı 2 haftalık süreçte bu bebeğe zarar vermez bunlar uzun dönemde tedavi olmazsa sorun olur dedi, bence biraz gönlümüzü ferah tutup sakin ilerleyelim..

Eklentiler

• 1687547325020847571575090329196.jpg
    1687547325020847571575090329196.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 54
X