Amin inşallah çok saolunçok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah
Aa hatırladımAnaç ana benanalıktan bezince değiştirdim
Ben aslan kükremesi öğrettim onu çıkarmaya çalışıyor bazenKızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
Domuz gribi salgını varmış çok fena. Geçmiş olsunEvet saolunarada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum. Ailecek hastalıktan dökülüyoruz bu ara korona mıdır nedir bela bi virüs geçmek bilmedi günlerdir hastanelerdeyiz
Oh oh şükürBugün nasıl olduysa oğlum öğlen 1 buçuk saat uyudu sanki gün yarıya inmiş gibi hissettim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Amin inşallah hepimize bol bol uykulu gecelerOh oh şükürdarısı uzun gece uykularına
Aa tamam canım tanıdım seniCanım isim değiştirdim sadece yoksa hep vardım neyse önemli değil
Benimki geçen haftaya kadar yapiuordu çok tatlıydıKızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
Kızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
Hpşgeldinnn ben de hatırladım tabi kiAnaç ana benanalıktan bezince değiştirdim
11 de uyandığında geri devam etmiyor mu illa kalkmak mı istiyorBenim tek uyku işe yaramadı kızlar bu defa akşam 9 da uyuduk 11 de uyandık 1 buçuğa geliyordu uyuduğunda.pek bir şey değişmedi
Bizde de işe yaramadı 2 uykuya geri donecem mecbur.Benim tek uyku işe yaramadı kızlar bu defa akşam 9 da uyuduk 11 de uyandık 1 buçuğa geliyordu uyuduğunda.pek bir şey değişmedi
Ağlamalı kalkmalar genelde ona işaret hızlıca geçer gider inşallahBizim de dün tek uyku ile 10.5 saat uykusuz kaldı resmen rekorunu kırdı, bu kadar saat uykusuz kaldıysa kesin güzel uyur dedim ve yanıldım yine defalarca kalktığım bir geceydi bide çığlık çığlığa yine diş geliyor galiba böyle çığlıkla kalkınca sonra bakıyorum ki bi dişi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?