- 3 Şubat 2023
- 1.930
- 1.406
Amin inşallah çok saolunçok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok saolunçok geçmiş olsun geldi mi üst üste geliyor en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah
Aa hatırladımAnaç ana ben analıktan bezince değiştirdim
Ben aslan kükremesi öğrettim onu çıkarmaya çalışıyor bazenKızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
Domuz gribi salgını varmış çok fena. Geçmiş olsunEvet saolun arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum. Ailecek hastalıktan dökülüyoruz bu ara korona mıdır nedir bela bi virüs geçmek bilmedi günlerdir hastanelerdeyiz
Oh oh şükür darısı uzun gece uykularınaBugün nasıl olduysa oğlum öğlen 1 buçuk saat uyudu sanki gün yarıya inmiş gibi hissettim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Amin inşallah hepimize bol bol uykulu gecelerOh oh şükür darısı uzun gece uykularına
Aa tamam canım tanıdım seniCanım isim değiştirdim sadece yoksa hep vardım neyse önemli değil
Benimki geçen haftaya kadar yapiuordu çok tatlıydı şimdi ise kikir kikir gülüyo maşallahKızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
benimki de yapiyor bu aralar bir de köpeklerin hav hav yaptığını ogrendi surekli oyuncak köpek elinde hav hav diyip geziyor evdeKızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle
Hpşgeldinnn ben de hatırladım tabi kiAnaç ana ben analıktan bezince değiştirdim
11 de uyandığında geri devam etmiyor mu illa kalkmak mı istiyorBenim tek uyku işe yaramadı kızlar bu defa akşam 9 da uyuduk 11 de uyandık 1 buçuğa geliyordu uyuduğunda.pek bir şey değişmedi
Bizde de işe yaramadı 2 uykuya geri donecem mecbur.Benim tek uyku işe yaramadı kızlar bu defa akşam 9 da uyuduk 11 de uyandık 1 buçuğa geliyordu uyuduğunda.pek bir şey değişmedi
Ağlamalı kalkmalar genelde ona işaret hızlıca geçer gider inşallahBizim de dün tek uyku ile 10.5 saat uykusuz kaldı resmen rekorunu kırdı, bu kadar saat uykusuz kaldıysa kesin güzel uyur dedim ve yanıldım yine defalarca kalktığım bir geceydi bide çığlık çığlığa yine diş geliyor galiba böyle çığlıkla kalkınca sonra bakıyorum ki bi dişi çıkıyor