- 4 Ağustos 2022
- 4.949
- 2.445
Evet kuzum yası büyük birine gittim dedim tecrübelidir diğer doktorum yeniydi birazAayy şükürler olsun kristiiiözele mi gittin
Ultrason fotoğrafı var mı hiç? Başka doktora da git lütfenKızlar kese çok sağa gitmiş diye şüphelendi doktor. Anlayamadım çok sağa gidince noluyor ki. Neden bu kadar sağa gitmiş rahimde şekil bozukluğu mu var felan dedi.
5+1 ama betam yüksektiAy cok sevindiimmmkaçıncı haftadasın insallah bende yarın görürüm
Evet var canım kese göründüğünde ultrason fotosu vermiştiUltrason fotoğrafı var mı hiç? Başka doktora da git lütfen
Benimde 4+5te kahverengi lekelenmem olmuştu 2 kere. Dün doktora gittim benim bir hafta öndeymiş yani benimde 5 haftalıkken oldu yerleşmeymiş yani kalp atışınıda duydum şükür5+4 de yerleşme kanaması olabilir mi
Bence başka bi doktora daha görünKızlar moralim çok bozuk dün hafif kahverengi akıntım oldu demiştim size bugün doktoruma gittim ultrasondan baktı sonra vajinal bakmak istedi bebek çok sağa yerleşmiş biz bunu dış gebelik olarak kabul ediyoruz ama şuan kesin bişey diyemem sadece çok sağda felan dedi pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum bilen biri var mı aranızda
Kalp atışını tam kaç günde duydunuz acabaBenimde 4+5te kahverengi lekelenmem olmuştu 2 kere. Dün doktora gittim benim bir hafta öndeymiş yani benimde 5 haftalıkken oldu yerleşmeymiş yani kalp atışınıda duydum şükür
Alttan baktı
Dün gittim normalde 6+1 haftalıktı ama erken döllenme olmuş 7+1 haftalıkmışKalp atışını tam kaç günde duydunuz acaba
Gözün aydın canım doktor çok önemli gerçektenAlttan baktıdaha net emin olmak için
Beni de 10 gün sonra çağırdıBu arada söyledim ama sanırım araya kaynadı kalp atışını listeye eklemeniz için 6+3 duyduk B Buffalosos
ben en son geçen hafta yaptırdım 15 inde 1062 ydi bi daha baktırmadım5+1 ama betam yüksekti
Maşallah canım benim ben doktorumdan memnunum ama cihazı çok eski atışı çok derinden duyduk hatta keseyi bulmakta bile zorlandı o kadar eski cihazdı sinirlerim bozulduArkadaşlar tsh baktıran varmı? Sonuçlarım çıktı hamilelikten önce tsh değerim 2.52ydi bugün 3.8 çıktı doktor yüksek dahiliye uzmanına git dedi. Sizin değerler kaç çıktı? Valla bugün benim için çok gergin bir gün. Hem dış gebelikten şüphelendi şimdi de bu tsh yüksekliği beni iyice kötü yaptı
Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
Bende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuş
Endişe etmeyin demekki vücudunuzun salgıladığı tiroid hormonu bebekle ikinize yetmiyor o yüzden takviye hormon ilacı veriyorlar mesela benim kendime de yetmiyor o yüzden ben 6 yıldır hergün ilaç kullanıyorum. Bebek oluncada daha çok ihtiyaç olduğu için doktor dozunu yükseltiyor duruma göre ayda bir bakıyorBir de guatr degerim biraz yuksek cikmis, bayramdan sonra ona tekrar bakalim dedi. Ama bu tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum. Ne gibi tehlikeleri vardir, ne gibi sonuclari olur fikri olan var mi?
Ooo baya yüksektir artıkben en son geçen hafta yaptırdım 15 inde 1062 ydi bi daha baktırmadımhayırlısı olur insallah