- 16 Ağustos 2021
- 16.842
- 16.622
yeşiilcay yasak canımKızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim
Lütfen fikri olan yazsın iyi mikızlar selam pazar akşam 65 ile öğrendim dün öğlen verdim (salı) 122 çıkmış normal mı sizce
İyi iyi sıkıntı yokLütfen fikri olan yazsın iyi mi
Yeşilçay içme canım benim doktor doğuma yakın içmeye izin veriyormuş ki doğum gerçekleşsin şimdi içersen düşük olur dediKızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim
Senin ağrın oluyordu değil mi? Pazartesiyi bekleme istersen cuma günü başka bir doktora daha gitKızlar moralim çok bozuk dün hafif kahverengi akıntım oldu demiştim size bugün doktoruma gittim ultrasondan baktı sonra vajinal bakmak istedi bebek çok sağa yerleşmiş biz bunu dış gebelik olarak kabul ediyoruz ama şuan kesin bişey diyemem sadece çok sağda felan dedi pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum bilen biri var mı aranızda
Kol ve bacaklarım ağrıyorduSenin ağrın oluyordu değil mi? Pazartesiyi bekleme istersen cuma günü başka bir doktora daha git
Canım başka doktora da git ben suan başka doktora geldim bekliyorum , tek doktorla teşhis iyi değil dünden beridir ben de ölüp dirildim resmen.. Allahım iyi sonuçlar nasip olsun minnosun iyidir rahimdeyse başka ultrasonu iyi birine gitKızlar moralim çok bozuk dün hafif kahverengi akıntım oldu demiştim size bugün doktoruma gittim ultrasondan baktı sonra vajinal bakmak istedi bebek çok sağa yerleşmiş biz bunu dış gebelik olarak kabul ediyoruz ama şuan kesin bişey diyemem sadece çok sağda felan dedi pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum bilen biri var mı aranızda
3 4 gün önce benimde 2 damla pede gelecek kadar kahverengi lekelenmem oldu devamında gün içerisinde sadece peçeteye belli belirsiz geldi aynı gün kesildi yani. Aynı akşam özelde acile girip beta baktırdım ve lekelenme olayını söyledim sıkıntı olmadığını söyledi bana doktor.Kızlar moralim çok bozuk dün hafif kahverengi akıntım oldu demiştim size bugün doktoruma gittim ultrasondan baktı sonra vajinal bakmak istedi bebek çok sağa yerleşmiş biz bunu dış gebelik olarak kabul ediyoruz ama şuan kesin bişey diyemem sadece çok sağda felan dedi pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum bilen biri var mı aranızda
Canım ben beta yukselisten pek anlamıyorum burada hep baska arkadaşlara soruyorum ama sanki iyi gibiLütfen fikri olan yazsın iyi mi
Tabiii iki güne bir %60 artış normal değer sayılıyorken seninki tam 2 kat artmışLütfen fikri olan yazsın iyi mi
ne bileyim 1,5 gün sonra verdim ya iyi gibi geldi mi gelmedi mi bilemedimCanım ben beta yukselisten pek anlamıyorum burada hep baska arkadaşlara soruyorum ama sanki iyi gibi
Biri geçirilmiş enfeksiyonu biri aktif enfeksiyonu gösterir. İkisi de negatifse içiniz rahat olsunBebegim bi tek anti toxoplazma ıgg ve ıgm ikiside negatif. Sanırım birinin pozitif olması gerek
Aayy şükürler olsun kristiiiTeyzelerim merhabaaaa
Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Ay cok sevindiimmmTeyzelerim merhabaaaa
Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Çok sevindim hayırlı olsunTeyzelerim merhabaaaa
ya maşallah boşuna üzdüler seni . Çok sevindim canım :)Teyzelerim merhabaaaa
Benim geçen kese çok ufak görülmüştü de tekrar bakacak bugün doktor umarım güzelce görünür benim de, ondan sordum