- 14 Haziran 2023
- 961
- 728
Beni aramadı kimse, hiç gitmedim sağlık ocağına özele gidiyorum ondan mı acabaGüzel bir uygulama olmuş ya keşke şu tarama testlerini de yapsalar özelde bir sürü para vereceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni aramadı kimse, hiç gitmedim sağlık ocağına özele gidiyorum ondan mı acabaGüzel bir uygulama olmuş ya keşke şu tarama testlerini de yapsalar özelde bir sürü para vereceğiz
Bende öğretmenim evdeyiz ne güselnBen öğretmenim şuan okul tatil diye çalışmıyorum evdeyim
Ben sağlık ocağında kan vermiştim muhtemelen ondan. Gebelik şüphesi ile gittiğimde de bana tam kan idrar testlerini de yapmışlardı zaten.Beni aramadı kimse, hiç gitmedim sağlık ocağına özele gidiyorum ondan mı acaba
Bende özele gidiyorum kuzum, hatta onu da sordum ben özele gidiyorum gerek vat mı dedim tabi takip etmemiz gerek dediBeni aramadı kimse, hiç gitmedim sağlık ocağına özele gidiyorum ondan mı acaba
Benimde kese 7+2 bebek 6+5 ti doktor normal bişey olmaz dediiKızlar bebeğim sata göre 8 haftalık. Bugün doktor bebek 6 haftalık dedi. Kalp atışı var ama yavaşmiş. Ölebilir dedi. 10 gün önce de kese küçük ve düşük riski var demişti progestan başlamıştı. Bugün kalp atışını duyduk şükür yavaş da olsa. Size de kalp atışı yavaş dendi mi ya da böyle birini duydunuz mu moralim çok bozuldu.
Canım Allah inşallah yavrunu sana bağışlar Anneme benim için demişler zamanında kalp atışları zayıf diye tabi o zamanlar pek hastaneye falan gitmedikleri için ayrıntısını bilmiyorumKızlar bebeğim sata göre 8 haftalık. Bugün doktor bebek 6 haftalık dedi. Kalp atışı var ama yavaşmiş. Ölebilir dedi. 10 gün önce de kese küçük ve düşük riski var demişti progestan başlamıştı. Bugün kalp atışını duyduk şükür yavaş da olsa. Size de kalp atışı yavaş dendi mi ya da böyle birini duydunuz mu moralim çok bozuldu.
İlacı kullan içini ferah tut. İnşallah iyi olur kal atışı varsa bir umut var. Benimkinin hiç yoktu onda bile progesteron iynesi ilaci kullanmisdim doktor kalbi ata bilir demisdi. Amma atmadi. Amma sende var inşallah daha güzel olurKızlar bebeğim sata göre 8 haftalık. Bugün doktor bebek 6 haftalık dedi. Kalp atışı var ama yavaşmiş. Ölebilir dedi. 10 gün önce de kese küçük ve düşük riski var demişti progestan başlamıştı. Bugün kalp atışını duyduk şükür yavaş da olsa. Size de kalp atışı yavaş dendi mi ya da böyle birini duydunuz mu moralim çok bozuldu.
bende hem gidiyordum hem evde aldığım cihazla kendim yapıyordum hiç sormadım da bi soralım benceKızlar lazer öneriyor mu doktorlar acaba.ben uzun yıllardır gidiyorum nadir de olsa.Nadıl yapıcaz bu lazer işini
Doktorlar ayrılıyor bu konuda maeslef.kimi devam zarar olmaz kimi de asla önermiypr.bende hem gidiyordum hem evde aldığım cihazla kendim yapıyordum hiç sormadım da bi soralım bence
Aynen hepsi farklı şeyler söyleyince kime inanacağımızı şaşırdık benim gebelikten önce de gebelikten sonrada düzenli gittiğim doktorum geçen gün dış gebelikten şüphelendi oysa ki ilk baktığında keseyi gördüğü zaman çok iyi sağa yerleşmiş felan demişti 3 gün sonra tekrar gittim dış gebelik olarak kabul edebiliriz çok sağda dedi aşırı korktum başka bir doktora gittim başka hastane de o gayet iyi içerde dış gebelik değil dedi. Şimdi benimde iyice kafam karıştı o doktor beni korkutunca kime devam etsem bilemedimDoktorlar ayrılıyor bu konuda maeslef.kimi devam zarar olmaz kimi de asla önermiypr.
İyice araştır canım.Tecrğbeli hekim önemli.ve bilindik marka hastaneler varsa bak derim.ben memoriale gicenşykrum dbakırdayım ordan devam ederm inşallahAynen hepsi farklı şeyler söyleyince kime inanacağımızı şaşırdık benim gebelikten önce de gebelikten sonrada düzenli gittiğim doktorum geçen gün dış gebelikten şüphelendi oysa ki ilk baktığında keseyi gördüğü zaman çok iyi sağa yerleşmiş felan demişti 3 gün sonra tekrar gittim dış gebelik olarak kabul edebiliriz çok sağda dedi aşırı korktum başka bir doktora gittim başka hastane de o gayet iyi içerde dış gebelik değil dedi. Şimdi benimde iyice kafam karıştı o doktor beni korkutunca kime devam etsem bilemedim
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlısı olsun. Allah sevinç nasip etsinİlacı kullan içini ferah tut. İnşallah iyi olur kal atışı varsa bir umut var. Benimkinin hiç yoktu onda bile progesteron iynesi ilaci kullanmisdim doktor kalbi ata bilir demisdi. Amma atmadi. Amma sende var inşallah daha güzel olur
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimCanım Allah inşallah yavrunu sana bağışlar Anneme benim için demişler zamanında kalp atışları zayıf diye tabi o zamanlar pek hastaneye falan gitmedikleri için ayrıntısını bilmiyorum
Sağ tarafimda canim nerdeyse devamli kendini hissettiren bir agri. Gun icinde artarak devam ediyor. Dayanilmayacak seviyede degil ama devamli olarak varCanım kaşık ağrın nasıl benim başlarda ara ara giriyordu şuan sürekli hissetiriyor seninde mi öyle
Aynen canım haklısın bakayım bir şimdilik 2sine gidiyorum birine karar verene kadarİyice araştır canım.Tecrğbeli hekim önemli.ve bilindik marka hastaneler varsa bak derim.ben memoriale gicenşykrum dbakırdayım ordan devam ederm inşallah
Onun adı yolk canım bebekle beraber oluşan bisey zamanla küçülüyor Google araştırBilmiyorumki videoya çektim baştan sona hep böyle iki tane var ama bişey demedi sadece üstekinin kalp atışını dinledik