- 7 Haziran 2023
- 1.503
- 2.217
- 30
Canım hayırlı uğurlu olsunn :) alalhım tamamına erdirsin inşallah :))Kizlar 10.gunum 98 çıkmış . Lütfen objektif şekilde söyler misinz . Düşük değil mi. Nolursunuz. Hemşire daha dönmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı uğurlu olsunn :) alalhım tamamına erdirsin inşallah :))Kizlar 10.gunum 98 çıkmış . Lütfen objektif şekilde söyler misinz . Düşük değil mi. Nolursunuz. Hemşire daha dönmedi
Çok sevindimMerhaba canım, ben laparoskopi oldum bir tüpümü aldırdım diğeri bağlandı ama rahimde bir sıkıntı yoktu geçen kontrolümde kalınlaşma ile ilgili histereskopi olabilir dedi doktor ama bu günki kontrolümde kalınlaşma gayet iyi dedi histereskopiye şimdilik gerek yok dedi çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun , pozitif haberiniz düşük değil benceHaklısınız. Beklemekten başka çare yok. İnşallah söylediğiniz gibidir ne diyim . Size de çok geçmiş olsun. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Çok sağol canımÇok sevindim
Gerçekten mi çift embriyo 10.gunHayırlı uğurlu olsun , pozitif haberiniz düşük değil bence
Geç ilerliyormuş ya bazen, içini ferah tut, bence kesinlikle olumlu olucak. Sonraki kan tahlini artmasını bekle canımGerçekten mi çift embriyo 10.gun
Off Allah razı olsun nasıl umutlandim rabbim sizin de yüzünüzu güldürsün inşallah hepimizin mücadele veren hepimizinya yok olur mu 10. günde 20-30 cıkanlara gebe denıyor düzenli artacak mı önemli olan o. O tamamen embriyonun tutunduğu gün ile alakalı canım boşuna üzüyorsun kendini, bazıları mesela 5. gün test yapıyor çift çizgi çıkıyor çok çok erken tuutnmuş diyoruz onlar için e kan testi de yüksek çıkıyor öyle olunca. Bazılarının 9.10. gün idrar testinde çizgi yok ama kanda 30 ya 40 çıkıyor. Bence boşuna üzülüyorsun ben senin yerinde olsam göbek atıyordum şuanda üzülme sevin lütfen
Yarın vereceğim inşallah Allah razı olsun hepinizdenGeç ilerliyormuş ya bazen, içini ferah tut, bence kesinlikle olumlu olucak. Sonraki kan tahlini artmasını bekle canım
Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecekCanım seninle aynı gün transfer olmuşuz Bnde 8 günde pozitif gördüm erken gebelikte ama doktorum çarşamba günü kan testi ver dedi erken test yapması bırakmadı ama bugün 10 günüm kasıklarımda ağrı var sende de var mı
Ya sorma acil almıyor. Geçen sene gittiğimde kapıdan döndük. Özel de çok pahalı. Sağlık ocağında mecbur gidiyorum. İstanbul cam şakura acili beta almıyorCanım acilden versene yarım saatte çıkar doktora söyle tedavi gördüğünü yardımcı olurlar daha bir gün bekleme
Senin ilk denememiaman olumsuz deme o kadar eziyetten sonra bi de olumsuz zulüm gibi oluyor
içini ferah tutOff Allah razı olsun nasıl umutlandim rabbim sizin de yüzünüzu güldürsün inşallah hepimizin mücadele veren hepimizin
Hayır canım ilki ekimde oldu negatifti bu ikinci olacak. Bütün engelleri kaldırdık bakalım hayırlısıylaSenin ilk denememi
Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek
Benim başlarda hiç ağrım yoktu sonraki günler adet olacakmışım gibi ama ara sıra geliyor gidiyorBenim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek
Hayır asla düşük değil 6 gün kan testi için bile çok erken doktorlar bu sebepten 12 günden itibaren kan testi istiyor. Hayırlı olsun o zamannnnKızlarım bugün transferimin 6.günü ve betahcg 23 çıktı sizce iyi mi sanki çok düşük değil mi
yerleşmedir belki, test yaptın mı canım ?Kızlar ben elendim sanırım sabahtan beri adet gibi belim ağrıyordu sonra kahverengi kanama gibi bir şey oldu lekeden daha fazlaydı.
RABBİM EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARTMASINHayır canım ilki ekimde oldu negatifti bu ikinci olacak. Bütün engelleri kaldırdık bakalım hayırlısıyla
İnsallah yerleşme kanamasıdır hemen umudunuzu kaybetmeyinKızlar ben elendim sanırım sabahtan beri adet gibi belim ağrıyordu sonra kahverengi kanama gibi bir şey oldu lekeden daha fazlaydı.