2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Al benden de o kadar, evden çalışıyorum ve o kadar halsizim ki. Uyukluyorum ara ara. Uzanayım dedim yarım saat uyumuşum. Bir de duygusallık had safhada. Eşimle kavga ettim evleneli 1,4 sene oldu, memleketime gidemedim bu bayramda diye. O kadar kötüyüm ki. Ağladım sonrasında. Eşim de gebeliği düşünüyor ama uçakla gidilirdi ya. İstemedi işte. Çok moralim bozuk.
Endişe ediyordur kavga etme canım o da sizi düşünüyor bebişle 🙏🏻 ben de normalde çok uçağa biniyorum ama hep korkarım o yüzden bi yere gitmeye yemedi benim 🙈 panik olurum kasarım kendimi diye korktum bu yıl hiçbir yere gitmem diyorum korkudan 🙏🏻
Moralini bozma bol bol dinlenirsin kendine ayır bu dönemleri

Herkese merhaba, 13 mayıs son reglimdi 13 hazıranda sabah test yaptım pozitif cıktı o aksam kan verdim 370 cıktı betam 2 gün sonra tekrar kan verdim 1062 cıktı. ertesi gün doktora gittik ama kese görünmedi doktorum kalınlasmanın cok iyi olduğunu herşeyin iyi gittiğini haftaya perşembe cuma gelirsen keseyi görme ihtimalimizin daha yüksek olduğunu söyledi. Heyecandan günler zor geciyor bayramda giriyor araya, aynı zamanda oldugumuz varsa keseyi gördünüz mü gittiğimde 5+5 olcagım, kalp atışı duyma ihtimalimiz olur mu ?
merhaba son adet tarihimiz aynı mayıs 13 bende keseyi net görmek için pazartesi günü için randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar alttan muayne konusunda tedirgin oluyor musunuz yani temiz olup olmaması açısından? Ben 2 ay önce lazere başlamıştım şimdi mecbur yarıda bıraktım hamileliğin ilerleyen zamanları için çok geriliyorum çünki çok zor olacak o göbekle😔
Ben lazere gittim azaldı ama devam etmedim bir kaç aydır jiletle alıyorum suan haftada bir , alttan muayenede en rahat hastası ben oluyorum doktorların şak diye açıyorum 😅
göbüş çıkınca alabildiğim kadar alırım daha da büyük olunca eşim ben alırım dedi ya ahahahaha bilmiyorum napcam

Evet lazere ara vermek lazım. Zaten hormonlar sağolsun lazerde biten yerler bile coşacak tekrar 😅 olsun yine gideriz o sorun değil. Ben açıkçası biraz geriliyorum ama sonra diyorum ki her gün bir sürü insan muayene ediyor hekimler bişey olmaz 😅 kıl tüy açısından soruyorsanız evet ileri haftalarda görmek pek mümkün olmucak 😅
Bende 1 tane kıl tüy kalmışsa rezil olacakmışım gibi geliyor sonra diyorum ki onlar kim bilir neler görüyodur🙈 ama çekincesi geçmiyor işte insanın bir de göbekli halimizle yandık yani😅
Ben lazere gittim azaldı ama devam etmedim bir kaç aydır jiletle alıyorum suan haftada bir , alttan muayenede en rahat hastası ben oluyorum doktorların şak diye açıyorum 😅
göbüş çıkınca alabildiğim kadar alırım daha da büyük olunca eşim ben alırım dedi ya ahahahaha bilmiyorum napcam
Şimdi tekrarjilet vurunca uyanacak birde üstüne arkadaşın dedigi gibi hormonlardan coşacak kıllartüyler 😅 valla eşim alcak olsa korkabilirim ben zor çünki🤣

Bende 112 deyim perişan oluyorum bazen korkuyorum da nöbet baya zorlayıcı ambulansta daha bi zor
Allah kolaylıkk versin bi kere hasta sevkine gitmiştim hiç gebelik falan yokken hatta 2 sene olmuştur onda bile midem mahvolmuştu, Allah yardımcınız olsun 🙏❤️

Bende 1 tane kıl tüy kalmışsa rezil olacakmışım gibi geliyor sonra diyorum ki onlar kim bilir neler görüyodur🙈 ama çekincesi geçmiyor işte insanın bir de göbekli halimizle yandık yani😅

Şimdi tekrarjilet vurunca uyanacak birde üstüne arkadaşın dedigi gibi hormonlardan coşacak kıllartüyler 😅 valla eşim alcak olsa korkabilirim ben zor çünki🤣
Valla hiç utanılacak bisey değil hastalıkta sağlıkta ☺️ aldırırım ben sanırım ona rahatça ona lazım olsa bende ondan alırım ❤️ hamileyken zaten lazer asla önermiyor doktorlar salıcaz mecbur 🥲🥲 ağda bir düşündüm ama o da kasılmalara yol açıyormuş ve zaten lazere devam ederim bebekten sonra

Kızlar alttan muayne konusunda tedirgin oluyor musunuz yani temiz olup olmaması açısından? Ben 2 ay önce lazere başlamıştım şimdi mecbur yarıda bıraktım hamileliğin ilerleyen zamanları için çok geriliyorum çünki çok zor olacak o göbekle😔
Ben jiletle yapıyorum canım mecbur ağdayı pek önermiyolar gebelikte

X