Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle gel canım inşallahGünaaaydınnn 1 saate doktor randevum var karnıma ağrılar girdi kalbim küt küt neden bilmiyorum çok gerginim bana şans dileyin
Prag’da yaşıyorumNerde yaşıyorsun canım
Anlafım canım çok teşekkür ederimEndişe etme alttan muayene ediliyor. Benimde kese görme de karından goremedi alttan baktı. Hatta bazı durumlarda cinsiyet zamanı da alttan bakılıyor. Kendini muayene esnasında kasma rahat ol. Uygun olmasa asla yapılmazdı ama bakılıyor yani. Bazı kişilerin düşük riski oluyor o durumlarda önerilmez belki o ayrı
Merhaba, bu benim ilk hamileliğim bence bazı şeyleri bilmeyip danışmam gayet normal diye düşünüyorum ayrıca annemin beni korkutmasıyla danışmak için buraya yazdığımı da söylemiştim halbuki çoğu kişi sağolsun yardımcı oldu yargılamak yerinemerhaba kızlar. Altdan muayene cok normal bisey neden bu kadar cekniyosunzu ki. Orda nasil oluyor bilmiyorum amma bizde her defasinda basina yeni koruyuci acim takiyor bide sadece ucunu içeri sokuyor. Vede zaten ilişkiye girmek gibi bisey hatta ondan daha az. İlişkiyr girmiyomusunuz? 9 ay girmiyecekmisiniz?. Geçen biri yazmışdı doktor 3 ay izin vermedi o ne demek ya ilişkiye girmek anneyede bebegede çok iyi geliyor sağlık acısından bir tek son ay olmaz dogum riskinden.
Rica ederim. Danis tabi bir çoğumuzun ilk gebeliği sorarak tecrübe ederek öğreniyoruz zaten. Muayene olduğun doktora da aklındaki herseyi sor. Tatmin olmadığın içine sinmeyen durumlarda başka doktora da danış. Güzel düşün güzel olsunPrag’da yaşıyorum
Anlafım canım çok teşekkür ederim
Merhaba, bu benim ilk hamileliğim bence bazı şeyleri bilmeyip danışmam gayet normal diye düşünüyorum ayrıca annemin beni korkutmasıyla danışmak için buraya yazdığımı da söylemiştim halbuki çoğu kişi sağolsun yardımcı oldu yargılamak yerine
canım benım bı arakdasım gıtmıstı bıldırım yaptırmıs, rutın testleer yapmıslar ..Kızlar sağlık ocağına gittiniz mi.4+5 im.henüz kendi doktoruna gitmedim.sağlık ocağına gidip bildirmek gerekir mi şuan
hiç korkma tup bebekte ozellık 12.haftaya kadar alttan muayene yapan doktorlar cok fazla.Prag’da yaşıyorum
Merhaba, bu benim ilk hamileliğim bence bazı şeyleri bilmeyip danışmam gayet normal diye düşünüyorum ayrıca annemin beni korkutmasıyla danışmak için buraya yazdığımı da söylemiştim halbuki çoğu kişi sağolsun yardımcı oldu yargılamak yerine
Banada öyle daha mantıklı geliyor kalp atışı sonrasıcanım benım bı arakdasım gıtmıstı bıldırım yaptırmıs, rutın testleer yapmıslar ..
bazılarıda ozellıkle kalp atısı sonrası gelın bıldırım yapın dıyorlar
Bizim gibi transfer ile hamile kalanlara rahim kasılmalarından ötürü ilk 3 ay cinsellik yasak.merhaba kızlar. Altdan muayene cok normal bisey neden bu kadar cekniyosunzu ki. Orda nasil oluyor bilmiyorum amma bizde her defasinda basina yeni koruyuci acim takiyor bide sadece ucunu içeri sokuyor. Vede zaten ilişkiye girmek gibi bisey hatta ondan daha az. İlişkiyr girmiyomusunuz? 9 ay girmiyecekmisiniz?. Geçen biri yazmışdı doktor 3 ay izin vermedi o ne demek ya ilişkiye girmek anneyede bebegede çok iyi geliyor sağlık acısından bir tek son ay olmaz dogum riskinden.
Bende tedavili gebelik yasadim iki kere hic birinde yasaklamadi doktorum eğer rahim genişliyi ve boy kısalığı yoksa birlikte olmak cok normal çok iyi. Tup bebek ola bilir. Amma bence normal gebelikse kısıtlamamak lazımHayir ilişki doğal gebelikse eğer yapılabilir ama tedavili gebeliklerde doktorun izin verdiği sure içinde yapabilirsin. Özellikle tüp bebek yöntemi ile gebe kalanlarda ilk üç ay yasaklanabiliyor. Hatta gebelik oluşumunda öncesinde de. Yanlış yönlendirme olmasın okuyanlara. Gerçi tedavi uygulayan kişiler bu durumlar konusunda bilinçli
Genel olarak 3 ay yasaklıyor doktorlar, normal de olsa tedavı ıle de olsaBizim gibi transfer ile hamile kalanlara rahim kasılmalarından ötürü ilk 3 ay cinsellik yasak.
Bende aynen sizin gibi oluyorum som zamanlar tedirginimmmKızlar selam 5+5im karın kasık bel ağrılarım ara ara girip çıkıyor adet ağrısı gibi hala. Göğüs hassasiyetim de azaldı gibi. Bulantım yok gibi ama ya bazen iş çıkışı arabada bulanıyor sadece, normal mi bu sizce bulantısı olmayan var mı benim gibi? Bunlar normal mi sizce göğüs hassasiyetim de azalınca korktum. Normalse nazar etmeyeyim ama
Bende makyaj yapıyorum sizin gibi . Lazer islemi amma benim lazercim kesinlikle olmaz dedi bana ilk üç ay . Ojede kullanmiyorum diye sıkıntı değil benim için zaten bencede o kadar gerekli degilse yapmamakta fayda varBen oje konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum, açık alanda sürme ya da çıkarma işlemi yapılırsa bir problem olmaz bence. Dr. Banu Çiftçi de videolarında sıkıntı olmadığını söylüyor. Lazer içinde aslında bence hiçbir zararı yok. Lazer zaten deri üzerine yapılan bir işlem. Ama hamilelikte zaten hormonlar çoşuyor çoğu kez lazer işlemi boşa olmuş oluyor. Durduk yere hem kafayı bulandırmanın hem de işe yarama ihtimali düşük bir işlemi yaptırmak mantıklı gelmiyor. Ben makyajda yapıyorum çok abartılı fondötenler falan kullanmıyorum ama göz makyajı ruj allık kullanıyorum çok abartmamak gerek diye düşünüyorum
Canım ben seni yargilamadimki yalnış anlama gerçekten ben içini rahatlatmak için demişdim özür dilerjm. benim de ikinci gebeliyim amma bebeğim yok halaPrag’da yaşıyorum
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, kusuruma bakma ben yanlis anlamisim :)Canım ben seni yargilamadimki yalnış anlama gerçekten ben içini rahatlatmak için demişdim özür dilerjm. benim de ikinci gebeliyim amma bebeğim yok hala
Cihazım dandik demiyorlar da ne kadar rahat bir anneye ölümden bahsedebiliyorlar.Küçük dedi sadece boyut söylemedi.kalp atışı gelismis inşallah bayramdan sonra normale döner. Bugün başka bir doktora daha gidicem