2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Uyku duzensizligi bizdede var,gunduz tek uykuya dustugunde erken yatiyor ama aksama dogru cok huysuzlasiyor,iki uykuylada gec yatiyor..ne yapacagimi bilemedim.ama uykusuzluga alistim da ,birsekilde alisiyor insan bu duzene.yeme problemi daha buyuk sorun bizde..herseyi eliyle yemek istiyor..kasiktan nefret ediyor,benim yedirmeme agzini acmiyor..kafasini ceviriyor..cok tepkili..begenmedigini de yemiyor zaten..o kadar ugrasiyorum pankek turlerine enazindan kendi yiyebilir diye, sevmedimi,cok yumusak oldumu bosa gidiyor..corba,karisim hicbirsey yediremiyorum..eliyle yemeyi seviyor minnak minnak..tam bir blw gidiyoruz sanki ama buda cok zor inanin .kaşik reddinin varmiki bir cozumu.
Benim kizimda böyle yapıyor kısmen ama kaşığı kendi kullanmak istedigi icin reddediyor ben biraz tabağa koyup eline kasik veriyorum o öyle oyalanirken arada kendim veriyorum yemeğini öyle yediremiyorum. Yada parmağıyla yiyebilecegi sekilde hazırlamaya calisiyorum

Ben artık gündüz uykularına müdahale etmeye başlamaya karar verdim.Bugün uykusu çok geldi ilk uykusuna yatırmadım hala oyalıyorım 1 de yatırsam bakalım akşam nasıl olacak tek uyku yapcaz akşam daha erken uyumasını umuyorum

Ben artık gündüz uykularına müdahale etmeye başlamaya karar verdim.Bugün uykusu çok geldi ilk uykusuna yatırmadım hala oyalıyorım 1 de yatırsam bakalım akşam nasıl olacak tek uyku yapcaz akşam daha erken uyumasını umuyorum
Bende gündüzleri 1 kere uyutuyorum 13-14 civarında. Akşam da uyuması gereken saatte uykusu geliyor ama işte benim kızımın uykuyla arası yok bu gece berbatti yine.

Bende gündüzleri 1 kere uyutuyorum 13-14 civarında. Akşam da uyuması gereken saatte uykusu geliyor ama işte benim kızımın uykuyla arası yok bu gece berbatti yine.
Sebepsizce ağlıyor birkaç gündür sakinleştiremiyoruz da böyle çok acayip bir durumdayız.Gece uyumak da istemiyor 12 yi buluyor hiç böyle değildi.agladıgı için kendi yatağımıza alıyorduk dün ağladıktan sonra kendi yatağına koydum almadım geri orada döne döne uyudu ağlamadı da.Dün uyku ile ilgili bir kitap var ya aralığında gündüz uykularınının 3 buçuktan sonra yapılmaması gerektiği yazıyor en geç üç buçukta uyanılması gerektiğinden bahsediyor bugün öyle deneyeceğim 😫

Merhaba demir damlasını hangi marka kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz

Sebepsizce ağlıyor birkaç gündür sakinleştiremiyoruz da böyle çok acayip bir durumdayız.Gece uyumak da istemiyor 12 yi buluyor hiç böyle değildi.agladıgı için kendi yatağımıza alıyorduk dün ağladıktan sonra kendi yatağına koydum almadım geri orada döne döne uyudu ağlamadı da.Dün uyku ile ilgili bir kitap var ya aralığında gündüz uykularınının 3 buçuktan sonra yapılmaması gerektiği yazıyor en geç üç buçukta uyanılması gerektiğinden bahsediyor bugün öyle deneyeceğim 😫
Ben ne yaptıysam bu uykuya bir çözüm bulamadım inşallah sen bulursun. Şu sıralar çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz sanırım atak haftasındalar inşallah duzelirler.

Kızlar biz 3-4 gündür atesliyiz boğaz enfeksiyonuymuş iğne kullanıyoruz.Ve dün oğlumun poposu acayip şekilde birden kıpkırmızı pişik oldu.hafif bedeninde kabarcıklar olustu.bugün tekrar gittik doktora.vucutta enfeksiyon varken antibyotik tarzi ilaclar kullanirken yedikleri cok onemliymis aklinizda olsun.ben bilmiyordum hic bu konuyu.ve avakado yedirdim her zamanki gibi.meger asitli bu tarz meyveler zararliymis.bazilariniz belki biliyordur ama benim gibi bilmeyenler vardir diye yaziyorum.gece atesten bile uyumustuk ama bu pişik sancısı bizi dün gece surekli aglatti ve uyutmadi.ben yandim siz yanmayin🥲

Kızlar biz 3-4 gündür atesliyiz boğaz enfeksiyonuymuş iğne kullanıyoruz.Ve dün oğlumun poposu acayip şekilde birden kıpkırmızı pişik oldu.hafif bedeninde kabarcıklar olustu.bugün tekrar gittik doktora.vucutta enfeksiyon varken antibyotik tarzi ilaclar kullanirken yedikleri cok onemliymis aklinizda olsun.ben bilmiyordum hic bu konuyu.ve avakado yedirdim her zamanki gibi.meger asitli bu tarz meyveler zararliymis.bazilariniz belki biliyordur ama benim gibi bilmeyenler vardir diye yaziyorum.gece atesten bile uyumustuk ama bu pişik sancısı bizi dün gece surekli aglatti ve uyutmadi.ben yandim siz yanmayin🥲
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Klamoks bizde de aynı şeyi yaptı bir de pişik olduk antibiyotikle beraber ama yine de tedaviyi yarım bırakmadık tekrarlamasın boşa gitmesin diye 😩
Aynen bizde de pişik yaptı. Klamer yazdırdım doktora onun böyle yan etkileri olmuyor daha önce kullandım.

Aa ben hatırladım sizi ama çok uzun zamandır yoksunuz hiç nerelerdesiniz gitmeyin kalın burda 😂🌸
Evet saolun😊 arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum. Ailecek hastalıktan dökülüyoruz bu ara korona mıdır nedir bela bi virüs geçmek bilmedi günlerdir hastanelerdeyiz🤧

Evet saolun😊 arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum. Ailecek hastalıktan dökülüyoruz bu ara korona mıdır nedir bela bi virüs geçmek bilmedi günlerdir hastanelerdeyiz🤧
çok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah🌸🌸 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Boyle doydugu belli olmuyor doke saca yarisi yerde ne yedigi belli degil.herrseyde parmak besin olmuyor.umarim gecer🙏🏻

X