2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Eki Görüntüle 3264812
Kızlar şükür bende kalp atışını dinledim geldim geç döllenmeydi zaten kese 7+2 bebek 6+5 ama önemli değil dedi acaba sonra bebek büyüyük keseye yetişirmi ya birde ultrasondaki bebegin alt kısmındaki ne oluyo tam olarak😂
yetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hatta 😂

yetişiyor canım merak etme. benim oğlum da öyleydi haftalarca uyumadım . doktorlara inanmadım saf gibi kendime zindan ettim o günleri. benimki fazlasıyla yetişti koca kafa oldu normal doğuramadım hatta 😂
Ay inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heralde🤣

Ay inşallah canım inşallah benimde öyle olur yoksa stresten ölürğm heralde🤣
takmayın kafanıza çok sürmüyor yetişiyor 😂 Benim ondan öncesindeki bebeğimin kalbi durmuştu ondan çok takmıştım bunda da bir şey olacak mı diye. kaç doktora gittim hepsi normal dddi inanmadım yetişene kadar.
o yüzden siz takmayın. 😊

Kızlar sağlık ocağında yapılan testlerin sonucunu özeldeki doktorumla konuşmak istiyorum ama onlar sistemde görebiliyor mu yoksa göstermelimiyim yarın sabah randevum var 🙈 ne diye gidiyorum ne diyecegim onu da bilmiyorum 😅

Kızlar sağlık ocağında yapılan testlerin sonucunu özeldeki doktorumla konuşmak istiyorum ama onlar sistemde görebiliyor mu yoksa göstermelimiyim yarın sabah randevum var 🙈 ne diye gidiyorum ne diyecegim onu da bilmiyorum 😅
Benim doktorum gördü sistemden 🤗 ekranına düştü

Kızlar saçma bi soru soracam sizlere eşim şu beyaz sabunlu sirkeli temizlik bezleri ile bir yeri sildi sonrada gidip patates yaptı bende o patatesleri yedim ve resmen temizlik bezinin kokusu patateslere vermişti böyle bişey için bebişe bişey olur mu yedim patatesleri de 🙈

X