2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kaçıncı deneme sizin benim 2 ekimde ilk denedik çok yükseldim ilkinde şimdi akışa bırakıyorum
Benimde 3 bende ilk 6 yıl önce yaptım 22 yaşındaydım küçükmüşüm ya hiç bişeyden anlamıyordum aşırı ümitlendim geçen sende bi deneme ondada deprem oldu kardeşim geldi çok çok çok çok kötü bi dönemdi bu seferki rahat geçiyo ama bu seferde embriyom biraz orta kalite inşallah tutar ya nebilim ne kasıyorum ne salıyorum ortasında böle tedirgin ama pozitifim

Muthissin gerçekten guldurdun beni Allah da seni güldürsün inşallah 🤲
Ben sürecin tamamında olanları düşünüp güldüm genelde. Bilim harika bir şey. Yumurtaları büyüttüler, saydılar, süpürge gibi çekip aldılar, dışarda hokus pokus birlesti, benimki ekstra genetik merkezlerini de gezdi geldi hop diye yerine gitti neler neler oldu. Dünyayı dolaştı garibimler normal biraz sersemleyip geçe kalmış olabilirler 🤭. Amin hepimiz gülelim inşallah 😊.

Benimde 3 bende ilk 6 yıl önce yaptım 22 yaşındaydım küçükmüşüm ya hiç bişeyden anlamıyordum aşırı ümitlendim geçen sende bi deneme ondada deprem oldu kardeşim geldi çok çok çok çok kötü bi dönemdi bu seferki rahat geçiyo ama bu seferde embriyom biraz orta kalite inşallah tutar ya nebilim ne kasıyorum ne salıyorum ortasında böle tedirgin ama pozitifim
İçinizi ferah tutun minnoşa güvenin🥰

Ben sürecin tamamında olanları düşünüp güldüm genelde. Bilim harika bir şey. Yumurtaları büyüttüler, saydılar, süpürge gibi çekip aldılar, dışarda hokus pokus birlesti, benimki ekstra genetik merkezlerini de gezdi geldi hop diye yerine gitti neler neler oldu. Dünyayı dolaştı garibimler normal biraz sersemleyip geçe kalmış olabilirler 🤭. Amin hepimiz gülelim inşallah 😊.
En iyisi moral motivasyon tabiki en iyisini yapıyorsun amin aminnn 🤲🤲

Çok haklısın aslında Doktroum sorun görmedi . İki gün sonrası bizim için önemli dedi. Ben sadece 10.gun daha yüksek çıkanları bildiğim için hayal kırıklığı yaşadım . Bilgisizlik bendeki. Ne okuyorsam kendimde arıyorum. Yanlış tabiki. nasip diyorum.. yarın sabah tekrar kan vericem. İnşallah acil bakar. Sağlık ocagina bu sefer sabır gosteremicem .
Evet evet sağlık ocağı ile ugraşma ve kıyaslama canım dediğin gibi başkalarının 5aa embriyosun 3. Gün tutunuyor beta tavan çıkıyor daha orta kalite belki 3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor ve daha düşük beta oluyor ilerlemesi için dua et sadece

Kizlar 10.gunum 98 çıkmış . Lütfen objektif şekilde söyler misinz . Düşük değil mi. Nolursunuz. Hemşire daha dönmedi
Objektif olarak söylüyorum çok iyi canım ❤🧿 sağlıkla artsın inşallah. Moralini yüksek tut.
Kızlarım bugün transferimin 6.günü ve betahcg 23 çıktı sizce iyi mi 🥹 sanki çok düşük değil mi
Hamilesin kuzum. Düşük yüksek önemli değil. Öenmli olan gün gün yükselmesi. 6. Gün için çok iyi bir değer 🧿🧿

X