2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Kızlar saçma bir soru sorcam ama bebeği canavar gibi sesler çıkaran var mı kalın bir sesle 🫠

Evet saolun😊 arada girip bakıyorum ama pek yazmıyorum. Ailecek hastalıktan dökülüyoruz bu ara korona mıdır nedir bela bi virüs geçmek bilmedi günlerdir hastanelerdeyiz🤧
Domuz gribi salgını varmış çok fena. Geçmiş olsun

Arkadaslar cok tuhaf bir durum yasiyorum. Oglumun biberonu philips avent. Basligini parmagiyla disiyle oynaya oynaya yarmis. Ve sut inanilmaz fazla geliyordu. Dokuluyordu. Bugun gidip aynisindan aldim. Eve geldim basligi kaynattim temizledim guzelce. Sutunu verdim. Fakat dudagiba deger degmez farki anladi ve reddetti. Biraz sute buladim. Sut koksun diye. Hic bir sekilde olmadi. Tiksinir gibi reddediyor ve agliyor. Bunu yasayan oldu mu daha once?

Benim tek uyku işe yaramadı kızlar bu defa akşam 9 da uyuduk 11 de uyandık 1 buçuğa geliyordu uyuduğunda.pek bir şey değişmedi🫠

Bizim de dün tek uyku ile 10.5 saat uykusuz kaldı resmen rekorunu kırdı, bu kadar saat uykusuz kaldıysa kesin güzel uyur dedim ve yanıldım yine defalarca kalktığım bir geceydi bide çığlık çığlığa yine diş geliyor galiba böyle çığlıkla kalkınca sonra bakıyorum ki bi dişi çıkıyor

Bizim de dün tek uyku ile 10.5 saat uykusuz kaldı resmen rekorunu kırdı, bu kadar saat uykusuz kaldıysa kesin güzel uyur dedim ve yanıldım yine defalarca kalktığım bir geceydi bide çığlık çığlığa yine diş geliyor galiba böyle çığlıkla kalkınca sonra bakıyorum ki bi dişi çıkıyor
Ağlamalı kalkmalar genelde ona işaret hızlıca geçer gider inşallah

Kızlar sabah kahvaltısına pankek yaptım kızım çok beğendi bende beğendim güzel oldu. Tarif; 1 çay bardağı tam buğday unu, 1 çay bardağı su, yarım kahve fincanı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı pekmez, yarım muz. Karıştırıp orta kısık ateşte harika oldu.

X