2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
tsh 3kusur cok fazla yuksek degıl ama takıp edılmedı,
gebelıkte tsh yukselıyor 4 uzerı olunca ılac verılıyor dahılıyeye gorunmek gerekıyor, ama cabuk dusuyor..
Tesekkurler biraz icim rahatladı
Buarada kızlar bileniniz var mı sağlık ocağında bu sonuçları doktoruma gostermek istiyorum ama randevu mu almak gerek yoksa öğleden sonra gidebiliyormuyum öylece

ya teşekkür ederim iki gündür internette yazan şeylerden artık olumsuz düşünmeye başlamıştım

Tesekkurler biraz icim rahatladı
Buarada kızlar bileniniz var mı sağlık ocağında bu sonuçları doktoruma gostermek istiyorum ama randevu mu almak gerek yoksa öğleden sonra gidebiliyormuyum öylece
ne demek sıkmayın canınınızı :)
bızım saglık ocagı randevulu calısıyor ama her yer aynı mı bılemıyorum

ya teşekkür ederim iki gündür internette yazan şeylerden artık olumsuz düşünmeye başlamıştım
Hic bir zaman allahtan umud kesme güzel düşün dua et. Her insan nasıl birbirinden farklıysa yaşadıklarımız da farklı olacaktır. Olumlu olumsuz hersey bizler için fakat hiç bi sey kesinlesmeden kendini harap etme. Üzülürsen de kendine kızma hormonlar bizi alt üst ediyor zaten

bende dün verdim bugün 12 de çıkıcak heyecanla değerimi bekliyorum :)

Canım tesekkur ediyorum sanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkide
Bebekken olduğumuz aşılar sebebiyle bazıları kırmzı değer görünür benim de öyle çok normal bağışıklık var demek

Herkese merhabalar, 5+2 deyim. Kendimi cok huysuz ve sabirsiz hissediyorum. Hormonlara bagliyorum ama var mi bu tur seyler yasayanlar merak ettim.

240 olması lazımken daha fazla yükselmiş güzel yükselmiş sıkıntı yok canım. O dediğin testlerde de birinin pozitif birinin negatif çıkması lazım bağışıklık pozitif şuan olmaması gereken de negatif. Folat dediğin de folik asit kullanıyorsan ondan fazla çıkmış olabilir dozunu düşürür belki doktorun

Simdi sen diyince baktim bebeğim evet 4 değerden biri pozitif biri negatif bir tek anti toxoplazma igg ve ıgm ikisi de negatif çıkmış.

Kızlar dün doktorum dedi ya ağrın olursa kanaman olursa hemen gel diye bebeğim bunu duyunca ağrıtmayı kesti hic ağrım yok olan sızlama bile geçti bence dış gebelik değil cihaz dandik
Özel hastane ama kusadasındayım küçücük yer özel hastane de küçük burada.. minnosumu göreceğime inanıyorum yarın
Progesteron değeri 16.80 çıkmış
Beta 4800
Çok güzel yükselmiş progesteron da güzel çıkmış rahim de masallah çok iyi kalınlıktaydı
İçimde bir his rahimde diyor
Mesela ben sağ tüpte ağrı var sanıyordum bir anda sol tüpte ağrı başlıyor dönüyor herkes dedi ki o rahim ağrısı oralara vuruyor rahim genişlediği için farklı noktalarda hissettiriyor olabilir
en olmadı izmirde iyi bir yere giderim perşembe görünmezse

Herkese merhabalar, 5+2 deyim. Kendimi cok huysuz ve sabirsiz hissediyorum. Hormonlara bagliyorum ama var mi bu tur seyler yasayanlar merak ettim.
Elbette bence çok normal. Bir an önce kalp atışı duyulsun her şey rayına otursun sağlıklı bir şekilde gebelik ilerlesin hatta doğsun istiyorum merak bence normal bu hisler sabırsızlık falan
evet canım benim kesinlikle öyle benim de çok ilginç ağrılarım var.

Bence o gördüğü küçücük şey keseydi sen içini rahat tut bebişim her şey yolunda gidiyor bence. Bu bebelerin tekmeleri hissedene kadar böyle evhamlı olcaz o kesin

Bence o gördüğü küçücük şey keseydi sen içini rahat tut bebişim her şey yolunda gidiyor bence. Bu bebelerin tekmeleri hissedene kadar böyle evhamlı olcaz o kesin
Bence de o keseydi canım yavrularımız bir gösterseler kendilerini valla rahat bırakıcaz söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…