2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba canım, ben laparoskopi oldum bir tüpümü aldırdım diğeri bağlandı ama rahimde bir sıkıntı yoktu geçen kontrolümde kalınlaşma ile ilgili histereskopi olabilir dedi doktor ama bu günki kontrolümde kalınlaşma gayet iyi dedi histereskopiye şimdilik gerek yok dedi çok şükür 🙏
Çok sevindim 🙏

ya yok olur mu 10. günde 20-30 cıkanlara gebe denıyor düzenli artacak mı önemli olan o. O tamamen embriyonun tutunduğu gün ile alakalı canım boşuna üzüyorsun kendini, bazıları mesela 5. gün test yapıyor çift çizgi çıkıyor çok çok erken tuutnmuş diyoruz onlar için e kan testi de yüksek çıkıyor öyle olunca. Bazılarının 9.10. gün idrar testinde çizgi yok ama kanda 30 ya 40 çıkıyor. Bence boşuna üzülüyorsun ben senin yerinde olsam göbek atıyordum şuanda üzülme sevin lütfen
Off Allah razı olsun nasıl umutlandim 🥺 rabbim sizin de yüzünüzu güldürsün inşallah hepimizin mücadele veren hepimizin 🤲🤲

Canım seninle aynı gün transfer olmuşuz Bnde 8 günde pozitif gördüm erken gebelikte ama doktorum çarşamba günü kan testi ver dedi erken test yapması bırakmadı ama bugün 10 günüm kasıklarımda ağrı var sende de var mı
Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek

Canım acilden versene yarım saatte çıkar doktora söyle tedavi gördüğünü yardımcı olurlar daha bir gün bekleme
Ya sorma acil almıyor. Geçen sene gittiğimde kapıdan döndük. Özel de çok pahalı. Sağlık ocağında mecbur gidiyorum. İstanbul cam şakura acili beta almıyor

Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek
Benim başlarda hiç ağrım yoktu sonraki günler adet olacakmışım gibi ama ara sıra geliyor gidiyor

Kızlar ben elendim sanırım sabahtan beri adet gibi belim ağrıyordu sonra kahverengi kanama gibi bir şey oldu lekeden daha fazlaydı.

X