2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerim 🥺 iki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
ya ben çalışıyorum ve günlük min. 10.000 adım oluyor daha dinlenemedim bayramı bekliyorum. çok hızlı hareket etmemeye çalışıyorum ya bakalım Allahım korusun

Kimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerim 🥺 iki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Ben calisiyorum 8-5. Gunluk 1 saate yakin da yuruyus yapiyorum yavas modda. Yorgunluk vs yok ben de henuz ama kasık agrim devam ediyor benim. Onun verdigi stres dısinda iyiyim cok sukur😊

Evet gösterdiğin o resimde bit kadar minicikti belli belirsiz bir tane kese suan masallah aynı boyutta kocaman iki kese içi de dolu 😍😍 nadir bir olay iki kez yumurtlamışsın bu ay 🥰😍 tüp bebek değil dimi çünkü çok nadir olurmuş doğal yoldan
Tüp bebek canım , çift embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş 😍
Oooo hayirli olsun. Maşallah 🥳🥳 Rabbım sağlıkla hayırla zamanında dogmalarini nasip etsin. Onlari size sizi onlara bağışlasın inşallah amiin ❤❤🤗🥳🥳
Amin canım , çok teşekkürler 🙏🏻 Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Yaaayaaaaa süper 🥰🥰🥰Hayırlı uğurlu olsun canım.Femara falan kullanmışmıydın sen de
Çok teşekkür ederim , hayır kullanmamıştım. Tüp bebek benimkiler.
maşallaaahhh canım saglıkla gelsınler, kac haftalıksın :KK200:
Amin canım , 5+4 ☺️

Tüp bebek canım , çift embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş 😍

Amin canım , çok teşekkürler 🙏🏻 Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Çok teşekkür ederim , hayır kullanmamıştım. Tüp bebek benimkiler.

Amin canım , 5+4 ☺️
Maşallah Süphan Allah kuzu🤲🐣🧿❤️

IMG_7236.png

Kızlar şükür bende kalp atışını dinledim geldim geç döllenmeydi zaten kese 7+2 bebek 6+5 ama önemli değil dedi acaba sonra bebek büyüyük keseye yetişirmi ya birde ultrasondaki bebegin alt kısmındaki ne oluyo tam olarak😂

Eki Görüntüle 3264812
Kızlar şükür bende kalp atışını dinledim geldim geç döllenmeydi zaten kese 7+2 bebek 6+5 ama önemli değil dedi acaba sonra bebek büyüyük keseye yetişirmi ya birde ultrasondaki bebegin alt kısmındaki ne oluyo tam olarak😂
Bu karından mı vajinal mi bakıldı canım 😍🙏🏻
Masallahhh bizlere de duymak nasip olsun

Bilmiyorumki videoya çektim baştan sona hep böyle iki tane var ama bişey demedi sadece üstekinin kalp atışını dinledik
Tek yumurta ikizleri tek kesede mi oluyodu acaba bende ikizmi diye düşündüm. Ama bi sey diyemedim 🤩 Rabbım sağlıkla zamanında kavuştursun amin

X