2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Son adet tarihim=22.05.2023 yaş=24 ilk çocuk kese ve kalp atomuna daha bakılmadı. İlk beta 127.8 ikinci betam 615.2 benide eklersen sevinirim canım şubat annelerine

Bebegim bi tek anti toxoplazma ıgg ve ıgm ikiside negatif. Sanırım birinin pozitif olması gerek
Ay hayırrrr aslaaaa toksoplazma ikisi de hepimizde negatif çünkü hiç bu hastalığı geçirmedik
Yıkanmamış sebzelerden geçen bir hastalık aynı zamanda hayvanlardan da geçebiliyor kedi kumundan geçebilen bir hastalık ikisinide zaten negatif olması gerek biri pozitif olursa geçmişte geçirdiğimizi gösteriyor bunun aşısı yok geçmişte geçirmemiz de iyi bir şey değil vücudumuzda virüsünün kalması demek o yüzden negatif olması lazım ikisinin

Son adet tarihim=22.05.2023 yaş=24 ilk çocuk kese ve kalp atomuna daha bakılmadı. İlk beta 127.8 ikinci betam 615.2 benide eklersen sevinirim canım şubat annelerine
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğimiz hemen ekliyorum

Ayyy kristiii yemin ederim içime su serptin kafayı yemek üzereydim kendi kendimi susturmaya çalışıyorum sabahtan beri bebeğim iyi ben iyiyim hiç bir sorun yok herşeyin bir çözümü var diye diye dolandım evde

Kendi doktoruna sor bence , hemen 1 gün kullanıp bırakma 2-3 devam et diyebilir belki
Merhaba kizlar, bu progestanla ilgili benim de biraz kafam karisti. Doktorum ultrason goruntulerine bakarken hersey normal demisti. Ama kasık agrilarim oldugunu soyleyince kullan dedi. Bu kasık agrilari normal mi yoksa endise edilecek bir durum mu anlayamiyorum. Doktor normal endise etme demiyor, ama ultrasona baktiginda endise edilecek bir durum oldugunu da soylemiyor. Kullanip kullanmamak da onemli degil aslinda ama su an endise edecegim bir durum var mi yok mu onu bilememek kotu

Kızlar bu progestanı ne kadar kullanıyoruz kahverengi akıntım vardı bugün gelmedi durmuş gibi. Kullanmaya gerek var mı acilde ki doktor lekelenme bitinceye kadar kullan dedi. Pratisyen olunca pek güvenemedim
Bana doktorum vermemesine ragmen ben gittim aldım hala kullanıyorum bi zararı yok aksine faydası var

Bir de guatr degerim biraz yuksek cikmis, bayramdan sonra ona tekrar bakalim dedi. Ama bu tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum. Ne gibi tehlikeleri vardir, ne gibi sonuclari olur fikri olan var mi?

Kızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim

Kızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim
canım valla sabah kahvaltıda bir bardak çay içiyorum öğlene doğruda yarım bardak filtre kahve doktora daha sormadım bakalım ne diyecek ama şuan günlük rutinde devam ediyorum sadece kaşar çok faydalıymış her sabah onu yiyorum birde kuruyemiş işte badem fındık 30-40 adet 11 gibi yeme çalışıyorum

Kızlar moralim çok bozuk dün hafif kahverengi akıntım oldu demiştim size bugün doktoruma gittim ultrasondan baktı sonra vajinal bakmak istedi bebek çok sağa yerleşmiş biz bunu dış gebelik olarak kabul ediyoruz ama şuan kesin bişey diyemem sadece çok sağda felan dedi pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum bilen biri var mı aranızda

Cayi çok çok açık iciyorum sadece kahvaltida. Kahve bağımlısı olan biriyim fakat transfer sonrasi azalttım haftada 2 bazen 1 fincan içiyorum. Makine kahvesi içersen şu ile seyreltip içebilirsiniz.(başka merak edenler icin). kafeinsiz kahveleri bilmiyorum fakat bi kaç kişi günlük içtiğini belirtmişti. Cay kahve genelde aldığımız vitamin minarellerin vucutta emilimlerinde olumsuz etkilediği için gebelikte onerilmiyor. Özellikle demirinize baktirin sıkıntı çıkarsa da günlük üzüm yada dut pekmezi tüketin pekmez çok faydalı

Çay hiç içmiyorum doktorum bitki çayı asla önermedi kafeinsiz turk kahvesi günde 2 tane içiyorum birde iqos heets sigara içiyorum kahveyle icmemem gerek biliyorum ama henüz bırakamadım

Cevizi de eklemelisin. ayrıca hanimlar tam mevsimi semizotu tüketin yogurtlu cevizli salata olarak özellikle. Bebek için faydasına inanamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…