Muthissin gerçekten guldurdun beni Allah da seni güldürsün inşallahTabi ki olur. Hatta daha çok bile olur yukardan aşağı degil aşağıdan yukarı gidiyor garibim yerini bulması zaman alabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muthissin gerçekten guldurdun beni Allah da seni güldürsün inşallahTabi ki olur. Hatta daha çok bile olur yukardan aşağı degil aşağıdan yukarı gidiyor garibim yerini bulması zaman alabilir
Hayırlısı olsun canım umarım bu son negatifin olurMerhaba yeni görüyorum benim negatif maalesef tekrar başlayacağım
Yok ağrı oluyo 1 saatten fazla oturunca masa başı benim işim kalk yat fenalık geldi Allahtan evden çalışıyorumSenmi oturmak istemiyosun yoksa , bende uzanmak istiyorum ya
Kaçıncı deneme sizin benim 2 ekimde ilk denedik çok yükseldim ilkinde şimdi akışa bırakıyorum4. Günden selamlar. Adet sancısı terket burayı midem bulansın başım dönsün yerleşme kanaması olsunnnnnnnnnnnnn
Benimde 3 bende ilk 6 yıl önce yaptım 22 yaşındaydım küçükmüşüm ya hiç bişeyden anlamıyordum aşırı ümitlendim geçen sende bi deneme ondada deprem oldu kardeşim geldi çok çok çok çok kötü bi dönemdi bu seferki rahat geçiyo ama bu seferde embriyom biraz orta kalite inşallah tutar ya nebilim ne kasıyorum ne salıyorum ortasında böle tedirgin ama pozitifimKaçıncı deneme sizin benim 2 ekimde ilk denedik çok yükseldim ilkinde şimdi akışa bırakıyorum
Heeee evet o kadar uzun oturunca insan şişiyo gibi oluyoYok ağrı oluyo 1 saatten fazla oturunca masa başı benim işim kalk yat fenalık geldi Allahtan evden çalışıyorum
Orda da görmüştüm ben çünkü seni o yüzden sordum benimde negatif oldu bu ayda bi deniyim dedimİptal olmuştu canım . Ocağa kalmıştı benimki
Hayırlısı olsun bendende 5 topladılarArkadaşlar 5 yumurtam var sadece diye üzülüyordum iki daha eklendi 7 oldular.ama bu 2 Şi digerlerinden daha büyükmüş büyük ihtimalle elenicekler olsun,enazindan geriye5 kalır.hepimizin gönlündeki hayırlısı ile olsun
inşallah artarak çoğalsınn :)Allah razı olsun ama ikinci kana daha net olur. darısı isteyen dileyen emek veren herkesin inşallah
Ben sürecin tamamında olanları düşünüp güldüm genelde. Bilim harika bir şey. Yumurtaları büyüttüler, saydılar, süpürge gibi çekip aldılar, dışarda hokus pokus birlesti, benimki ekstra genetik merkezlerini de gezdi geldi hop diye yerine gitti neler neler oldu. Dünyayı dolaştı garibimler normal biraz sersemleyip geçe kalmış olabilirler . Amin hepimiz gülelim inşallah .Muthissin gerçekten guldurdun beni Allah da seni güldürsün inşallah
İçinizi ferah tutun minnoşa güveninBenimde 3 bende ilk 6 yıl önce yaptım 22 yaşındaydım küçükmüşüm ya hiç bişeyden anlamıyordum aşırı ümitlendim geçen sende bi deneme ondada deprem oldu kardeşim geldi çok çok çok çok kötü bi dönemdi bu seferki rahat geçiyo ama bu seferde embriyom biraz orta kalite inşallah tutar ya nebilim ne kasıyorum ne salıyorum ortasında böle tedirgin ama pozitifim
Nasip işte .. inşallah bu sefer sağlıkla tutunur bebeğin canımOrda da görmüştüm ben çünkü seni o yüzden sordum benimde negatif oldu bu ayda bi deniyim dedim
En iyisi moral motivasyon tabiki en iyisini yapıyorsun amin aminnnBen sürecin tamamında olanları düşünüp güldüm genelde. Bilim harika bir şey. Yumurtaları büyüttüler, saydılar, süpürge gibi çekip aldılar, dışarda hokus pokus birlesti, benimki ekstra genetik merkezlerini de gezdi geldi hop diye yerine gitti neler neler oldu. Dünyayı dolaştı garibimler normal biraz sersemleyip geçe kalmış olabilirler . Amin hepimiz gülelim inşallah .
6 günde leke gelmişti yerleşme sanmıştım. Testde yaptım şimdi negatif. Kanda verdim onun sonucuda muhtemelen negatif çıkar.yerleşmedir belki, test yaptın mı canım ?
Evet evet sağlık ocağı ile ugraşma ve kıyaslama canım dediğin gibi başkalarının 5aa embriyosun 3. Gün tutunuyor beta tavan çıkıyor daha orta kalite belki 3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor ve daha düşük beta oluyor ilerlemesi için dua et sadeceÇok haklısın aslında Doktroum sorun görmedi . İki gün sonrası bizim için önemli dedi. Ben sadece 10.gun daha yüksek çıkanları bildiğim için hayal kırıklığı yaşadım . Bilgisizlik bendeki. Ne okuyorsam kendimde arıyorum. Yanlış tabiki. nasip diyorum.. yarın sabah tekrar kan vericem. İnşallah acil bakar. Sağlık ocagina bu sefer sabır gosteremicem .
Çok üzülüyor insan ne desem canım bilmiyorum , hayırlısı diyelim6 günde leke gelmişti yerleşme sanmıştım. Testde yaptım şimdi negatif. Kanda verdim onun sonucuda muhtemelen negatif çıkar.
Evet ilaçlardan olabiliyor yatınca pek ağrım azalmıyor rahimde baskı var özelikle ayağa kalkınca test tarihim 19 ocakBende olduğum günü sayarsam 3 aynıları bendede var böbrekler ilaçtan oluyodur kasıklardada bazen ağrı oluyo uzanınca geçiyo
Hayırlı olsun kuzum . İnşalah pozitif haberini alacağız Canım belirti var mı hiç9unda transfer oldum 7.gun
Objektif olarak söylüyorum çok iyi canım ❤ sağlıkla artsın inşallah. Moralini yüksek tut.Kizlar 10.gunum 98 çıkmış . Lütfen objektif şekilde söyler misinz . Düşük değil mi. Nolursunuz. Hemşire daha dönmedi
Hamilesin kuzum. Düşük yüksek önemli değil. Öenmli olan gün gün yükselmesi. 6. Gün için çok iyi bir değerKızlarım bugün transferimin 6.günü ve betahcg 23 çıktı sizce iyi mi sanki çok düşük değil mi