2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim
yeşiilcay yasak canım
cay kahve de bence cok ıcmemek lazım..
kafeınsız de olsa cok kacırma :)

Kızlar çay kahve içiyor musunuz kafeinsiz türk kahvesi aldım acaba kafeinsiz olunca daha çok içebiliyor muyuz. Birde ödem için Yeşilçay içsek zararı var mı bilemedim
Yeşilçay içme canım benim doktor doğuma yakın içmeye izin veriyormuş ki doğum gerçekleşsin şimdi içersen düşük olur dedi

Senin ağrın oluyordu değil mi? Pazartesiyi bekleme istersen cuma günü başka bir doktora daha git

Arkadaşlar gittiğim doktor ağrının olmasının cok normal oldugunu söyledi rahmin bu sürece hazırlandığını genislediğini bu yüzden ağrı kramp olabilir ama dayanamayacak gibi olan ağrılar problemli olur dedi. mesela reglyken olan siddetli ağrı iğne vurmadan geçmeyen ağrı gibiyde problem olabilir onun dışında vucut bu sürece hazırlanıyormus bu konuda kendimizi strese sokmayalım

Canım başka doktora da git ben suan başka doktora geldim bekliyorum , tek doktorla teşhis iyi değil dünden beridir ben de ölüp dirildim resmen.. Allahım iyi sonuçlar nasip olsun minnosun iyidir rahimdeyse başka ultrasonu iyi birine git

3 4 gün önce benimde 2 damla pede gelecek kadar kahverengi lekelenmem oldu devamında gün içerisinde sadece peçeteye belli belirsiz geldi aynı gün kesildi yani. Aynı akşam özelde acile girip beta baktırdım ve lekelenme olayını söyledim sıkıntı olmadığını söyledi bana doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…