- 8 Aralık 2019
- 2.562
- 2.936
- 32
Tesekkurler biraz icim rahatladıtsh 3kusur cok fazla yuksek degıl ama takıp edılmedı,
gebelıkte tsh yukselıyor 4 uzerı olunca ılac verılıyor dahılıyeye gorunmek gerekıyor, ama cabuk dusuyor..
ya teşekkür ederim iki gündür internette yazan şeylerden artık olumsuz düşünmeye başlamıştımMerhaba. Beni beta 5000 lerde cikti dun ve kese hayali cikti net görüntü alamadık. Herkeste farklı oluyor. Benim degere göre karından görünmesi gerekirken vajinalde çok az göründü. Sıkıntı etme biraz daha büyüsün
ne demek sıkmayın canınınızı :)Tesekkurler biraz icim rahatladı
Buarada kızlar bileniniz var mı sağlık ocağında bu sonuçları doktoruma gostermek istiyorum ama randevu mu almak gerek yoksa öğleden sonra gidebiliyormuyum öylece
Hic bir zaman allahtan umud kesme güzel düşün dua et. Her insan nasıl birbirinden farklıysa yaşadıklarımız da farklı olacaktır. Olumlu olumsuz hersey bizler için fakat hiç bi sey kesinlesmeden kendini harap etme. Üzülürsen de kendine kızma hormonlar bizi alt üst ediyor zatenya teşekkür ederim iki gündür internette yazan şeylerden artık olumsuz düşünmeye başlamıştım
Kızlar günaydın17 hazirandan(gece 11de verdim kanı) 20 hazirana betam 80den 319a yükselmiş iyi mi sizce. Son verdiğim sağlık ocağı doktor birkaç test daha yaptıda bazılarının sonuçları beni korkuttu bugün gidip soracağım
Bebekken olduğumuz aşılar sebebiyle bazıları kırmzı değer görünür benim de öyle çok normal bağışıklık var demekCanım tesekkur ediyorumsanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkide
Canım pozitif olanlar normal zaten de birde negatif olanlar var işte onlar beni korkutuyor.Bebekken olduğumuz aşılar sebebiyle bazıları kırmzı değer görünür benim de öyle çok normal bağışıklık var demek
Bana da öğlen 2de çıkar dediler ama sabah 8 gibi falan çıkmıştı sanırım inşallah güzel sonuçlar ve değerlerle gel canımbende dün verdim bugün 12 de çıkıcak heyecanla değerimi bekliyorum :)
Teşekür ederim canım şimdi gidip soracağımDüşük olmaması için kullanılıyor genelde. Bi kaç gün devam et korkma zarari olmaz. Yada doktoruna gider danisirsin cuma günü devam et kullanmaya
aynen canım tek beta işte beta değerini cuma günü asistana atıcam oda randevu oluşturacak bir de tek folik asit alıyorum kadarBana da öğlen 2de çıkar dediler ama sabah 8 gibi falan çıkmıştı sanırım inşallah güzel sonuçlar ve değerlerle gel canımsadece beta mı baktırdın
240 olması lazımken daha fazla yükselmiş güzel yükselmiş sıkıntı yok canım. O dediğin testlerde de birinin pozitif birinin negatif çıkması lazım bağışıklık pozitif şuan olmaması gereken de negatif. Folat dediğin de folik asit kullanıyorsan ondan fazla çıkmış olabilir dozunu düşürür belki doktorunKızlar günaydın17 hazirandan(gece 11de verdim kanı) 20 hazirana betam 80den 319a yükselmiş iyi mi sizce. Son verdiğim sağlık ocağı doktor birkaç test daha yaptıda bazılarının sonuçları beni korkuttu bugün gidip soracağım
Ben maalesef çok sinirli ve agresifimHerkese merhabalar, 5+2 deyim. Kendimi cok huysuz ve sabirsiz hissediyorum. Hormonlara bagliyorum ama var mi bu tur seyler yasayanlar merak ettim.
Atsana bi değerleri bana biraz bilgiliyim şu kan tahlillerindeCanım pozitif olanlar normal zaten de birde negatif olanlar var işte onlar beni korkutuyor.
Simdi sen diyince baktim bebeğim evet 4 değerden biri pozitif biri negatif bir tek anti toxoplazma igg ve ıgm ikisi de negatif çıkmış.240 olması lazımken daha fazla yükselmiş güzel yükselmiş sıkıntı yok canım. O dediğin testlerde de birinin pozitif birinin negatif çıkması lazım bağışıklık pozitif şuan olmaması gereken de negatif. Folat dediğin de folik asit kullanıyorsan ondan fazla çıkmış olabilir dozunu düşürür belki doktorun
Elbette bence çok normal. Bir an önce kalp atışı duyulsun her şey rayına otursun sağlıklı bir şekilde gebelik ilerlesin hatta doğsun istiyorum merakHerkese merhabalar, 5+2 deyim. Kendimi cok huysuz ve sabirsiz hissediyorum. Hormonlara bagliyorum ama var mi bu tur seyler yasayanlar merak ettim.
evet canım benim kesinlikle öyle benim de çok ilginç ağrılarım var.Kızlar dün doktorum dedi ya ağrın olursa kanaman olursa hemen gel diye bebeğim bunu duyunca ağrıtmayı kesti hic ağrım yok olan sızlama bile geçti bence dış gebelik değil cihaz dandik
Özel hastane ama kusadasındayım küçücük yer özel hastane de küçük burada.. minnosumu göreceğime inanıyorum yarın
Progesteron değeri 16.80 çıkmış
Beta 4800
Çok güzel yükselmiş progesteron da güzel çıkmış rahim de masallah çok iyi kalınlıktaydı
İçimde bir his rahimde diyor
Mesela ben sağ tüpte ağrı var sanıyordum bir anda sol tüpte ağrı başlıyor dönüyor herkes dedi ki o rahim ağrısı oralara vuruyor rahim genişlediği için farklı noktalarda hissettiriyor olabilir
en olmadı izmirde iyi bir yere giderim perşembe görünmezse
Bence o gördüğü küçücük şey keseydi sen içini rahat tut bebişim her şey yolunda gidiyor bence. Bu bebelerin tekmeleri hissedene kadar böyle evhamlı olcaz o kesinKızlar dün doktorum dedi ya ağrın olursa kanaman olursa hemen gel diye bebeğim bunu duyunca ağrıtmayı kesti hic ağrım yok olan sızlama bile geçti bence dış gebelik değil cihaz dandik
Özel hastane ama kusadasındayım küçücük yer özel hastane de küçük burada.. minnosumu göreceğime inanıyorum yarın
Progesteron değeri 16.80 çıkmış
Beta 4800
Çok güzel yükselmiş progesteron da güzel çıkmış rahim de masallah çok iyi kalınlıktaydı
İçimde bir his rahimde diyor
Mesela ben sağ tüpte ağrı var sanıyordum bir anda sol tüpte ağrı başlıyor dönüyor herkes dedi ki o rahim ağrısı oralara vuruyor rahim genişlediği için farklı noktalarda hissettiriyor olabilir
en olmadı izmirde iyi bir yere giderim perşembe görünmezse
Bebegim bi tek anti toxoplazma ıgg ve ıgm ikiside negatif. Sanırım birinin pozitif olması gerekAtsana bi değerleri bana biraz bilgiliyim şu kan tahlillerinde
Bence de o keseydiBence o gördüğü küçücük şey keseydi sen içini rahat tut bebişim her şey yolunda gidiyor bence. Bu bebelerin tekmeleri hissedene kadar böyle evhamlı olcaz o kesin